Es-Nur
Бильярдный клуб
Точность, азарт и мастерство — каждый удар имеет значение.
Позвонить
Аида Аидочка
Отличный бильярдный клуб, хорошие столы, качественные кии, всё на уровне👌
Улбобек Ермахан
Компашка болып барып ойнаганга жаксы жер екен 🔥👍🏻
NB
Magzhan Ergaliuly
Адемы бильяр екен 👍🏻 советы берем 1 келып коруге багасыда кол жетымды
Нурдана Каналова
Мырзабек Холбаев
Обслуживание на высшем уровне. Отдельно спасибо Аселе. Еда вкусная очень благодарен.Все чисто. Всем советую 🤗
Aidana Kanalova
Ужасный сервис,не советую👎цены не соотвественно клубу,полный хаус ,а как воняет внутри🤮
Sultanshikk .
Жахсы
Азилхан Рустемов
Отличное место
DK
Daulet Kurshanbek
Приятный мужчина на регистратуре, показывает интузиазм при общении с клиентами.
Қадірхан Шымкент
Биялрд то что надо и цены приемлымие
ОИ
Орынбасар Иманали
Керемет жер бармен мен офик жумысы катты унады , атмосфера кушты келуге советую,шашлык кухня соз жок, пиво 🍻 нагыз демалатын жер екен 👍👍👍
Arena kz
Сен жегің келген нәрсе ол жерде жоққой , сондада собой алып келсең болмайт деп кіргізбейт ❌ Басқа қаладан келіп едім темболее өте нашар , ұнамады мүлде👎👎👎
Kaiss 505
Счет кымбат айтылган цена баска счет толер кездегы цена баска.Не стоит бундай багага!Не советую!Кассир вообще баска счет шыгарып айтып тур
Rakhim_Medeu Rakhim_Medeu
Кассадағы барғанда чеке қарап алыңыздар жемеген ішпеген затты қосып жереді и айтсаң жеңістік бермейді сағаты өте қынбат маған ұнамады 👎🏽👎🏽👎🏽
БС
Бақдаулет Сейдалы
Жаксы екен. Проф болмасамда айтеуыр былгыш балдар жаксы деды.Озыме шайы унады.2 жолдас баланын шашын алып тастадым.👍🏻
очень комфортное место,официанты очень вежливые,особенно Жансая когда мы пришли у нас возникли проблемы она сразу наладила эту ситуацию
Абзал Махаметали
Нас общетали
Nuran /17
жақссы демалып кайттык, офицанттар жақсы кызымет аткарды, маған ұнады✊🏻
Kuanyshbay Nurdaulet
Керемет жер екен,қатты ұнады 10/10
Бакдаулет Бауыржан
Хороший бильярдный клуб столы сукно все новые есть SBY столы есть облегченнные шары приходите не пожалеете
Ерсултан Сериков
Отличный атмосфера
Акжан Керимхан
Сукнолары новый,SBY стол,облегченный шарлары да бар!Всем советую!Бөлек атмосфера ішінде
AN
Ayida Nurlan
Здесь очень комфортна! Персеналы тоже не грубит и не игнорит Билярд просто ТОП💯 Советую всем👌
Арман Суевов
Всем советую!!! Бильярдный на высшем уровне)))
Айгуль К
Очень уютно, комфортно! Столы отличные! Приветливые персоналы!
ЖА
Жаслан Ажибаев
Столы очень четкие, ровные и строгие!
ШО
Шерхан Омар
Нұрлан деген админ бала біртүрлі, кииді бұтына қысып алып ойнап жүгіріп жүреді өзінен-өзі.
NN
Nurlan Nurseitov