Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардЛицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
XL
Xai Lu1 отзыв
SERIK Kura1ovv3 отзыва
25 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте!🌸 Мы не занимаемся накруткой отзывов. Все отзывы оставляют реальные клиенты, и мы всег…
КП
Elmira Serik2 отзыва
14 октября 2025, официальный ответ
Махмут Казбеков1 отзыв
2 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! 🙏 Қызметкеріміз сізге көмектесе алғанына қуаныштымыз. Бағаңыз үшін алғыс. Құрметпен, М-Ломбард 💛
Laura__ 🕊️1 отзыв
Икрам Ахматханов2 отзыва
КТ
Каныш Тасболат3 отзыва
27 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
ДТ
Арайлым Нурсейтова3 отзыва
AN
Aimereke Nuranova10 отзывов
24 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! М-Ломбард компаниясына жүгіну барысында қиындықтарға тап болғаныңызға өкінеміз. Осынд…
Нағима Жанғазы3 отзыва
26 июня 2025, официальный ответ
BF
Benura Farmanova3 отзыва
23 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С уважением, М-Ломбард!💛
ЖА
Жанара Абуева4 отзыва