Kingdom
Центр языковых курсов
ИП Саулимбаева У.К.
Era😜 Baza
Кингдом курсы өтее кушты екен😍👍🏻👍🏻 1 айда уже қаншама тесттардан 5 алдым өте кушты уйретеді советую👍🏻
30 сентября 2025, официальный ответ
Естіп қуанып отырмыз❤️ шет елде оқуңызға тілектеспіз😇 бізбен соңына бейіе жеткізіп нүктесін қойып тастаңыз🤗
AT
Al1khan Taskaraev
Гулдарига апай кушты тусындыретын еды жаль что ушла
ТК
Тогжан Каратаева
Kingdom білім беру орталығы мен үшін шымкенттегі N1 Сапалы білім талап етіледі жане натижеге жеткізеді.Дана Ен мыкты teacher оздерініз балалаларыныз окысаныздар болады өкінбесіздер😘❤️👍🏻
Айганым Амангелды
Жұлдыз апай Қарлығаш апай Жансая апай күштьыыы береді сабактыыы
Nurzada Otarbayeva
Курс оте кушты сабактар конылды отеды аптанын сонгы кунде сабакка баруга ерынбеймын Дана апайдын энергиясы окушыларга сабакка деген кызыгушылык силайды оте кушты катысканыма окынбеймын🥰🥰
Арайлым Сембай
Miss Жулдыз, сабакты жеткызуы, тусындыруы оте кушты❤️ Бул курсты тандаганыма окынбеймын, алы де жалгастырамын буйырса 🔥 Менеджерлердын сыйластыгы болек ангыме, оте сыпайы барлыгы
АУ
Рома Аужан
зор ышы де адемы😜
Қайтадан келіңіз бізге оқуға💐
Абдурахман
Оте күшті, зор үйретеді екен👍 Дана апай супер жақсы түсіндіреді
Мамандарымыз Ең мықтылар!! Сіздер үшін әрі қарай мықты болуға дайынбыз🤗
Айколк
10/10,сабакты кушты тусындыреды,каждому советую,дана апай супер
30 сентября 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз❤️ бізде ары қарай оқып, үлкен белестерді бағындыра беріңіз🔥🔥🔥
Мейірлан Абдрашов
Өте керемет😍 Дана Апай топ☄️☄️☄️❤️
30 сентября 2025, официальный ответ
Қайтадан келіңіз оқуға🥰 Сіздің Ielts тапсырып жоғарғы балл жинап шет елде қыдырыр жүргеніңізді көруді нәсіп етсін❤️
ИО
Идрис Орынбек
Дана апай супер, өте керемет үйретеді сөз жоқ 😍😍😍, жақсы нәтиже шығарады. Өте керемет
30 сентября 2025, официальный ответ
Аллах берекесін берсін❤️ ең жоғарғы деңгейге жеткізуге дайынбыз🥰
Vivo
Дана апай супер жақсы уйретеді
Добрый вечер. Благодарим за ваш отзыв 😉 Ждём вас вновь 💛
ND
Nakhipbek Dinmukhammed
Жақсы тусындыреді сабакты просто💥 10/10 всем советую🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Дана апай жаксы үйретеді все тут супер
Сізге ұнағанына қуаныштымыз💐 Жемісті білім болсын😇 Оқуға қайтадан келіңіз🤗
e.kmb 17
Жаксы, керемет уйретеды маган унады🔥🔥
30 сентября 2025, официальный ответ
E! Спасибо вам, что оценили 🤗 Ждём снова!
? ?
Бары зор советую всем
30 сентября 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз❤️ Достарыңызбен келіңіз оқуға🤗
89 667
зор күшті курска катысындар өте күтші үйретеді катыссанлар өкінбтсіндер 🔥🔥🔥
30 сентября 2025, официальный ответ
Біліміңіз арта берсін😇 Бізде сіздей оқышыларымызды мақтан тұтамыз🥰
Ilyas Zhuzbai
Зоор екен Оте советую всем🤙🏼🤙🏼🤙🏼
30 сентября 2025, официальный ответ
Сіздер 1 әулиет боп оқыдыңыздар ия бізде? Бәріңізге ұнағанына қуаныштымыз😇 Бейбарысты, Сәтті, Мұхам…
Gulnaz Urdabekova
Айнұр супер сабакты күшті түсіндіреді супер простааа 😍😍
Baimakhan Rzaev
Мисс Аяулым топ топ🔥, жалко что она ушла с работы😢💗💗💗
30 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, apple, за добрые слова о нашей работе. Успехов вам 🌸 Аяу апай қайтадан келеді 😘
ТК
Толкын Кадырова
Аяулым апай менің үш қызыма да , маған да ұнады. Қыздарым Аяулым апай деп ауыздарынан тастамай жүреді. Қыздарым 7, 6 және 4 жаста. Ағылшын тіліне деген қызығушылығын аша білді. Сабағына қуанып, көңілді барады. Ең бастысы сөз құрап үйренді ағылшын тілінде. Аяулым апайға көп рақмет.
