Береке
ГККП Детский сад №48 Береке
Марат Аманжолов
Хоррший садик
Ainur Ai
Керемет бала-бақша! Болашақ тобының тәрбиешілері Жайна, Акмарал дейтін апайлары керемет. Және ерекше белгілеп кеткім келетін Ұлжан апай - Болашақ тобының нянясы. Балаларға өте жақсы қарайды. Атамекен тобының тәрбиешісі Жанатқа да рахмет. Сіздерге үлкен рахмет! Көшіп кетуімізге байланысты бала-бақша ауыстырып жатырмыз. Қимаймыз осы садикті. Апайларын қимаймыз. Балаларым өте қатты жақсы көреді осы апайларын. Методист Гулмираға үлкен рахмет, кезінде орналасуға көмек берген.
Мадина Камзаева
Услуги зачисление в сад ваучер индиго 8775-347-07-27 жазамыз
УС
Улдана Сартай
Өте керемет садик,тазалығы мен тамақтары жақсы,ұлым барып жүр👍 Всем советую☺️
нк
назерке кайрат
Помогу получить ваучер! От и до сопровождение✅ Есть результаты✅ 87712473435 (пишем ватсап)
Ерлан
Керемет, жайлы екен
Акмарал Байкенжеева
Айзада апай керемет.Бұдан артық не керек.Қамқоршамын болып жүр. Нұрын себелеп. Балаларды сыйлаған Өзі жұртқа сыйлы адам Апай барда алдымда Неге қиналамын 🤗💕
RA
Rif Ako
Керемет бала бақша ❤ Айзада Ернаркызы тәрбиешіге өте ризамыз рахмет 🤗🩷
Честный Отзыв
Біз үшін ең тамаша бала-бақша. Қызым 1.7 жасынан барып, бітіріп кетті. Эльмира апай тамаша тәрбиеші. Екі ұлым да осы бала-бақшаға барады. Жаман жағын байқамадым. Методист кісі де сыпайы. Бізді үнемі жылы қарсы алады. Әркімнің өз ойы бар ғой енді
Arai Orai
Уже год как ходим туда.Все чисто,воспитатели приветливые.Сыну нравится тоже.Методист приветливая,приятная женщина.Лично все вопросы решила.Заведующая спокойно отнеслась ко всему что я требовала что тоже хорошо
Алтай Пернебек
Отвратительный детсад🤯🤢. Не советую отдавать ребенка! За детьми не смотрят,воспитатели некомпетентные,методист каки выше клиент Бог и Царь для этого сада. При этом не даёт возможности поговорить с заведующей и перевести ребенка тоже всячески препятствует. Об чистоте можно и не говорить
AL
Amre Luka
Надеюсь мой отзыв будет прочитан, или хотя бы поможет другим людям . На уровне плинтуса знания методиста 👌🏻 насчет воспитателей незнаем, так как методист у них и Бог, и Царь😂 ну как говорится - рыба гниет с головы, хотели бы пообщаться с заведующей - но она в отпуске 👍
🤌🏻 🍑
Отрицательно выскажусь об этом садике. Забрали ребенка, так как антисанитария, тараканы дохлые как лежат так и лежат. Детей в группах держат как в парнике, окна двери закрыты. Потребовали горшок, хотя в садиках должны быть свои❗️отнесли но не пользовались даже. При входе всем все равно кто ты⁉️зачем заходишь⁉️ за кем заходишь⁉️ о воспитателях молчу🤦🏻♀️не советую родителям🙅🏻♀️⛔️
Замечательный садик. Особенно хочу выделить воспиталей Айзада Ернаркызы, Гульнур апай, Гульназ нянечка. Спасибо за терпение и за труды.