Городской диагностический центр
Алтынай Сиябекова
👍🏼
ТФ
Татьяна Фоменко
Отличные специалисты! Цены на платные услуги доступные по сравнению с другими частными клиниками
ЛН
Лаура Нуршатай
Кардиологқа қаралдық түсінікті,жік жіктеп айтып берді бәрін консультация күшті берді.анализ тапсырдық тез шығарып жауаптврын талдап айтып берді
Ahmad Khassanov
Я хочу сказать спасибо врачу в диагностический центр пульмонологу Утенова Айнур Максатовна очень грамотная хорошая врач после консультации после лечения мне стало лучш Я желаю здоровья успехов в работе семейного благополучия
Асем Сайлау
Узидағы орыс апам жарытып ешнәрсе айтпады.
ДГ
Даяна Гильманшина
Не компетентные грубые сидят в справочной и регистратуре на пациентов грубо до фени им
GD
Gulmira Djoldasova
Қоңырау шалсаң өмірі жауап бермейді
Shapagat Yerlankyzy
Мейірбекова Раушан Досмахановна - өте мұқият, әрі сыпайы дәрігер! Қабылдауы маған ұнады👍🏼👍🏼👍🏼
Аида Амирхан
Удобно на платной основе проходить, без очереди
FR
Fariza Rahman
Жақсы оте түсінікті етіп түсіндіріп береді
ГИ
Гульжан Ильясова
Мен УЗИ дәрігері Базарбаева Гулистан Оспанбековнада болдым, өте білімді білікті дәрігер екен, сабырлы, асықпай жақсылап қарады, жылы сөзімен бәрін түсіндіріп берді. Алғысым шексіз! Еңбегіңіз жемісті болсын! 🙏💐
Гульмира Шурменова
Обслуживания на первом уровни молодцы
Аскарбек Нолов
Женщина на кол центре не то, чтобы медицинские термины и анализы не знает, а вообще значение многих слов не понимает. Крайне некомпетентный человек отвечает на звонки колцентра.
Мадина Науанова
Записпен 15:50 келгенбиз бұл жерде талонмен емес записпен қабылдайды деп 16:05 бірақ кірдік рентгенге, заведущ кірдім 108 каб отырған бізде солай талонмен қабылдайды, запись ол жай орын алу деді, бұл не сұмдық! Барлық жерге записпен уақытымен кіріп жүрген
AB
Aa Bb
312 кабинетке 8000 тг төлеп платный узиға түспей-ақ қойыңыздар ,уақытты кетіріп .Астында 5 столда отыратын апай районовские подождут дейді, сонда платно ещё кешке дейін бос окошко болғанға дейін отыруым керек па?Бесплатно болса 2 апта бұрын жазылу керек дейді ужас 👎
ᴋᴀʀᴀᴋᴀᴛ 🤍
Күлтаева Гүлмира Бикаримовна — 316-кабинетте ЭКГ-да отыратын апай, өте керемет жан 🌟 Ашық мінезді, ақкөңіл, түсіндіруі де өте жеңіл. Біз практикантпыз, апай бізге бар ынтасымен үйретіп, қолдау көрсетіп жатыр. Жұмысыңыздан тек жақсылықтың жемісін көре беріңіз, апай! Үлкен рақмет ❤️😍🔥
КТ
Калдыбек Толегенов
Чалаббаева Аинұр Берікқызына ризамын барлық ауруды жақсы түсіндіріп жақсы емдер береді Барлығын сабырмен түсіндіріп жақсы аитады Менің осы дәрігерге көрініп жүргеніме браз жыл болды ешқандаи шағымым жок өте білікті дәрігер рахмет
Αлександра Μихеева
Я пришла на обследование в диагностический центр к проктологу Гулстан Оспанбековне Базарбаевой. С первой минуты меня подкупила ее доброжелательность , внимание, терпение , а самое главное ее профессианолизм . Эту деликатную проблему она постаралась решить с юмором, максимально корректно, если есть проблема и Вы не знаете к кому пойти , не сомневайтесь , она поможет решить проблему, с ней Ваша проблема покажется и не такой уж и проблемой , спасибо Вам уважаемая Гулистан ханум🙏🙏
ДН
Дина Нурпеисова
302 кабинет узи-де болдым, Мейрбекова Раушан Досмахановна 👍🏻 сапалы қызмет үшін рахмет, білікті дәрігер екен
БТ
Бағила Турлыбаева
116 кабинет Бугабаев Нурлан Хасанович ке алгыс айтқым келеді науқастарга жылы созбен жылы кабакпен карсыалып алады.Бүгін мен баламның узиге түсіруге алып келдым.Маган узи тусыргены ұнады
РА
Рахматулла Абдаким
Кезекшідегі медсестра қыздар грубо жауап қайтарады пациентке түсіндіріп айтуға қиналып тұр кабинетті сұрасақ қағазда жазылып тұр сол бойынша барып тауып ал деп тұр 30.01.2026ж түскен кезекші қыз
БН
Балта Назаров
Все от гордеробной до справочной. Персонал высокого уровня Особенно гастрантолог честейшее Души Человек
.. .
