МарС
Спортивный комплекс
UT
Ulbosyn Toltebaeva
Құрметті келушілер! Жұмыс кестесі: • Дүйсенбі–Жұма: 09:00 – 22:00 • Сенбі–Жексенбі: 09:00 – 20:00! Әртүрлі негізсіз пікірлер жазып, біреудің ақысына қол сұғудың қажеті жоқ! Келсеңіздер, өкінбейсіздер. Өзім келіп жүргеніме 9 жыл болды. Өкінішке қарай, біздің қазақ халқы теріс пікірлерден шаршамайды, тіпті кішкентайлар да жаман сөз айтудан қалыс қалмайды. Не стоит писать разные необоснованные комментарии и входить в чужое право! Если придёте, не пожалеете — я сам прихожу уже 9 лет. Наш народ, к сожалению, не устаёт от негативных отзывов, даже маленькие не остаются в стороне от плохих слов.
BU
Bagzhan Ussen
Өте жақсы керемет болды, обслуживаниясы вообще зор келуге стоит екен
Nurbolat BB
Нурали Карабай
Суда хлор көп
ГЖ
Гулайым Жунисова
”«МарС» бассейні — демалыс пен күш-қуат алуға таптырмас орын! Таза суы, жайлы атмосферасы және сыпайы қызметкерлері керемет жағдай жасайды. Әсіресе, администраторды ерекше атап өткім келеді — әрдайым сыпайы, қамқор әрі көмектесуге дайын. Жоғары деңгейдегі қызмет көрсеткендеріңізге алғыс айтамын!”
Мс
dillya 017
Тема әсірсе Қыдарали трнер жаксыы 🔥
КМ
Карлыгаш Медетова
Ходила в бассейн вода не меняется хлором воняет
МУ
Меруерт Умирзахова
Как можно приобрести абонемент
ПМ
Перизат Мауленова
Платишь дин раз, ходишь каждый день))) Мы с посетителями бассейна уже породнились))) цена супер. Бассейн всегда чистый
A 💋
Кадырали тренер топ по плаванию🔥🔥
Alikhan
Ybyraiym
Хор маған ұнады
РН
Рус Нурс
Мықты ешқандай шағым жоқ бәрі тамаша.,
Ришад Крабаев
Zoya Kalmenova
Хороший бассейн Нам нравится тренажерный зал тренер бассейн тренеры молодцы! Рекомендую вам ходить комплекс МарС!❤️👍
al'mira🌩️
Игровой залдары старый, а былай іші нормально
Nurmuhammed Anarbai
Марс өте әдемі жақсы бассейн маған қатты ұнады су тап таза күшті бассейн!
Сырымчик 👽
Су тап таза персоналдары өте жақсы іші тап таза раздевалкасы оте адемы
MS
Muhammedsultan Serikbai
Маған марс өте ұнады су жылы қаты терең емес пары өте әдемі суда моншақ секілді таза
Баха Seilxan
Жаксы бассейн таза
Асель Т
Спорт комплекстің бассейніне барып жүргеніме 2 аптадай болды. Өзім еш жүзе алмайтын едім🥲, бірақ, осында келіп үйреніп кеттім Тереңдігі:бойыңнан(яғни кеудеден)->2 метрге дейін барады 1 минусы: жиі суында хлор иісі қатты шығып тұрады( Бірақ, жүзуді үйренгісі келетіндер болса, осы жерді ұсынар едім. Өзіме ұнады👍🏻
FG
Feodosia Guchenco
Хороший бассейн и зал
НБ
Нурбол Бектур
Өте тамаша бассейн 3-жылдан бері шомылып келе жатырмын сіздергеде келулеріңызге кеңес береміз келіп көріңіздер,әркімнің бір жазғандарын оқып отырмай барып көріңіздер! Тамаша комплекс ❤️.
Мс
МарС, спортивный комплекс
8 января 2024, официальный ответ
Нурбол, добрый день! Спасибо вам, что выбрали нас ❤ Приходите к нам ещё, всегда рады 🤝
Жанерке Кадырбек
Бассейн тренері Қадырали тренер жақсы үйретеді 👍🏻
vl
viktor likockij
Отлично спорт комплекс
НН
Нурай Нурай
МарС комплекс тамаша бассейн тр зал ұнады қатты таза ! Тех.пер дары тамаша комплекс таза Өзім келіп қатыстым . Жеке өзіме қатты ұнайды! Бағасыда қалтаға қонымды!10 жылдан бері қатысамын! Барлық қызметкерлері тамаша! Бес деген баға!.
Oe
Opel ecotec kz opel
Ассаламя алейкум. Баринизге кайрлы кун! Отработка фритюрный май сатып аламыз *кымбат*. Балык, чипсы, пирожки, баурсақ, чикен т.б. қуырганнан қалган қалдык майды .сатып аламыз. Увеличим шарт *+7 7004464846* Всем доброго и успешного дня! Покупаем отработанное фритюрное масло *дорого*.Любые растительные масла, после жарки рыбы,пирожков, баурсаков,чипсов, чикенов и т.п.В любом состоянии. Договор контракт. *+7 7004464846*
Kausarr K
Хорошие персоналы
Адик 07 777
Кайф қо
ББ
Борис Борис
Советую фитнес зал. Самое место для отдыха. Тренер Аскар вау. Дружелюбный персонал.
Айсулу Айсулукызы
В тренажерном Зале Аскар тренер опытный, вежливый все подскажет, никак в других залах молодец 👏👍🏾очень доволена им.
M.
Mирас .
Впустите моего друга чтобы он понаблюдал
DeFold 4
Я кнш не плаваю но хотел бы за друзями наблюдать и сидеть, но меня совсем не упустиои внутрь, поэтому и 1 звезда, если хотите 5 упустите внутрь меня за друзями
Ulzhankaa 💕
1 сағат 3к не стоит,и то су хлор Ол кішкентаилардың денсаулығына жаман хлор суды ішіпте жатқан шығар ужс вапше
Nazerke Kamalatdin
Bekarys …
Күшті бассейні таза мөлдір
ЕЕ
Ернур Ерболулы
Зор комплекси бассейны топ залдарындагы Нурбол тренер вашше кушты
aко
айтарға сөзім жоқ,спортзал және бассейн өте керемет,жәй ғана вааууу😍😍😍😍
Leo Bukayo
Интересно как часто воду меняете? Вода мутная.
Айшат Ирисбекова
В марсе всегда занимаюсь фитнесом и хожу на плавание,все отлично.Только открыли бы группу детям от 3 лет на бассейн,вообще супер было бы