Злиха
Гостиничный комплекс
ДД
Динади Динади
Маааппаеел админ. Қыз назым луна шақырып процент алады. Олар клиентті лақтырып кетет
Айгера Нур
Ужасное обслуживание даже нормально не отвечают,не советую
Жансая Дауирбекова
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ГД
Гульнур Джунисбекова
Оте жаксы сауна парилка кушти екен бизге унады бассейн таза
УА
Улданай Амирешова
Очень хорошое заведения и отличное гостепримство,а сауна вообще супер. Обслуживание супер.
Aidos Tolesh
очень хорошое заваденеие уютно и тепло обслуживание 10/10
Марат Касимбеков
Отличное место
Kudrat Azibaev
Сервис жок,админ постоянно дурыс жауап бермейді звандасан басқа ценаны айтады барсаң қымбат айтады.
UN
Ulzhan Nur
Очень дизкомфорт и грязно, вонь
Zhaxybek Kuat
Қазақша сөйлемейді, сөйлегісіде келмейді телефондағылар. Адамды қазақ тілін мазақ қылып, қызмет жасағысы да келмейді, орысша сөйлемейсің деп. Сервиста жасайтындарға тіл білмейтін адамды не үшін алады? Бармаңдар мына жерге намыстарың болса
Бакытжан Абилдаев
самое главное чисто! Это самое главное
Артур Парфенов
отличный комплекс, очень понравилось, особенно сауна
РК
Руслан Карткау