Маленький принц
Частный ясли-сад
ТОО Маленький принц
Жақсы садик, заведующий алтын адам. Баламды 1 аптада ауыстырып алдым 4кидстан( ол садик мулдем ұнамады). Бір тиынсыз, 2-3 апта примерно күттік. Апайлары да керемет жандар Ардақ деген апайда болдық, өте сабырлы, сыпайы, балаларға мейірімі қандай 🥰. Қазір Асия деген апайдамыз ол кісі де керемет, үнемі қолынан келгенінше жәрдемдесіп, кешігіп жатсақ түсінікпен қарап сыйласып тұрады. Ең бірінші тазалығы, тамағы, сосын нянечка мен тәрбиеші апайлары ғой маңызды. Ойымнан бәрі шықты. Баламды уайымдамай 100% сеніммен қалдырамын. Логопедтері де жақсы соңғы кездері жақсы сөйлеп жүр. Рахмет үлкен. Еңбектеріңізді көре білетін, алғысы мол ата-аналарыңыз, тәп-тәтті бүлдіршіндеріңіз көп болсын!
АХ
Аслан Ханов
Super
ZS
Zhaksylyk Sarsenbek
Супер садик
Model Y Tes
Бізге унады, апайлар сабаққа баланың дамуына жақсы көңіл бөледі
Айбике Нургалиева
блин там отучилась очень крутооо😚
Ahn Sooho
Каладагы ен жаксы садик
Аяна
В этот садик мы решили пойти по рекомендации моего брата ,двое его дочерей окончили садик и уже учатся в школе. Заведующая чуткая, и все держит под контролем, и знает буквально все о каждом ребенке. Воспитателей я даже не знаю как подобрали ,доча за все время не разу плохого не сказала , прям люди своей профессии. Добрые и чуткие 👍🏻 Я как мама всегда интересуюсь что они кушают,доча все время говорит что все сьедает и что все было вкусно! Нужно отметить, что домой она приходит сытая !
GD
Gulnur Dzhakasheva
Лучший садик! Очень довольна! Чисто всегда! Кухня домашняя! Заведующая очень чуткая к детям и грамотный руководитель!
Альмира Бектанова
Маленкий принц балабақшасы бізге қатты ұнайды. 2018 жылда 1 ші қызым барған , қазыр сол садикті бітіріп мектепте 2 сынып оқып жатырмыз. Рахима апайымыз мектепке 100% дайындықпен бітірткізді.Қазыргі таңда 2 қызым барып жүр , біреуі Ляззат апайда екіншісі Рахима апайда, ол кісілерге көңіліміз толады. Алла бұйырса 4 ші қызым стартта)))) тұр😂😂 Жұпаркүл Саттаровнаға алғыс айтамын осындай керемет Тәрбиешілердің басын қосып , біздің балаларымыздың тәрбиесіне, тәртібіне, қызығушылықтарына зор үлес қосып жатқандарына😀😀😀. Биден беретін Әсел апайымызғада ерекше алғыс айтқым келеді!!!
СА
Сауле Ауелбек
Садик жақсы еді , соңғы уақытта воспитательницалары ақшаға құнығып кеткен . Ещё соқыр көкірек агрессиямен жауап береді именно Ляззат Исаевна легені тәкәпар адам екен . Сондай басыздыққа жол беріп отқан садик басшылығынада таным бар негізі 🤬 Осылай кісі алып кет өйт бөйт приказбен сөйлейді мұрындары аспанға кеткен
Аис Акс
Садик может и хороший , заведующая ненормальная, говорит что к нам крутые прокуроры , чиновники детей ходят ) а вам место нет , ондайды бырыншы рет емтыппын) По ремонту не скажешь что элита ) И 3 жасар балама жылама , это частная территория дид, 3 жасар балага права качает, в итоге жылаган ушын баламды кыстын куны даладаа киындырдым, частная тириторияда жылауга болмайды еккн деп.
Асел Тольбасиева
Самый лучший садик в городе ♥️♥️♥️
Акерке Ануарбекова
Моя дочь окончила этот сад. Мы очень благодарны воспитателям и заведующей. Ответственные к своей работе. В садике всегда чисто, есть порядок. Каждый ребенок в своей группе. Расположение очень удобное. Планирую отдать сына тоже в этот сад. Спасибо коллективу садика маленький принц👏🏼
ДД
Дина Динка
Орыс тобы бар ма? Инстаграм жок па
сырым кунанбаев
Не пездите самый отсталый садик .заведушия хамка не воспитаная .Везде грязно вам даже одну звезду жалко ставить.
МЭ
Местный Эксперт
Очень чисто и уютно, заведующая знает каждого ребенка по имённо, впервые вижу настолько заботливых воспитателей, перебора с количеством детей не бывает, в каждой группе не больше 25 дошколят. И это не просто на бумаге, а по факту, соблюдены все меры предосторожности, кухня и блюда не вызывают никаких нареканий. Даже развозка с двух отдельных корпусов всегда вовремя, машина даже в самую слякоть всегда чистая (причем даже снаружи)))). Вообщем мы в восторге, ребенок тоже.
Айкын Дуйсеналы
Хороший детский сад. Воспитатели и няньки очень вежливые и ответственные. Садик сам очень чистый, большой.