Mystic
Магазин мужской обуви
КТ
К Т
Совсем не понравилось
Купил обувь 2 недели назад Но все еще жду доставка Просил отправить экспрессом Отправили не понятной кур.службой Теперь жду 2недели еще непонятно когда приедет или отправят Хочу сказать руководству и собственнику нормально взяться за обслуживание клиентов Они не то что решить проблему Они обслуживать не умеют!
ЕА
Еркебулан Алданияз
Совсем не понравилось
3 аяк ким алдым ар кайыссысы 75.000 т турады, бирак сапасы мулдемунамады 1 кигеннен асты ажырап кетти 1 кун кип жургеннен коп емес хот су болып суга ажырасала тусинемин бирак ондай емес кургак жерде журип 1 кунде ажырап кетти, 2 ши алган аяк кимим кыстын куни су кешпесенде кардын ериген суын откизип койды. Акшасына сапасы мулдем тура келмеди
N
Nadyr
В восторге
Постоянный клиентпын. Багасына лайыкты аяк киымдер. Иісі көлікте жаксы шығып тұрады. Кеңес беремін сатып алуға.
Алиби Есей
В восторге
Я являюсь клиентом этого магазина уже 5 лет и с уверенностью могу рекомендовать его всем, кто ценит качество и комфорт. За всё время ни разу не разочаровался в покупках. Обувь всегда удобная, стильная и служит долго. Отдельно хочется отметить вежливый и внимательный персонал Нартай — всегда помогут с выбором и создают приятную атмосферу. Очень приятно возвращаться снова и снова. Спасибо за отличный сервис и качество!
Бекет Бакиров
Понравилось
Оте жаксы магазин,аяк киым де Оте жаксы но кейбир продавецти ауыстырсаныздар …👍
GT
Gabit Turliev
Тұрақты тұтынушымын Сапалы ыңғайлы Нартай бауырым қызметіңе мың алғыс
БЕ
Багдат Ермек
В восторге
Оте жаксы качество багасыда жаксы 2 жыл болды алганыма али новый болып тур жаксы
- DARKHAN -
В восторге
Обувь там чёткие,если хотите качественные и с гарантией
harisatullah1 ⠀
самый лучший магазин 😍
Абылайхан Ахарбеков
В восторге
Аяқ киімдері өте сапалы және аяққа ыңғайлы
Шералы Оразалы
В восторге
От души жигиттер ✊стоит аяк киымдеры
ЕД
Ергали Дауренбаев
Товарлары зор екен Келсеңіздер болады
Аскат Икраш
В восторге
Аяқ киімдері өте сапалы өзіме ұнады жақсы
Абат Дауылбай
Понравилось
Baktore Kuttibay
Совсем не понравилось
Кокетемде алым 58 мыңға 6 айға жетпей жыртылп жатыр качество оте нашар екен оз багасына не стоит
Inspector Gadzhet
Совсем не понравилось
Был в магазине покупал обувь ни прошло и 2 недель на обуви вмятины подошва треснула есть не качественные обуви а есть и хорошие главное не попасть на ширпотреп(
Mм
Mystic, магазин мужской обуви
7 марта 2025, официальный ответ
Доброе время суток! Очень жаль, что мы не оправдали ваши ожидания. Но, хотим довести до Вашего сведе…
Ayanat Orynbasar
В восторге
Брала обувь в подарок— очень понравилось! Качество отличное, удобные и стильные. Подарок оценили, осталась довольна
А 💓
В восторге
Я в полном восторге от этой обуви! Очень удобная, мягкая внутри, ноги вообще не устают даже после долгой ходьбы. Смотрится аккуратно и стильно. Это как раз тот случай, когда и красиво, и комфортно. Брала в качестве подарка для брата захотелось еще приобрести для других членов семьи
GULIM 077
В восторге
Покупала своему парню ему очень понравилось сказал что качество просто супер теперь будем только у вас брать 🔥🔥
Manshyk Abdybakhy
В восторге
Туракты клиенттердин биримин осы жерден папама агама алып турамын сапасы ардайым жаксы болып шыгады уялмай беретиндей жумыстарыныз алга баса берсин👍🏻продавец жигиттермен кыздар оте жаксы конилимнен ардайым шыгады❤️
jasmin Bagdatovna
В восторге
онлайн тапсырыс бердым кеше оте сыпайы сатушыларныз рахмет!!Качество все супер супер прям мне понравилось 😍😍🔥🔥
ГА
Габит Абдрахман
В восторге
аяқ киімдерінің сапасы жақсы, көңілімнен шықты, Нұрсұлтан деген жігітке рахмет керек аяқ киімді размерімізді тауып жақсы көмек көрсетті👍
МО
Медет Орахбаев
В восторге
Аяқ киімдері өте ұнайды. 3 жыл көлемінде осы магазиннен аламын. Аяқ киімдері өте сапалы жане шыдамды! Бағасы өте тиімді жане лаиықты!