узида полный бардак. 302 де 309 да вечно проблема консилиумдары бітпейді.Узисттары и мед персоналдар қалай пациентпен сөйлесуді білмейді.Ештеңе түсіндірмейді болды деп шығарып жбере салады электронно жбердык деп. Сағат 15:00 болды аппараттары жұмыс жасамай жатыр деп күтіп отырмыз 14:30да еді прием.Алдынғы келгенімде вообще 309 ға 14:45 ке жазылып 16:34те кіргенмін.Проблемасы бтпейді екен
kxzzor
3 часа в очереди стоял
Бека Ким
Очередь как всегда 1кабинет
Жансая Оразбай
УЗИ-ға түсуге келгеніме өкініп кеттім! Лучше басқа Медцентрге барыңыздар! Нақты жауап бермейді, неге өзің білмейсің соны деп жауап береді! Ерігіп узиға түсуге келген жоқпыз, міндетті узи болған соң, баланың жағдайын білуге келдік! Не снимок бермейді, не видеоға түсіртпейді. Фотосессия жасасаңыз ғана береміз дейді😢 1 қорытынды қағазды алу үшін Тіркеу бөлімі ары-бері жұмсай береді, Нақты кім беретінін білмейді! Қызмет көрсету сапасы өте нашар!🙄
ШМ
Шахриза Махмутова
Полный бардак
Айдар Кемелбеков
Жоғары деңгейдегі мамандар
Айжан Сералиева
Отлично 👍
Куралай Кулыбекова
Мейірбековаға узиге түстім қалай болса солай алдындағы пациент шықпай тұрып ол сұрағын қойып отырсада асығыс мені кіргізіп түсіре түсіре қолыма узидің қағазын ұстатып келесі пациентті шақырып жұмысын жалғастырып отыр, поликлиникам Диагностиктикаға бар ойбай апараттары мықты мамандары жақсы деп жіберген осындай жауапкерсіздік диагностиканың атына кір келтіріп жатыр, оданда сыймен құрметтеп түсіндіріп беретін узистке барған дұрыс.Менде ерігіп барып отырған жоқпынғой іштегі өсіп келе жатқан баланың жағдайын алаңдап барсам
Молдир Кулбаева
Невролог 414 кабинет өзінше болып отырады. Дұрыс қабылдамайды. Заключение бермеді жазбады. Мрт түсіп кел деп. Мрт ақша болмай тұрса заключ ьеруге болады ғой. Грубиянка.
ГА
Гулнар Айтимбетова
Инфекционист Алиеваға сағ 15:15-ке жазылдым. 14:45-тегі пациентті кабинет жоқ, бос емес, күтіңіз деді. Сонда 407-каб 15:05-те босады. Күттік. Жаңағы пациентті 50 мин аса қабылдады. Сағ 15:00-ге жазылған пациент сағ 16:05-те кірді. Мен әлі күтіп отырмын. Әзірге сағ 16:14. Қашан қабылдайтынын. Сонда кабинет жоқ деп күттіру, бірпациентті бір сағатқа жуық қабылдау қаншалықты заңды?
