Поиск
Крутая школа 🏫 Все Добрые
Azhar ❤️❤️❤️
16 отзывов
В восторге
Мектеп жақсы сол мектепке өзім барам 3 б ең күшті сынып әсіресе жетекшіміз Пайхосханова Зарина орыс тілі апаймыз Ақмарал апай ағылшынан беретін Асель апай цифыр Гүлфарат апайлалға рахмет және музыкаапайға рахмет
HZ
Hauoli Zhanar Musralieva
В восторге
Біздің №85 мектеп – білім мен тәрбиені қатар беретін керемет оқу орны. Мұғалімдер білікті, білімді.Мектепте тәртіп сақталған,түрлі іс-шаралар жиі өткізіледі. Балалардың жан-жақты дамуына барлық жағдай жасалған.
GS
Guzal Saidahmetova
В восторге
Керемет мектеп!!! Тәрбие мен білімді қатар алып жүреді.Әр оқушының білім алуы мен қауіпсіздігі үшін барлық жағдай жасалған.👍👍👍
7 посещений
Алмас Труссарди
В восторге
мектептын жаман жагын ешкашан байкаган емеспын,ар жумысшы всегда жылы лебізбен қарап,бырын быры силайды
ТБ
Томирис Багдат
В восторге
Самая лучшая школа, осы мектепте оқығаныма 5-6 жылдай болды. Мұғалімдері жақсы әсіресе алгебрадан беретін Эльмира апай ең күшті мұғалім. Тек іс-шараларды көбірек ұйымдастырып және спорт жағын дамыту қажет деп ойлаймын
НА
Нұрасыл Айтжан
В восторге
Қазақстан тарихы пәнінен Алтаева Гүлім Бейсенқызы сабақты жақсы түсіндіреді өзім Гүлім апай ға ризамын
ПК
Перизат Касымбекова
Совсем не понравилось
85-мектеп туралы жағымсыз сөз естімепін керісінше білімді талап етеді тәртіпті талап етеді ол мектептегі ұстаздардың өзі өте білімді мамандар екен Мен қызымды екі мектепке бердім білімде тәртібіде нашар екен аяғында осы мектепке әкелдім маған ұнады 👍😘
ПС
Перизат Серикбай
10 отзывов
В восторге
Бұл мектеп туралы жағымсыз пікірлермен келіспеймін. Мұнда білім беру деңгейі жақсы, мұғалімдер өз ісіне жауапкершілікпен қарайды. Балалардың дамуына барлық жағдай жасалған. Әрбір ата-ана мен оқушының пікірі әртүрлі болуы мүмкін, бірақ жалпы мектеп ұжымы үлкен еңбек атқарып жатыр. Өкінішке қарай, кейбір пікірлер шындыққа жанаспайды. Жала жабу мен негізсіз сын айтудың орнына, нақты фактімен сөйлеген дұрыс. Бұл оқу орнында балалар үшін көп жұмыс жасалып жатыр.
2 посещения
Гульшат Шаймардан
В восторге
№85 жалпы орта білім беретін мектеп – білім мен тәрбиені қатар алып жүрген тамаша оқу орны. Мектеп ұжымы өте мейірімді, тәжірибелі әрі өз ісінің мамандары. Оқушыларға сапалы білім берумен қатар, олардың шығармашылық қабілеттерін дамытуға да үлкен көңіл бөлінеді. Әр түрлі іс-шаралар, тәрбиелік жұмыстар жиі ұйымдастырылып тұрады. Осындай білім ордасында оқып жатқанымызға өте қуаныштымыз. Ұжымға алғысымыз шексіз!
MM
Meryert Myrzabekova
В восторге
Мектеп жайлы, жылы, тартып бар, ұстаздары әр баланың жүрегінен жол таба білген білікті мамандар. Басшылары да кеше сайлау да әр сайлаушыны есік алдынан кутіп алды. Рахмет. 5 деген баға беремін
ЖД
Жибек Джилкайдарова
В восторге
Тәуке хан атындағы №85 жалпы орта білім беретін мектеп ұжымында еңбек ететініме қуаныштымын. Мектебіміздің оқушылары шығармашылық байқаулар мен пәндік олимпиадаларға белсенді қатысып, үнемі жүлделі орындарға ие болып жүр. Білімге құштар, талантты шәкірттердің жетістігі әр оқырманды таңғалдырады. Ұжымымыздың бірлігі мен ұстаздардың еңбегінің арқасында мектебіміздің абыройы күн сайын артып келеді.Мектеп ұжымына үлкен құрмет!
6 посещений
DO
Dinara Omarkulova
В восторге
85ші мектеп өте тамаша мектеп білімі мен тәрбиесі тамаша ұстаздары өте білікті мақтауға тұрарлықтай мектеп
МБ
Меруерт Бекова
В восторге
Ата-ана ретінде айтарым Мектеп өте қауіпсіз,жылы, таза. Мұғалімдері білімді, сабырлы, мейірімді. Балаларға бар ықыласымен сабақты үйретіп, алға қарай жетелеп, жоғары дәрежеге жеткізіп жатыр. Күнделікті көріп отырмыз.Мектеп басшысына, мұғалімдеріне Алғыс айтамын!