Am
Aza maulen
В восторге
Mystic очень хороший бренд соответствует цене и качестве не капли не жалею что купил тут обувь уже 3 Ая обувь по счету
YS
Yersayat Sadyk
В восторге
Аяк киым унады. Сервис керемет. 3 жыл болды осы жактан алып жатканыма. Достарыма да кенес беремын. Тек кана алга! 🔥🔥🔥
A0
Aibek 077kz
В восторге
Дүкендегі аяқ киімдердің таңдауы жақсы. Сатып алған моделім ыңғайлы әрі стильді. Тек өлшемдер тез таусылып қалады екен. Жалпы қызмет көрсету ұнады, тағы келемін.
БК
Бекзат Керимбаев
В восторге
Оте керемет качество 5жыл болды алып жургениме Кыстык етиктер унайды Аякка жайлы Оте кушти алсаныздар окинбейсиздер Тек mystic Тен алыныздар
Даубек Керимбаев
В восторге
Өте керемет сапалы аяқ киімдер, алсаңыздар өкінбейсіздер. Менің өзім қолданып жүргеніме 3 жылдан асты. Сапалы және өз бағасына жарасымды аяқ киімдер👍
ДЖ
Досжан Жансеит
В восторге
Жыл сайын осы жерден аяқ киім аламын. Аяқ киімдері сапалы, оңайлықпен өңін бермейді. Барлығына кеңес беремін.
Жанат Эрмекбаева
Совсем не понравилось
Жұмыс бойынша сөйлесуге бардым опыт работы в продаже бар но трцда емес Автонурда дегем бізге базардағыдай жабайы сияқты сөйлейтіндер керек емес деп тиісіп айтып тұрғой кісі болып 🙄
Нуржан Спатаев
Совсем не понравилось
Етік алдым 88 мынға суык аяқты жауратады Красовка алып едім табаны жыртылып кетті бағасына сай емес өте нашар! Алғаныма өкініп қалдым кеңес бермеймін !
Smail 🗣️
В восторге
Аяқ киімдері өте жақсы качественный Өкінішке орай размерлар аз а так в целом енді тек осы жерден аламын 🤟🏻🔥
Акторе Бархыбаев
Совсем не понравилось
Мистик аяқ киімдерінен қатты көңілім қалды аяқты терлетеді қатты 15 мин жаңа носки киып шығасың сразу суу болып кетеді
A| |S
В восторге
Сапалары керемет, отвечают сразу, обслуживание на высшем уровне ✅
Erkebulan Zhaksylyk
В восторге
Рабочие хорошо выполняют свою работу.Обуви очень хорошего качества. Они стоит своих денег.
B7
Bremen 777
В восторге
спасибо за качество, спасибо за обслуживания менеджер Нартай от души
ЖС
Жанерке Сапарова
2019 дан бері mystic пен біргемін сапалы ынғайлы 👍
БТ
Бекбол Темирбаев
В восторге
Бірінқі рет алып тұрмын . Достарым осы жерден алғаннан соң алып көрдім. Әзірге сапасы жақсы, ұнады.
NB
Nursultan Bekbauov
В восторге
Бірінші рет алып тұрмын. Аяк киімдері ұнады. Сапасы көрініп тұр. Дизайны да керемет екен.
СА
Самат Аханчаев
3 ші аяқ киымым алып жаткан. Сапасы ұнады бағасына сай. Кеңес беремін
NM
Nursultan Manap
В восторге
Оте керемет сапалы аяк киымдер алуга кенес беремын
Женка Рустем
В восторге
2 нш аяк киым алдм 1 нш аяк киым 2 жыл килдым зор 👍👍 Алнздар осы жактан унады маган аяк киымдер
ЕЖ
Ердаут Жолдыбаев
В восторге
Сапалы,качествоға сөз жоқ кидің кетің,күнделіктіге өте керемет аяқ киімдер өкінбейсіңдер
Samat Kanybek
Өтте кремет 2022 ден бастап Осы магазинен алып келем
DM
Dinmukhammed Myrzakulov
В восторге
Аяқ киім сапасы керемет, міндетті түрде тағы аламын 🔥
БА
Берик Айдаркулов
В восторге
Керемет аяқ киімдері үш жылдан бері осы дүкеннен аламын.Осы дүкеннен аяқ киім алыңыздар
АО
Алимжан Оралбеков
В восторге
4 жылдан бері аяқ киімдерін киемін өте жақсы, өте ыңғайлы рақмет үлкен!
SK
Shadman Kasimov
В восторге
Осы жерден аяк кивм алып жургеныме 3 жыл болды. Жақсы ыңғайлы. Качествосы жақсы. Тозбайды екен
ЖҚ
Жемқорлыққа Қарсы Қоғам
В восторге
Магазин өте сапалы, жылына кемі үш аяқ киім аламыз. Сатушылары өте жақсы
Нурбол Жанбыров
Совсем не понравилось
Бәрі уже кісі болып кеткен , қалай сөйлесуді білмейді. Ол жерден алмаңдар аяқ киім