Ақбөбек
3.6
ЧУ Ақбөбек
3.6
Айдын Муслимова
Өте керемет садик балам осы жерге барады 3 ай болды. Сіңлімде барған осы садикке өте жақсы тәрбиешілер, барынша балаларға білім үлесуден ерінбейді👍🏻
Гулдана Сергазиева
Керемет балабақша! 👍👍👍
Janerke Muslimova
Өте керемет бақша. Тәрбиешілер әрбір балаға көңіл бөліп үлгереді. Берілетін тамақтары дәмді🫶🏼
НО
Нурикамал Омарбековна
Оте жақсы садик апайлары жогары білімді білікті мамандар советую
Айсауле Исатай
Өте жақсы керемет. Прям советую көңілдеріңіз ден шығатынына сенімдімін. Бізге қатты ұнады 😍❤️
Monniiķakz Омарова
Жаксы садик келыныздер иши таза жылы апайлары жаксы тамактары жаксы
УН
Урзада Нурмуханбетова
Мына отзывтар Бекер емес ау. Кызым 10 да барады садикке күнде. Үйрене алмай жатыр режимге. 2 аптадан асты барып жатканына. Апайы неге кешыгесын, кешыкпи кел деп урсады екен. Оған емес маған айту керек емес па, кызым жүр жуас. Бугын әрең жыбердым садикке, апай урыспасыншы звондап айтшы диды. Маған айту керек емес па негызы, оны тургызатын жыберетын мен ғой. Кызымнын баруға желаниеясы жок. Көңілім түсіп отыр. Титти қызға не оймен ұрысты екен. Өзім әрең дегенде беріп едік садикке. Қандай жақсы садиктер бар екен, адекватный тарбиешылеры бар. Кунделыкты сабак жаздыратын. Тек партаға отырғызып, тыныш отыр ди бермитын ден дұрыс садик барма екен.
ГП
Гульмира Парманова
Самый ужасный, грязный садик, воспитатели не воспитанные и грубые, незнаю как работают там, так как с детьми не умеют даже ладить, не какой образовательный и обучающийся занятий нет, дети просто играются с грязными игрушками или вообще просто сидят и боятся воспитателей, мои двойняшки ходили в этот сад не долго, типа воспитательнице Алтынай она обожгла моего ребенка руку, и спокойно сидела , говоря что ребенок сам виноват, а кто приносить горячие каши для малышей, аш чтобы на этом обжечься, и даже не соизволили сразу позвонить, ему тогда даже и 3 - х не было, какие животные там работают, не какого сострадания и беспокойства и переживания за ребенка, а про няню молчу, так как в цели экономии одна няня на 3 группы, в течение часа позвонили и когда сама пришла пришлось ехать в областную больницу, так как ближе к нам находилось . Жаль я тогда их простила, надо было в суд подавать.
СА
Сания Амантаева
Бакша бызге мулдем унамады 1 ай бардык ауысып жатырмыз зданиянын ышынын озы мрачный апайлары сиякты😄
Акерке Бакирова
Тамара апай жақсы еді. Казіргі заведующий Сандуғаш апай бізге ұнап жүрген жоқ, жағымсыз жағдайлар өте көп орын алып жатыр. Балабақшаның ішінде сыртқа киген аяқ киіммен жүреді, өзі темекі шегеді. Дұрыс сөйлеуді білмейді. Заведующийдің өзін жөнге салатын адам керек. Өзім көзіммен бірнеше рет көрдім. Но Воспитатель,няня апайлар өте жақсы, ауыспайды тұрақты жұмыс істейді,маған алыс болса да Тұраннан келемін.
BM
Bakytzhan Mayseitov
Кім не десе о десін ясли тобының тарбиешиси жаксы, 10ж стажы бар балаға ол секілді ешкім қарай алмаиды Раушан апай вы супер👍🏻
ГП
Гулнара Полатова
Ясли тәрбиешісі өте нашар екен сөз мәмілесі нашар ондай тәрбиешіге қалай сеніп бала бересің тәрбиеші болу үшін сол балдардың тәрбиесіне шыдамды болуы керек мамандықты таңдадыңба соған лайық болуы керек,,
СБ
Сандугаш Бердикул
дети Сегодня только начали ходить, воспитательница которая работает ясли группе ,по имени Раушан ,ужасно себя ведеть без конца звонить .
Rasul ’
На работе пошел
AI
Aiken Izbassar
Садик очень хороший. Мой ребёнок начал ходит в 1 год и 4 месяца. Воспитательница Алтынай апай умничка. Жаль что переехали. Всем здоровья!!!👍👍👍