Бексулу
Детский сад
КБ
К Б
Неадекватный,некомпетентный воспитатель Ольга Яковлевна…грубиянка. бедные дети.сразу же забрали
РХ
Рухшона Ходжашева
Очень хороший садик, уже третьего ребенка отдаю воспитателю Дильфузе, она очень заботливая, никогда не подводила, благодарю🙏🙏
TS
Tamila Sagaidak
Хочется выразить огромную благодарность детскому саду *«Бексұлу»*, и особенно нашим воспитателям Дильфузе Уалихановне и Мадине. Спасибо за заботу, внимание и душевное отношение к детям. С вами ребёнок идёт в сад с радостью, а возвращается с улыбкой и новыми знаниями. Очень ценим вашу доброту и профессионализм!
ГМ
Гулхаё Миркасимова
Очень хорошая садик у меня 2 сынавя ходит в этот садик у них васпитателница Дилфуза апай она очень хорошая вежнивая любить деток очень и мои дети тоже ее очень любить
Алия
Мен қызымның балабақшамен қоштасуына бардым.Сол жерде орамал таққан Дильфуза деген тәрбиеші жүрді.Балдарға,ата-аналарға қалай сөйлеу керек екенін білмейді педагог ретінде.Мен Дильфуза апайдың алғаш рет дауысын естуім емес.Екі қызымды балабақшаға тастауға барғанда қанша рет естігем.Дауысы құлаққа жағымсыз естіледі.Әліде екі қызым басқа топқа барады.
Aligator 🙂↔️ algga
Nazira Turlybekova апай өте жақсы балажан Мадина апай балапандардын шашын тарап әдемілеп өріп жібереді
Khan .
Оте кушты🙌🏻🙌🏻
Irina Gavricheva
Оценка 5,внимательный персонал,идут на встречу,вежливые,и у меня малыш идёт к воспитательнице хорошо,а вечером у них прям Любовь,- Воспитатель Мадина внимательная,вежливая,тактичная Детишки чистенькие.Сытые.
Ali 🫣
👍👍👍👍👍
AB
Aida Bekseitova
Маган садик унады,басында арине коркамыз воспитатель кандай болады деп.Но бызге тускен тарбиешылерге оте катты ризамын.Назира апай кышы топ оте мыкты маман ,прям оз баласына карагандай бызден катты карайды,Орта топта кыздарым Марал жане Акмарал деген тарбиешыге барады,оте мейрымды.Басында кыздарым уйренысе алмады сондада апайлары уйретып алды,казыр куана барады.Алдынгы садикте бызде аш келетын,мына садиктен келсе уйде тамак ышпейды ток келеды.Озым апарып акелем унемы калын и тойымды тамактар пысыреды кордым .Заведующий вообще кушты оте жаксы кысы,жагдайды тусынеды,тусыныгы мол .Озыншелык мулдем жок карапайым оте керемет кысы.Быз уйде балдарга кейде шыдай алмай кетемыз,бырак бул кысылерге сонша баланы карап конылын тауып оте жаксы карайтынына рахмет …еще балагой уйде кулап калып быр жеры сырылса воспитатель бызге урысып береды карамайсыз ба быздын балана деп😄
БУ
Баян Умирбаева
Керемет балабақша екен. Менің ұлымда, қызымда барады. Тәрбиешілері Фарида апай мен Назира апайға және көмекшілеріне үлкен рақмет. Алғысымды білдіремін. Балаға деген жауапкершіліктері өте жоғары😍😍😘😘🔥🔥👏🏻👏🏻
Куаныш Нарбай
Тамаша балабақша,немереме өте ұнады!!! Кеңес беремін!!!
Jake Kuan Kuan Jake
Этот садик очень понравился моей дочери, ходим с удоволствием 🥰 Большая благодарность руководству! Очень рекомендуем ✌
ГС
Гулназ Сейдаханова
Құрметті Ақмарал Батырбекқызы! Сіздің еңбегіңізді ерекше бағалаймыз! Сіздей жауапкершілігі мол, бала тілін таба алатын,бар білгенін үйрететін, ата-анамен тығыз байланыста бола білетін, сынды да дұрыс қабылдайтын, бастысы балаларға мейірімін әр уақытта төге алатын сіздей тәрбиешілер әр балабақшада көп болсын.
Гүлжан Қожанбердиева
Развозка барма?
ЖО
Жансая Омирзак
Мне понравилось детсад, особенно я благодарна воспитательницу Дильфузе 👍👍👍
Алма Кожамбердиева
Очень нравится нашим детям, с лёгкостью и радостью идут в садик❤️💯🔥Персонал внимательный, ответственный. Питание хорошее. Самое главное, воспитатели и няни очень внимательные и любящие детей🥰🥰🥰Рекомендую👍👌💯🔥
Бд
Бексулу, детский сад
16 августа 2023, официальный ответ
Здравствуйте, Алма, благодарим за отзыв и оценку. 😉
D*
Danny *
Здравствуйте! Садик понравился, ходим с удовольствием. Благодарю персонал садика за внимательность👍 Желаю вам процветания 🌸
Бд
Бексулу, детский сад
16 августа 2023, официальный ответ
Добрый вечер, Danny, огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь 🔥 Ждём вас всегда 💛