Жеті Жұлдыз COSMOS
Бактияр Шарипбаев
Классно
B.
Bakkali .
Неме бәле нұрайдан басқа оф жұмыс істемима
Дархан Сраждин
Нұрай апше мощь Классно
AO
Akkenzhe Orynbay
Топппп🔥🔥🔥🔥🔥 особенно Нұрай өз жұмысын күшті атқарды❤️
БЕ
Балауса Ерсынбек
Нурай молодецц❤️
К
Каусар
Тамқатары өте дәмді. Әсіресе Нұрай деген официант өз жұмысын жақсы атқарды.
НН
Нуркен Нурбай
Бәрі керемет, әсіресе Нурай официанттың жұмысы ұнады
ЖЕ
Жасулан Едилов
Хочу выразить благодарность официантке по имени Патима. Она была веэлива, внимательна, оперативно реагировала на просьбы и помогала с выбором блюд Спасибо Патиме за отличную работу!
Аяулым Тәліп
Нұрай 🔥🔥🔥🔥
Di Mash
Нурай официант өте керекмет🫶🏻🌹
Inkar Sman
Кафе өте керемет, тамақтары күшті, порциясы мол, официанттары вообще зор. Нурай өзінің жұмысын жақсы атқарады, өте әдемі қыз❤️
MA
Madiyar Amirbekov
Жіте жұлдыз» кафесінде қызмет көрсету өте жоғары деңгейде. Әсіресе официантка Нурайдың жұмысы ерекше атап өтуге тұрарлық: сыпайы, жауапты, клиенттерге әрдайым жылы жүзбен қарайды. Тапсырыстарды тез әрі мұқият орындайды. Осындай қызметкерлердің арқасында кафеге қайта-қайта келгің келеді. Үлкен рахмет!
Альбина
Бәрі күштііі, Нурай обслуживание жаксы жасады, пряяяям унады, рекомендую осы жерди
Aibek Saduakhassov
Тамактары дамди жане таза екен, продукты высший сорт. Нурай жумысын оте жаксы орындап шыкты, бир созбен бари зор
Aisha Abubakir
кафе ваще отт нұрай деген қыз жақсы жұмыс жасады 🔥🔥🔥 күшті нұрай жұмыс жағынан да сұлулық жағынан да алып тұр
ЖР
Жанель Рахманбердиева
Жеті жұлдыз кафесі прям керемет сөз жоқ❤️🔥 Нұрай деген офицантка қарады бізге, кушты обслуживание жасады, өтеее күшті, атмосферасы да кереметт бомба пряммм💣❤️🔥🔥🔥
Adil Salimzhanov
Жеті жұлдыз COSMOS рестораны өте керемет екен. Тағамдары өте дәмді, орындары өте жайлы. Нурай деген кыз қарады, жұмысы ұнады рахметт❤️
aizhan ,
Хочу оставить отзыв о официантке Нұрай. Очень вежливая, ответственная и внимательная. Заказы принимает быстро, обслуживание на высоком уровне. Клиенттерге әрқашан жақсы көңіл-күй сыйлайды. Спасибо за отличный сервис🫰🏻
AB
Almas Berikbay
Обслуживание өте жоғары өте керемет.Нұрай официантканые жұмысы ұнады.Жақсы қызмет көрсетті.
АЕ
Акимхан Ералхан
Кафе зор екен барғаныма өкінбеймін, әсіресе Нұрай деген қыздың қызметі күшті. Рекомендую
NM
Nuradil Mansurkhan
Оффицантка Нурай бізге керемет жогары қызмет көрсетті😘 кафенің ішіде тагамдарыда керемет екен❤️
Togzhan Aidarbek
Нурай Деген официант жаксы обслужить етеды екен, коп коп рахмет
RA
Ruslan Abdugali
Прекрасный ресторан с тёплой атмосферой и отличной кухней. Отдельно хочу отметить официанта по имени Нурай невероятно вежливая, внимательная и профессиональная. С первого момента создаёт ощущение уюта, всё объясняет, советует от души и всегда с улыбкой. Благодаря таким сотрудникам хочется возвращаться снова и снова. Большое спасибо Нурай за высокий уровень сервиса и приятный вечер!
Аяулым Абдукаюм
Зор зор, ең ұнағаны Нұрай деген қыз күшті болды
Курманай .
Нұраайй пряям куштыыы жұмысын күшті істиді тиянақты ұқыптыы😍😍😍😍
A
Asseliaaa
кушты кафее,советуюю! Нурай офф красотка❤️🔥
Б
Бекарыс
Жеті жұлдыз кафесінің іші өте керемет екен, тай қуырдақ деген тамақ жедік еті көп дәмі тіл үйіреді, Нурай деген официант қыз қарады, тамақтарымызды алдымызғс салып беріп, шустрая екен
Aqzharqyn Yeshimova
Нурай оффициант оте кушты кыз екен, прям зор обслуживать етты, тамактары дамды унады, нурай кыз молодец, сервиска улкен ракмет, оте кушты зор отырып кайттык, унады барлыгы
NK
Nurdaulet Kayumnazar
Нурай деген қыз тамаша қарайды екен, кафе 10/10
BA
Balerke Alibek
Нурай офф пряяям хорошенькая,шустрая такая сразу тез тез әкеліп береді барлығын сурап .Рахмееет.
