Наурыз 777
НМ
Нурша Миятова
Обслуживание 👍👍
_aida timurovna_017_
Очень хорошие оффики. Тойхана очень красивая и в хорошем состоянии 😍 Админ прям кушты Адам екен прям унады🤍😍👍🏻 Всем советую 🤍
r✋
rashidovich ✋️
Оффтар керемет
Бекжан
В место экрана поставили зеркало это вообще не уместно нужно было ставить экран чтобы можно было посмотреть лав стори
AT
Aigerim Telkozieva
Админдері и официанткалары грубиянкалар. Посудалары май. Құдайы өткізіп тұрсыңба деп. Құрандыда сыйламайды. Ужассс просто. Не советую
ЕТ
Ернур Тұрдыбек
👎
gulsezim )
официанттар жүр таза бакал акеп бер десем бетіме карап турып кетіп қалды
Бахрам Жамалов
Тайхана күшты👍
ШР
Шахло Раметова
Ужасное обслуживание , посуда грязная 🤢
Aisel Ras
Поркавка жок тарелкаларынын асты май дурыстап жумайды жеркенышты. Киынып жатак терезеден тас тактырып просто ужс.
балаау ❤️
оффтары адам кормеген уважение вообще 0 , столдарын нормально жасамайды, обслужвание нын орнына оффтары бары раздиваткада турады бишылер киынейн десе жагаласып тойдын ортасында, тарбиелеу керек
Nuridinkyzyy 🤍
Ыдыстары ужасна сасып жатыр офитцанттар сыйлауды білмейді алакөздерімен қарап биші қыздармен төбелесуге дайын тұр киінетін бөлме темекі сасып тұр и шышылып кеткен ужасна бір жұлдығада тұрмайды 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Nurbolat Utemuratov
Парковка жок
Kurmanai Tashbolat
После ремонта все красиво но нет парковочное место
miss__ sado
Күштіі😍вобще сөз жоқ
VS
Vera Semenikhina
Отвратительная тойхана, стаканы настолько грязные, что только азелит их отмоет. Кухня ужас просто, Тайский салат с вареной морковью 🤦🏼♀️
Atabek Sultanov
Хорошее заведение! Понравилось!
Назым
Админдары ужасс үлкен кісі ауыстыру керек бақырғаннан баска не білед ужас🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ЦЛ
Цой Людмила
Спасибо! Все супер! Все очень вкусно! Обслуживание супер!
Körkem Bukenbay
Обслуживание ноль, дастарханымыз пустой болып қалды, Бауырсақ пен Нанды бөлек салған. Бір тарелкаға 6 шт бауырсақ салып қойған капец. Нанның ыдысы бөлек тұр. Дұрыс қоймаған
ОИ
Ольга Ивановна
Неплохое кафе
Жанёка 🤍
Ужс просто оффтар соз кайтарп жаблп бишылерге деген курметы жох .Жай гана билеп кайтпык жатсак мазак кылып кулып боктап жабылды.Не советую.Гардероб шашлп кеткен темекы сасып жатр еще кыздар балдар кеп шегып кетед ужсс.Кыздары ала коздерымен карап кетеды су или быр зат сурасан. Обслуживание прям 0%.Даже 1 звездага турмайд.Тойхана адемы деуге болад но обслуживание и оффтар прям ужсс.
Nurseit Nurmuhammeduly
Супер советую всем
daulet kulbai
Кароче вапше унамады обсулжвание вапше жоккк 0 прямо вапше жок оффиктар вапше скатер грязный стул грязный чизолдар грязный 0000👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼не советую дастарханда тұрған салфетканы алмайды тарлекаларды ауыстырмайды баста тұрған тарелка той быткенше тұрат 👎🏼
🤔 🤔
Недавно провели банкет. Что за хамы? Там работают. Сначала научитесь общаться с людьми, а потом уже работайте. Скатерти и занавески жесть в каком состоянии. Не советую . Стыдно было перед гостями.
Albert Murtuzov
Всё ужасно обслуживание 👎 Скатерти грязные как будто с открытия не стирали В начале назвали одну цену потом два раза больше переплатили незнаю за что Очень наглые Никому не советую!!!!
Замон Гуламтаев
Отличное место. И персонал приветливый!
СН
Серикжан Нурбеков
назад в 90ЫЕ. 😅 ЛУЧШЕ НЕ БЫВАЕТ..