30 сентября 2025, официальный ответ
Сізге мышты нәтиже алуға себепші болғанымызға қуаныштымыз❤️ Білімдеріңіз артып, болашақтарыңыз жарқы…
Нурасыл Нуржан
Мне очень нравится курс IELTS у Даны. Уроки проходят в дружеской атмосфере, но при этом мы получаем много практики. Я уверена, что смогу сдать экзамен на высокий балл.»
30 сентября 2025, официальный ответ
Рада что у нас все понравилось!!! Будем дальше работать на высокий балл и высокий уровеь английского…
TK
Tahmina Kenzhexankyzu
Өте керемет маған ұнады.Тілдерді өте жақсы үйретеді 😍
30 сентября 2025, официальный ответ
Комментіңізге рахмет көп көп❤️ бізбен бірге үлкен шыңдарды бағындыра беріңіз🥰
Ulan .
бүгін өзімнің шынайы отзывымды жазғым келеді , Аяу апайға 1 ай бұрын қатысқанмын өте керемет апай прям айта алмаймын сабақтары өте қызықты өтетін және оқушылармен жақсы тіл табысуды біледі , осы уақытқа дейін қанша курстарга барсамда дәл бұндай апайды көрмедім Мисс Аяу самая лучшая❤️🔥🔥🔥
30 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо вам за приятный отклик!!! Приходите к нам ещё, всегда рады 🤗
Lau .
Аяу апаййй топппппчикк
30 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Огромное спасибо за теплые слова! Будем рады вам всегда!
OA
Omar Aikozha
Мен Kingdom ағылшын тілі курсына қатысып жүрмін. Шынымен де өте керемет оқу орталығы екен. Мұғалімдері сабақты қызықты әрі түсінікті қылып үйретеді, әрбір шәкіртке ерекше көңіл бөледі. Күнделікті жаңа сөздер жаттатқызып, оларды дұрыс қолдануды да үйретеді. Осындай жүйелі әрі нәтижелі әдістердің арқасында ағылшынды тез меңгеруге мүмкіндік бар. Шәкірттерге ыңғайлы жағдай жасалған, оқу бағдарламасы да өте қолайлы. Бір сөзбен айтқанда, бұл курс ағылшын тілін үйренемін деген әр адамға үлкен мүмкіндік.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
30 сентября 2025, официальный ответ
Omar! Спасибо, что уделили время и написали отзыв 😉 Были рады вас видеть!
Abdollaeva ‘
Kingdom ға келіп жатқаныма 6 ай болды ағылшын тілінен уже мәтіндерді құрап өз ойымды жеткізіп сөйлеп жатырмын Күштіі самый лучший курс kingdom курсына жетер курс жоқ менің таңдауым kingdom курс всем советую 😍
30 сентября 2025, официальный ответ
Abdollaeva, добрый день, спасибо большое за доверие 🙏 Были рады помочь.
. .
Оте кушти курс, Аяулым апай 🔥❣️
Здравствуйте! Благодарим за ваш отзыв, приходите к нам почаще 🤗
Жанар Жәкеқызы
Мен бүгін орыс тілі жайлы айтамын! Біліктілігі төмен ұстаздар орыс тілінен. 1ай әрең бардық. Рекламаны өлтіріп, оқушыларды жинап алған әр түрлі жастағы оқушыларды бір топқа біріктіре салады. Мұғалімдері жиі ауысады. Орыс тілінен тек жазбаша, жаттау. Тілі келмей ме орыс тілдік сөздерге, дұрыс айтып жатыр ма , бала орыс тілді сөздерді оқи алып жатыр ма бәрібір. Сосын менеджеріде жауапсыз. 3күн сабақтан қалдық. Сабақтан қалған уақытты басқа күнге қосып берем деген. Ұмытып кеткен мен есіне түсіріп бүгін сабақ емес пе екі сағат өтулеріңіз керек еді гой десем а я ескертуді ұмытыппын деп қояды. Ашығын айтқанда ағылшын тілін білмеймін бірақ орыс тілі өтілу процесі өте төмен. 1айда бір нәрсе ұқпаған балам. 9жастағы балаға бір беттік жаитау бере салады. Таңдағаныма қатты өкіндім. Орыс тіліне беруде жақсылап ойланыңыз, мен сияқты далаға кетпесін ақшаңыз!
