Роза
Магазин канцелярских товаров
4.3
4.3
ssabir.zhan .
Оте нашар, телефон койып тастай Салды
Салтанат Амангелдиева
Өте жақсы қызмет көрсетеді, бар ізегеніңді табасың
МИ
Максат Искаков
Керемет қызмет көрсетеді
BM
Banu Makhsatkyzy
Қызмет сапасы өте керемет. 👍
Азиза Султанова
Қарағандыдан Шымкентке келгенімде осы канцелярия дүкеніне кірдім жұмыс бабымен.Өте керемет дүкен. Бағалары да тиімді жұмыстары да жылдам әрі сапалы. Көптен көп рахмет. Жұмыстарыңыз табысты болсын.
DZ
Dana Zhanseit
Өте жылдам әрі тиімді 👏 Үнемі осында келемін. тез тез істеп береді. Және ішінде оқуға керек жарақ бәрі бар.👏👏👏
Mereymn 🤍
Өте жақсы дүкен👍🏻👍🏻көмегі көп тиеді
Нурлыбек Уласбек
Керемет тамашаа😍
Балауса Абдраймова
Керемет қызмет, тез әрі сапалы🫶🏻 Апай,ағай сыпайы кісілер, көмек беруге әрдайым қолдары ашық🙌🏻📊
ЕА
Ерулан Алтынбек
Качественно, спасибо!
Aruzhan🤍 Dosalievna
Жақсы Асығыс едым звандап шыгарып коя аласызба деп отыныш жасап едым дайындап коиды бардым алып кеттым 👍🏻👍🏻👍🏻 Рахмет
ALTAIR ABD
Мне очень понравилась эта канцелярия! Товары качественные, аккуратно упакованы и полностью соответствуют описанию. Ручки пишут мягко, тетради плотные, ничего не рвётся и не мажется. Ассортимент большой — можно найти всё, что нужно для школы и офиса. Обслуживание отличное, персонал вежливый и помогает с выбором. Обязательно буду заходить туда ещё раз!
Gulazhar Maulenova
Спасибо! Оперативно и быстро!
Акнур Толебай
Жақсы жұмыс істейді, ойдағыдай жұмыстарымды шығарып береді👍🏻👍🏻
Ако Ако
Клиенттермен дұрыс сөйлесе алмайды. Әсіресе Динар деген әйел. Бажылдап жазып беруге, шығарып беруге қиналып, үнемі ұрысып недовольный болып отырады. Енді бармаспын Рахмет!
KO
Kalka Onalba
Қызмет көрсетулері нашар! Баруға кеңес бермеймін😡
Акнура Анарбек
Бүгін қағаз шығартуға бардым. Қызмет көрсетуі өте нашар. Дайын қағазды шығарып берді, жәй ғана төбесіне ТҮЙІНДЕМЕ деп жазып беріңізші деп өтініп тұрсам бажылдап, істеп ал өзің деді. Сонда бұл қандай компьютерлік қызмет көрсету болды?😡😡😡 Баруға кеңес бермеймін. 10-20метрде басқа распечатқаға барғаным артық, күліп қарсы алып жақсы қызмет көрсететін!
Aigerim Seitbaeva
Өте дөрекі, субардинация білмейді. Как будто әкім сияқте өзін ұстайды. Просто ужас. Я понимаю ққасында көөөп адам тұрса. С утра нервная
Данияр Сарман
Прекрасно обслуживает и продавцы харошие👍🏻 Советую всем!
Miras crush
у вас можно 3х4 фото?
Издегенинди тауып береди
ЖБ
Жанар Бердалиева
Өте жаксы,жумысты тиянақты истейди,маған унады
ДБ
Динар Бердалиева
Канцелярские товары, Компьютерные услуги. Фото на документы 3х4,Сканер,Ксерокопия,Распечатка цв.чб.формат А3,А4,А5, Ламинат, Переплет,егов интернет услуги. Фотограф в Шымкенте Предлагаем эксклюзивные фотокнигу,альбомы, виньетки,папки для выпускников школ и детских садов.Выпускники детских садов.
Alina Kirushchenko
Указано, что открыты. Приехали — дверь заперта, никого нет
Nickname Family
В соседнем магазине печать стоит 20 тенге, тут с меня попросили 100 за лист. Больше сюда не придём