Adina
4.2
NA
Nasiba Atakyzy
В восторге
Күшті магазин өзім постоянно осыған келемін 24/7 істегенсон любой уақытта келе бересін 👍🏻
СА
Саян Айтбай
Понравилось
зор
Амир Алдамжаров
Очень низкий цена
ГА
Гаухар Асылбаева
Совсем не понравилось
Ночьтагы кемпир жаманго , вечно недовольная
Сейілхан Муздыбаев
Совсем не понравилось
Қымбат өте,түнде қосып жібереді ,байқап алыңдар,лучшее басқа магазинге бара салыңдар
Witch 🫲👁️🫱 Ведьма
В восторге
Всё замечательно и и кассиры вежливы
Dosikkss
Қыз әдемі екен
Zhakeee Kuanbay
Кассир өте нашар келмеңдер👎👎👎👎
Майра Ашимтаева
Совсем не понравилось
Тазалыкка келгенде оте нашар товарлар шашылып жатыр сары кассирша кыздан заттырдын багасын сураган кезде уйкылы ояу былмеймын деп бетыме карап тура береды ужас какой то
Ахилыч
Хороший магазин 24/7 по товару всё в наличии