ОН
Орманов Нурлан
УЗИ ге түсіретін Жайынбаева Гульнара Жақсыбековна деген дәрігерлеріңізге төмен баға беремін. Кеше жолдасым УЗИ ге түскенде образование бар деп бірақ ештеңе түсіндірмеген. Оның түсірген УЗИ ін ешбір мамолог түсіне алмады. Біліксіз маманның кесірінен қаншама нерв кетті, қанша уайым болды.
Нұрали Бақтияр
Здесь очень чисто мне понравилас это место и врачи тоже мастері они относится к пациентам очень хорошо это лучши гороцской диогностический центр
Аина Аманова
Бугин Мейирбековага узиге тустим. Бестактная, пол ребенка айтпа десем де айтып, сонында что тут такого деп тұр. Басынан кіргеннен айттым айтпаныз деп, она как будто специально сделала. Испортила весь план, целый день плакала. Для него это был обычный прием, но точно не доя меня
Виктория
Была на приёме у сосудистого хирурга Саламатова Тимура. Очень внимательный и тактичный врач, всё подробно объяснил, ответил на все вопросы. Лечение помогло, результатом довольна. Остались только положительные впечатления, рекомендую.
Нурбану Койшыбай
309 кабинетке УЗИ өтуге бардым. Узист врач өлшеп тексеріп отырып 3 рет айтты қате естіген соң медсестра сонда да қате жазып жіберген өлшемдерін🤦♀️. Узидан мен естіп отырған 3 қате бар түсінбей қалғаным қанша екен? Поликлиникадан направление алып бардым бұл УЗИ қате болған соң платный түстім басқа жерге мүлдем сай келмейді екі УЗИ. Диагностика жақсы деп жіберген еді қайдам олай емес болып шықты...
ЛГ
Луиза Ганиева
Дилда Бакытовна -врач высший категории, профессионал своего дела. В этом году я заболела , пришла к ней ,доктор перед операцией назначила лечение, которое мне помогло. После я поехала в Ташкент со всеми анализом и снимками и КТ. Меня переоперировал Ташкенткий врач все прошло отлично. Но осенью простыла и получила осложнение . Хотела поехать в Ташкент, так как врач на тот момент уехал на обучение. Пришла к Дилде Бакытовне , она меня осмотрела сделала все необходимые манипуляции и назначила лечение . После лечение поехала в Ташкент своему врачу на осмотр. Тогда врач из Ташкента сказал у вас отличный доктор , лечение которого дало отличный результат. Дилда Бахытовну оценили Ташкентские врачи сказав доктор профессионал своего дела. Хочу выразить огромную благодарность доктору Дилде Бахытовне. Желаю процветания Вам и много благодарных пациентов .
Рано Курбанкулова
Всё хорошо, маған ұнады
ХН
Хилола Нуралиева
Здравствуйте мы ходили туда к детскому стоматологу там хорошо обслуживает клиентов спасибо всем кто там работает
A
Angelina
Хочу выразить благодарность сосудистому хирургу Саламатову Тимуру за профессионализм и внимательное отношение. Обратилась с сосудистой проблемой, врач подробно объяснил диагноз и план лечения, ответил на все вопросы. Приём прошёл спокойно и комфортно, без спешки. Лечение дало отличный результат. Очень грамотный, аккуратный и тактичный специалист. Рекомендую всем, кто ищет хорошего сосудистого хирурга.
RN
ББ
Ботагоз Бекбосынова
Как всегда лучший
Altynay A
Невозможно дозвониться! Зачем писать номер, которую не планируете брать. Нет вацаппа
Асемай Абдинасир
Оператор в Колл-центре очень грубый👎🏻
Aseke Aseke
Парковка мало мест
АЮ
Аружан Юсупова
Направлениемен келсен карамайды, орын жок деп отыра береди, платный кирейн десен, оп онай кабылдап орын тауып бере салады, сонда направлениемен келгендер адам емеспа, или ауырып журген адамдарды болип жарган дурыспа? Бул жерде бесплатный или направлениемен карасын деп отырган жокпын. Ашыгын айтпайдыма, адамды сандалтып жугитрпей
Aish K
Динара Турманова Курегеновна 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿Аллерголог дерматолог просто супер