Сәт өмір
Аптека
2.5
ТОО «Kaspi Магазин». Лицензия № 1.2.245/61, выданная АРРФР РК.
Заказать на Kaspi.kz
2.5
Асель Сейтжан
Сәт өмір аптекасынын басшылығы фармацевтеріңізді тексеріңіздер.Аптекаға қарайсыздар ма өзі?Не сұмдық әр дәріге ақша қосып үстінен пайда көрген.Қалталарына бөлек салып отыр.Не чектерін бермейді.Бір күн басқа сумма, екінші күн тура сол дәріні алсақ санаса басқа сумма айтып отыр.Басқа аптекада ол дәріні 3 есе арзанға алдық.Неге артық санадыныз десем,маған толықтай келген фармацевт апше кетші деп қояды.Үлкен болсада клиентке олай сөйлеуге құқығы жоқ!!!Оның жеке басына тиетіндей сөз айтпадым тіліне еге болсын!Процедурныйдағы қыздар өз істерін жақсы істейді оларға сөз жоқ молодцы.
Balzhan Danebek
Кассадағы недеген масқара, бағаны көп етіп айтып. Чек берседе не алғаныңды емес, общий итогтың чегін бере салады🤬. Адамдар ауырғансоң амалсыздан барады, ал кассадағы қалтама бассам деп алады.Дәл сол дәріні басқа аптекадан жарты бағаға алғам , не масқара мынау 2 есе қосып айтып
Arailym Abdrahman
Очень разочарована этой аптекой. Обслуживание просто ужасное: сотрудники грубые, не хотят помогать и отвечают раздражённо. Цены значительно выше, чем в других аптеках.Никому не советую сюда обращаться и сама больше никогда не приду!И вам не советую😌
BB
Balnur Balnura
Кассадағы кісі тым көп қосады. Чек бермейді. Кеше барғам. Басқа аптекада тура, ол дәрі мен укол 1.5-2 есе аз шығады.
Madina Sheraly
Кассада тұрған апай обсчитывать етеді қатты. Басында онша мән бермеппін. Сосын ойланып қарасам страшно қымбат. Чек бермеді еще. Алғаным 1 диссоль, аскорбинка 3 шт, церукал и цефтриаксон, шприц и система. Соны маған 2750 тг есептеп берди + салу 1000 тг. Сосын баска аптекага барып тура осыларды алдым 1300 тг болды. Ужс прям. Всегда чек сураныздар!!!или лучше баска жерден дари алыныздар. Система салып болган сон чек сурадым, болды уже кетип калды деп берми койды!
Asel Abdirahmanova
Кошмар! Никому не советую ходить в эту аптеку и особенно в процедурную!!! Медсестра Анель просто наихудший, УЖАСНЕЙШИЙ специалист из всех, кого я встречала. Баламнын колдарын барин тесип тастады, 5 рет тамырга туспей, и так алсиреп ауырып келген бала 1,5сагат бойы токтамай жылады әр жерін бир тесип. Откуда набрали такой ужасный мед.персонал вообще не понятно! Если не хватает квалификации зачем подпускать их к ДЕТЯМ!? Видите ли вена каждый раз убегала🤦🏻♀️ этому ребенку даже новорожденным делали капельницу, и нормально попадали! Мало того что эта Анеля с одного края города позвала нас на второй край города, мол там на 18ом не умеют ставить капельницы, только она сможет это сделать, еще и в конце нагло попросила нас лучше пойти в другую аптеку, баланын колын барин тесип болгансон, СТЫД И ПОЗОР ВАМ!!!
beka 077
Магазин кымбат
телефон номер бар ма?працедурный?
ГБ
Гулнур Байқазақова
Тамағын көріп гной бар, ісіп кеткен деп айтты. Двойной оброботка істеді. Педиатрға тамағында гной+ қызарған десек, ампицилин жазып берді Осы жерге ампицилин салдырдық Проба салды да Аллергиясы жоқпа десем, 10 мин тан кейн көтіне қарап нормально деп салды укол Хотя, бірінші құлағының артына шығады екен аллергия Оны олар айтпады, қарамады да Ертесіне мойын жағына шықты аллергия 3күн алдық укол🤦🏻♀️ Уж 2 рет алған соң өте көп боп кетті Хорошо что Лорға апардық Тамағын көріп, ГНОЙ ЕМЕС, СТОМАТИТ екен Дұрыс көрмейді екен тамақты, өтірік диагноз қойып сүрте салды. Лучше ЛОРҒА апарыңыздар СУНКАР ПРЕМИУМҒА! Укол салғанда да дұрыстап көріңіздер аллергиясы бар ма, жоқ па. Бұл жердегілер білмейді. Всем не советую👎🏼
Батыр Бала Болатбек
Неужели нельзя поставить стационарный телефон или на худой конец мобильный с ватсап? Что за 19 век? Тем более, если круглосуточная аптека...
Molya Makhadilova
Быстрое и Качественное обслуживание
Касым-Жомарт Токаев
Өте білікті мамандар. Медсетры очень вежливые и опытные. Ауырып калсак, тек осы аптекага келеміз 👍🏻
Естай Исманбеков
Хорошие медсестры
Ерсултан Аширбеков
Худшая аптека что я видел обслуживание 0000 даже незнают это слово колхозы работают
ZM
Zhuldis Makhmutova
Сегодня были в процедурной ужасное халатное отношение к пациентам. Собрали ужасных медбратов не знают как правильно делать системы. После струйной инъекции не закончив систему убрали иглу. После остаются большие синяки на руках. Цены на медикаменты не постоянные. Хотели купить Гептрал для печени вчера сказали 14тыс., а сегодня 15тыс. Если не будут приняты меры напишем на них в Обл.здрав и Фарм комитет.
ЛҚ
Лаура Қуат
Ужас просто салақ екен, 0 обслуживание ⛔️
Ляззат Арман
Вчера меня там чуть не убили ! Медбрат Акжол , безответственный , ему абсолютно плевать на пациентов , оставил капельнице и все ушёл , мне пришлось Два раза звать его !!!! и мне попал воздух в капельницу , на мое замечание сказал Ничего Страшного 🤦🏻♀️ такими действиями он покалечит кого то !!! Ужасное !!! Не советую ходить туда !!! Если Вам Дорога ваша жизнь !!!! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Нұрдаулет Ермаханбетов
Хорошие мед сестра....
Айкын Дуйсеналы
Ставлю 4 звезды, так как нет многих медикаментов. Но есть процедурная это радует. Медсестры хорошие, добрые.