Сейдахмет Сержан
Кафе керемет екен, бізге Нурай деген официант обслужиаать етти, очень хорошая
ШБ
Шолпан Байысбаева
Кафе әдемі,таза,тармақтары,салаттары барлығы өте дәмді, даяшылары жақсы қызмет көрсетті рақмет,
DA
Dana Abdrasilova
Жақсы отырып қайттық официант Патима өте жақсы қызмет атқарды рахмет❤️ сұлу қыз
ДА
Досымжан Амирбек
Жақсы
Erasyl Nishanabay
Патима деген офиццант қызға үлкен алғысымды білдіремін сіз өз қызметтінізді жақсы атқарады екенсіз,қонақтарды жылы қабылдап жылы шығарып салады екенсіз Басқа офиццантардан қарағанда сіз өз жұмысынызды сүйсініп атқарады екенсіз Жеті жұлдыз кафесінен сіз маған көз қызығурышылық болып көрінідіз сіздің жұмысыныздың ақшасын жоғарылату керек сіз өз команданызды алға тартып жүрген сіз деп ойлаймын Патима сізге алғысымды білдіремін😘😘😘
Meirzhan
Жаксы кафе тагамдарыда жаксы, Патима деген официантка кыз жумысын жаксы жасайды
Нұрда 🫀
Керемет бәрі ойлағандай болды тағамдарыда керемет қызметтеріде ұнады Патима деген қыз өте әдемі қызмет жасады жолым түсе тағы келем
nurislam
Пришли поужинать девушка по имени Патима обслуживает очень отлично быстро
Asema Zh .
Сегодня с подругами были здесь классное место чтобы провести время,и очень благодарна девушке по имени Патима обслуживание на высоком уровне,очень советую сюда приехать и провести не забываймые моменты
EA
Era A
Ішкі дезайны, Оте керемет, Кенілден шыкты, Тамактары ете демді, Сонын Бэрін керсеткен, Патима деген Жас Кызга Алтысымды білдіремін Обслуживание сі Оте керемет Супер
@kuanysh_.17 Idris
Кеше жеті жұлдыз кафесіне бардық,бәрі керемет оте ұнады,Патима деген официант қызға жеке алғысымды білдіремін.Өз жұмысына ұқыпты ары жақсы атқарды,кеш жақсы өтті осындай жұмысшылар көбейе берсын👍🏻👍🏻👍🏻
E
Eldos
Патима деген афицант қыз бар кафенін нурын ашып турған сол офицант қыз екеін тусіндім рахмет ол қызға заказ беген затты өте жылдам алып келіп берді
Ердауле т
Патима деген офитцантка рахмет сыппайы оз жумысн былетн кыз екен
на
нурила абилдаева
Нам всё понравилось. Отдельно хочется отметить официанта Патиму. Работает спокойно, уверенно и внимательно. Заказ приняли быстро, ничего не забыли, всё приносили вовремя. Было комфортно и приятно находиться, остались хорошие впечатления. Обязательно придём ещё.
Akerke Zharasova
Большое спасибо официантке Патиме за отличное обслуживание! Очень вежливая, внимательная и доброжелательная. Обслуживание было быстрым и приятным, остались только положительные впечатления. Заведение просто супер
Merey Ermek
Патима, хочу выразить огромную благодарность за Ваше замечательное обслуживание! Вы настоящий профессионал своего дела! Ваша скорость, внимание к детаям и теплота создали у нас незабываемое впечатление о нашем визите. Заказ был принят быстро, блюда поданы вовремя и были просто восхитительными! Ваша улыбка и готовность помочь сделали наш у вечер в кафе по-настоящему особенным. Спасибо за Вашу работу, Вы делаете наш город немного лучше! 🌟🍴💖 Патима, успехов Вам в дальнейшей работе и побольше таких же тёплых моментов!
ZM
Zhanat Maldybaeva
Патима, я просто хотела сказать, что Вы - звезда! ⭐️ Ваше обслуживание было выше всяких похвал! Вы так быстро и профессионально приняли заказ, и еда была просто изумительной! Ваша теплота и дружелюбие создали у нас ощущение, что мы дома. Спасибо за Вашу замечательную работу, Вы делаете наш город лучше! 🌟🍴💕 Патима, продолжайте в том же духе!
А.
А .
Прекрасное кафе и отличное обслуживание. Официант Патима — просто умница! Доброжелательная, улыбчивая и очень внимательная к гостям. Благодаря ей вечер прошёл идеально. Обязательно вернёмся снова!
Аңсар Жамалбек
Патима, хочу выразить огромную благодарность за Вашу работу! Ваше обслуживание было на высшем уровне. Вы быстро приняли заказ, были очень внимательны и дружелюбны. Ваше теплое отношение создало у нас отличное впечатление о кафе. Спасибо за Вашу работу, успехов в дальнейшем! 🍴😊
Arayka 🩵
Отличное место для времяпровождения с друзьями или семьей! Официантке Патима отдельное спасибо за прекрасное обслуживание!🌸🌸