KI
Kalpana Ibraimova
В восторге
Мектебіміз – білімнің шамшырағы, тәрбиенің алтын ұясы. Мұндағы ұстаздар әр баланың жүрегіне жол тауып, олардың болашағына нұр шашып келеді. Осындай еңбекқор ұстаздарға шексіз алғыс білдіреміз. Мектебіміздің абыройы әрқашан биік болсын!
НБ
Нагима Байзакова
В восторге
Менің қызым осы мектептің 6 “А”сыныбында оқиды. Ата-ана ретінде мектеп ұжымына үлкен алғыс айтқым келеді. Мұғалімдер өте білімді, балаларға мейірімді және әр оқушыға көңіл бөледі. Мектепте тәрбие мен білім қатар беріледі. Балалардың қауіпсіздігі мен дамуына барлық жағдай жасалған. Осындай білім ордасында қызымның оқып жатқанына өте қуаныштымын. Ұстаздарға еңбектеріңіз үшін үлкен рақмет!
NT
Nazgul Tulekbayeva
В восторге
Ең жақсы мектеп! Мұғалімдері білімді, тәртіп бар ең бастысы. Қызым үздіктер қатарында. Түрлі олимпиадалар, іс-шаралар болып тұрады. Әсіресе Гүлжан апайымызға шексіз алғыс. Шын жүрегімен, жұмысын жақсы көріп істейді. Тіпті ата-аналардан артық балаларды ойлайды десемде болады. Мөлдір апайға да рахмет. Өте білімді ұстаздар. Сабақтарды жоғары деңгейде өтеді. Бала түсінбей қалса, түсінбегенше сол баланы қатарынан қалдырмай оқытады.
MS
Meiramkul Sikhimbayeva
В восторге
Мектеп ұжымына ата -ана ретінде балаларымызға сапалы білім мен тәрбие беріп жатқандары үшін үлкен рахмет айтамын. Ұстаздардың еңбегі зор!
ГК
Гулжан К.
12 отзывов
В восторге
Мектепте тәртіп бар, талап жоғары. Мұғалімдер сапалы білім мен тәрбие беріп жатыр
ЭД
Элмира Досалы
11 отзывов
В восторге
Ең керемет басшы мен мұғалімдер жұмыс жасайды. Мемлекеттік мектеп-талабы бар мектеп
ДИ
Дәуіржан Исабай
В восторге
Мне тут нравится вить я тут учусь!!! И я вам даю 5 звёзд!!!
7 посещений
Mar selo Baktiar
В восторге
Школа 85 очен класни и завуч деректор учители всем рахмет ани нас васпи таит . Бахтияр Мухагали 6ә клас
KB
Kazybek Bastarbek
Совсем не понравилось
Как всегда дри стня брат💪🏿💪🏿Димаш пен Ержан агай соло еще президенттымыз мектепты устап тур💪🏿💪🏿💪🏿✊🏿✌🏿
gulsezim
лучший мектеп,7А самый лучший класс
казы
Совсем не понравилось
ME AND MA BOIZ ITS MANGO TIME 67 DRILL ON DA BLOCK 8 ADRIAN FROM OHIO HE SO TUFF KENDRICK LAMAR OUR PRINCIPAL GOAT ENERGY ONLY WE EAT MANGO WITH MUSTARD- WHO DON'T EAT NOT OUR GANG MANGO GANG FOREVER 67 DRILL VIBES TUFFEST SCHOOL IN OHIO X
Ботакоз Кусайнкызы
Керемет мектеп
Р
Раяна
В восторге
Мне здесь очень нравится, потому что это моя школа.
Ayazhan Shaidilla
Жақсы
АА
Абдурахман Айтжан
1 отзыв
Понравилось
Ол орта мектеп жоғары емес
Suaveee 🤙🏻🤘🏻
Мектеп норм
Tansulu Beisembai
Өте күшті мектеп 🔥😍🤭
marha abdirash
Совсем не понравилось
Оқушыларға не тәрбие беріп жүрсіздер қызына да ұлына айта алмайсыздар ма ата анасына айтыңыздар тәрбиесімен айналыссын еркек балдар мейлі қыздары темекі шегу дегер артық енді міне осы тикток каналдан қараңыздар мектеп директоры мен замдары айналысыңыздар тәрбиесімен оқушылардың
AZ
Damira Kolzhanova
👎🏻👎🏻👎🏻
Uldana 🤍
Совсем не понравилось
Не понравилось
Частый гость
AE
Abylaikhan Ergali⛩️
там моеи родные😭😭😭
6 посещений
Көркем Амантай
Совсем не понравилось
Ужасно предподаватели ужасно обращаются с детьми
Алия Турсынбаева
Керемет билим ордасы
Danial Imanberdi
👍👍
zhansss 𓍼
8 отзывов
В восторге
Куштыы мектеп апайлары вашше кайффф
3 посещения
B