Шымкентская городская поликлиника №9
В здании
2.5
GM
Gulnaz Muhtarova
Регистратура вообще не отвечает на звонки 🤦🏻♀️
Baha EE✅✅
Ужасный поликлиника принимает очень долго минут 30-50
GD
Gulmira Djorabaeva
Разгар грипа суббота воскресенье не работает
Акжунис Алтынсаринова
Дина хирург топ рахмет коп коп оте былыкты маман
Charos Rahmankulova
Врачи бешеные
Айбековна
Ужас проста УЗИ жұмыс істеп тұрған жоқ , врач отпускада . Сонда ол келгенше адамдар өле беру керек орнына заменаға адам қалдыруға болмайды бетімен кеткен бәрі Бірет тоже барған едім терапевт 41 кабинетінде Г корпус . Кабинет 4 адам отыр бір адамды жарты сағат қарады ішіде ешбір қарайтын құралдары жоқ білмим нестегендерін. Ол шығыбед бір врачтың туған күні екен бәрін сыртан шақырып очереті тоқтатып іште тойлады сомен . Бардак. Ужас . Құдайсыныпикеткен бәрі адам уақтысын бағламайды. Өліп талып кірсең анау істемид база істемид деп жұмыс істепте қатырайд киін тағы шықырамыз деп шығарып салады
ЗД
Зульфия Дуйсенова
Спасибо огромное🙏🏻Вы очень помогаете мне!
ЖС
Жазира Сабирова
✌️осостамьатимлажвтпоаьатппдажвтвтасдбабасжпьхкжылвтал
Айжамал Мухамедкулова
Ужасная поликлиника
Айко Алиева
Звандасам телефонды алмайды
Asel Tylenbai
Мне не понравилась этот клиника особенно кассиры те которые сидит и семырып и приемда отыргандар өздерінің сөздеріне жауап бере алмайды и приемдағы уақыттарын қате жазып адамды әуреге салған не умеет даже нормально объяснить кагаздарын лактырып кеттим лучше баска жерге барыныздар тан ертен баскаша ангме болады Буду написать заявление и вот приемда откандар жауап берулеры киын например прием хирурга до 18:00деп қойған мен 16:50 де барсам жабық ужасно там бардак
SS
Sholpan Subanbaeva
Врач Аккаунова Лаура Ауелхановна мен медбике Мараханова Лаззат ханымға алғысым шексіз😘 кәсіби білікті мамандар! Жұмыста тек биіктерден көрінуді тілеймін! Анализдерді осы жерге тапсырамын, тез дайын болады.
Айбек Нарметов
Класс уже давно пользуюсь этим приложением
Абищ Актоты
Призодила с готовыми анализами чтобы просто взять рецепт, вам что обязательно перед смертью надо обращатьсЯ, врачи фудболят между соьой, простояла в очереди с 10утра(сказали притий на голодный жеоудок) до 14;11 все люди которые до меня стояли в очереди просто ушли так и не дождались своего очерели. База у вас вообще не работает тогда почему сразу не говорите что ждать смысла нет? Оставила обращение в минздрав надеюсь как то поможет. Можно сдохнуть ожидая очереди
огурчик :3
Ужасная поликлиника!! Не лечат, а калечат!!
Диас Хосе
Қызмет көрсету сапасы өте нашар
МП
Мейрамбек Пернебеков
Өте жақсы жұмыс жасайды
Азиза Ахметова
9 поликлиника аягы ауыр келиншектер ерте анализ тапсыруга келеди. Куннин салкындыгына карамастан ишке киргизбейди. Тангы 7 ден ашык турулары кажет емеспе. Анализ ерте кабылдаймыз деп шакырып есиктерин ашпайды. Оте нашар персонал.
Serikzhan Bekov
Зачем пишите что субботу работаете? Тогда поменяйте график в двагисе! Приехал забрать лекарства. Захожу никого! Только сторож
ФЮ
Феруза Юлдашева
Опытные медработники. Быстрый результат анализов. А главное результат можно посмотреть сидя дома
Юлдуз Юлдашева
В данном процедурном кабинете всегда царит чистота и порядок, приятно заходить. Персонал очень вежливый и приветливый
FAI Ali
Здесь адрес не верный.
Шырын Асханқызы
Өте керемет лаборатория, резултаттары тез шығады, қызмет көрсетулер өте жақсы 👍🏻👍🏻 сәттілік жұмыстарыңыз алға бас берсін шаршамаңыздар👏🏻
Мадина Ауезова
өте тамаша лаборатория . қызмет көрсетуі бізге ұнайды .
Жансая Райымкул
Очень рады что рядом с домом открылась ОЛИМП! Желаю дальнейшего развития! 🌸🌸🌸
АО
Адема Оразбахова
Өтте жаксы болды біздер жактан ашылыпты. Ұзаққа бармаймыз жақын жерден тапсыратын болдық, жұмыстарыңызға саттілік тілеймін👍👏
Erke Turebekov
655 5555555555555555555⁵
Лаура Карибаева
Қызметттері өте нашар.
Мəке Əбеке
Оте Нашар кызмет корсетеди
Sabina Battalova
Не можем дозвониться, безграмотные врачи, занимается своими делами, им всем пофигу пациентам!
Janara Smanova
Қызмет көрсету сапасы 0%.
Dos Salim
даа. не можем дозвониться!