3 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе!!! Номер қалдырыңыз мәселені шешеміз💐
Albina Kopobaeva
Мне вообще не понравилось Нету условия для обучение Заплатила за месяц обучение результата ноль Толком даже алфавит не учили Пожелела что отдала в этот ценр
ZM
Zara Mir
Не понравилось нам,не профессиональный курс.Очень слабое образование.
Ansar Sagindik
Аяулым апай топ күшті сабақ береді ,🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Айзере Ерманова
Аяулым апай топ топ топ маған сабағы ұнайды😍🥰🥰😘
30 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за отзыв и оценку, приходите к нам почаще 💛
An
Alihan nurlybek
Аяулым апаи өте жақсы екен сабақты жақсы түсіндіреді екен орыс тілін жақсы ұиретеді кале берініздер үрпаиды өте жақсы өте керемет апаи
zhannu1a .
Аяулым апай сабақты жақсы өтеді зооор апай келіп жатсандар сол апайдын тобына кіріңдер өкінбейсіңдер🔥🔥❤️❤️❤️❤️
Добрый вечер. Спасибо, Zhannura, за доверие, мы работаем для вас 🌸
Ainu1aa .
Аяулым апай сабақты жақсы өтеді күшті апай😍😍😍🔥🔥
Здравствуйте. Спасибо большое, что оценили!!! Ждём вас в гости снова 🤗
Margo Usypova
Даже одной звёзды жалко
30 сентября 2025, официальный ответ
Здраствуйте!!!! Расскажите чем вы не довольны? Вы у нас учились? По базе вас нету! Оставьте ваш номер все решим🤗
Asilzat Jumagul
The Kingdom course is an amazing course — I really liked it, especially the lessons by Ayaulim apa and Ayala apa. They are wonderful teachers
30 сентября 2025, официальный ответ
We are glad to see your comments and as well as your support ❤️ you are always welcome 🤗
Сапан Мирас
ОБ
ОСМАН БЕК
Аяла апай күшті
Aynaz ik
Ағылшннан ең керемет курссс🔥🔥 Аяулым апай вообщее зоор уйретедыыв🤯🤯🤯 айталмайм пряяямм сөйлетуге өте жақсыы, сөздік сөйлем құратып деңгейім жоғарылап қалды барлығы зоорр🔥🔥🔥🔥
АЖ
Абдурахман Жангарин
Прошла курс английского языка, и осталась очень довольна! Программа была хорошо структурирована: грамматика, лексика, аудирование и разговорная практика — всё сбалансировано. Особенно понравилось, что упор делался на практику: много говорили, обсуждали реальные жизненные темы, играли в ролевые ситуации. Преподаватель был очень внимательным и профессиональным. Всегда объяснял материал понятно, давал полезные советы и мотивировал не бояться говорить. Также порадовало, что в группе была дружелюбная атмосфера, что делало обучение комфортным и интересным. После курса чувствую уверенность в разговорной речи и понимаю больше при прослушивании английской речи. Планирую продолжить обучение и рекомендую этот курс всем, кто хочет улучшить свой английский! Менеджер самая лучшая и добрая ❤️❤️
ИЖ
Иманғали Жылкелді
Kingdom course really improved my English speaking skills. Great teachers(especially DANA) and very fun lessons!
Adilet Ospankul
Керемет курс тез үйреніп кетесн. Шымкенттегі №1 курс десемде болады. өте жақсы үйретеді ❤🫶🏼. Бақдаулет ағай өте күшті үйретеді ағылшынды жақсы меңгеріп келемін.
Нурай🤍
Өте жақсы үйретеді өз басым 5 ай қатысып элементридан интермедиетқа өттім. Еркін ағылшынша сөйлей бастадым. Граматика жақсы үйретеді. Осы курсқа қатысуға ұсынамын!
LL
Love Lover
Very good place, it teaches you a lot and also helps you improve your level, I really liked it
Zhaina Baktiarkyzy
Kingdom оте керемет курс маган унады! Апайлары да оте ашык жаркын керемет адамдар!
𝒎𝒆𝒓𝒆𝒚𝒌𝒂 •
Оте катты унайды. Особенно мугалымдеры,менеджер апай,агайлар жаксы,мейырымды, тусыныктеры мол. Сабак оту тасылдеры,такырып тусындырулеры барлыгы оте жаксы, самый лучший англ курс 😍😍