Айна
3.7
3.7
БН
Ботагоз Назарбаева
Тазалық жоқ. Әр пилингтен кейін ауыстыру керек клеенканы ауыстырмайды. Үстінен доплата 300тг сұрап тұр.
ГБ
Гулмира Борикулова
Отличная баня пар класный пилинг отличный советую всем
ЕЖ
Едиге Жасузаков
Баня жаксы,пилингистер оте жаксы,таза адеми истейди,Рахмет кыздарга.Таза ари жумысшылары конилди журеди
Нұр Кенжалиев
Кассада откан апше оте жаксы, Пиллинг оте керемет. Багасы лайыкты. Баршанызга кенес берем келуге. Кун сайын Бассейн тазаланады.
Жасұлан Әмзебек
Нашар жер лас еркектер шомлатын жерге әйелдері кіріп жур)
А7
Аза 777
Қымбат іші лас
РЗ
Раушан Заурбекова
Zor
ЗК
Зауре Касымова
Оте нашар багасына турмайды сервис нашар грязно
Azamat Amangeldi
Кассир грубый жауапкершылык жок багасына лайык баня емес
Alpamys Zh
Aqua
Айнур Пиллинг мастерга улкен Рахмет, керемет демалып калдым👍👍👍
FF
Fhhg Fhh
Қызмет персоналдарды өте дөрекі ,клиенттермен сөйлеу мәнері жағымсыз. Ұнамады. Кассиріде тілі жаман. Туысқандары бір бірін жұмысқа тарта берген,отырып алып шәй ішіп отырады сағат сайын.
Арайлым Ташимова
Кассир грубый и эгоистичный грубо обращается проста ужас👎не рекомендую.Кассир айел меңіреу сияқты .
Meruyert Beisetayeva
Өте нашар іші сасып кеткен баня. Кассада отырған әйел ойына келген бағаны айтады
Sanzhar Y.
Баня может и не совсем новая, но пар там отличный! Моют лучше чем во многих других банях! Всем советую!
.. .
кассада отыратын апай әрең сөйлеп тұрғо еще грубо обращается, баняларының состаяниесіне қарамай шіренедіғой😃. Лучше Юбилейкадағы Каусар баня зор еще 1000тг
Д
Динара
Баня жақсы просто кассада отыратын қатын өте нашар қатын дөрекі сөйлейт тазалық жоқ парилкасы жақсы соған бола барамыз ақша алған соң тазалыққа қарау керек қой
BU
Bekbolat Uskenov
Керемет 👍🏻
ДТ
Динара Тураханова
Не советую
ӘТ
Әсел Төлеген
Өте нашар адамға дұрыс қызмет көрсетпейлі, дөрекі жауап береді.
Дастан Куанышбеков
Банясы так себе, бирак иштеги кызметкерлердын клиентпен мамлесы ноль! Адаммен сойлесу билмейды! Баламен баратын болсаныздар тазиктеринизды оздеринизбен бирге ала барыныздар!
🤔 🤔
Моя самая любимая баня .🔥🔥🔥🔥 персонал приветливый всегда, быстро реагирует на просьбы. В бане очень чисто и аккуратно. Если мы говорим комфорт равно цена , то это как раз этот случай. Пар всегда как надо поддают, баня внутри очень теплая . Советую семейным 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻прийти и попариться от души 🔥🔥🔥🔥🔥
Davi Sheyn
Ужасные кабинки и диваны столы ободранные это просто кошмар
BА
Bakytzhan Акумuly
Болмайтын баня мулдем унамады бары нашар
Арман Арманұлы
На ресепшене апше грубый сөйлесіп отыр. Моншасы шаршап кеткен го
Бауржан Еламан
Раньше это была любимая баня. Переехал в другой район и давно не заходил сюда. Всё время нахваливал всем что она хорошая. Наплевав на растояние приехали с женой. Был очень огорчён состоянием и обслуживанием. Персонал вроде неадекватен, нет внимательности к клиентам, внутри ужасно грязно и убого. Парилка хорошая и за это ставлю звезду. Дальше сходите сами и убедитесь. Это чисто моё мнение и впечатление от увиденного.
Диана Шарип
Ужасная баня, никому не советую идти. Кабинки просто ужасные воняют, маленькая как будто для одного человека , хотя за такие деньги для 8 человек должно быть. В купальной зоне нету сиденьи, кресла порванные аж противно сидеть. Ужасный персонал, все грубые.
Нариман Жаналиев
57-50-07 номер бани !
Зиав Загитов
Номер телефона не верный
Кунсулу Салыбекова
Ішінде тараканы көп.
Булат Гурджиев
Батыр массаж исполняет.Цена приемлемая. Красавчик.
Suhrab Erkenov
самая лучшая баня в шымкенте даже бассейн есть советую всем
Danabek Xstyle
Зын-зын баня)) Чисто,пар горячий, неплохая банька.