Шымкентская городская поликлиника №6
Взрослые поликлиники
ГКППХВ Шымкентская городская поликлиника №6
БС
Ботагоз Саменова
Благодарю.всех врачей и медсестёр поликлиники за доброту и профессионализм.Особая благодарность хирургу Надирову К и медсестре Софе
Мафтуна Карлыбаева
6 калалык емханадан Гита апайдан массаж алдвк өте жаксы екен көп рахмет
BN
Bakytgul77.12 Nurysheva
Қызметкерлерге алғысым шексіз
ЖМ
Жадра Матова
Емханада пациенттерге барлық жағдай жасалған.Тек әркім өз денсаулығына жауапты болса болғаны.Қызметкерлеріне алғысымыз шексіз!
SS
Saule Sarsenbaeva
Ұжым қызметкерлеріне мың алғыс!
ЗО
Зинура Онгарова
Емхана ұжымына алғысым шексіз!!!
Арай Сагындык
Ұжымға алғысым шексіз
АО
Айнур Оразбаева
Емхана қызметі өте жоғары деңгейде
Aigul Sabieva
Ұжымның сапасы керемет
Д
Джаппар
6 емхананын болим менгерушиси Алишер Абдикахаровичке дарігерлерге жане мейіргерлерге алғысым шексіз. Сіздерге кәсіби біліктіліктеріңізге, адам өміріне деген зор жауапкершіліктеріңіз және мейірімділіктеріңіз үшін шексіз алғыс айтамын. Науқастарға жасаған қамқорлықтарыңыз бен жылы сөздеріңіз көпке үміт пен сенім сыйлайды. Еңбегіңіздің жемісін көріп, абыройларыңыз арта берсін!
ГХ
Галымжан Хайруллаев
Узист дәрігер 6 шы емханада Серікбаева Салтанат өте білімді білгір узист.Қалада өте мықты узи іздесеңіздер осы кісіге сеніммен келсеңіздер болады
Акниет Сарсенбек
6 поликлиника ешқашан дұрыс ем алмайсың Үлкен қаншама халқы бар анау жоқ мынау жоқ. до обеда жумыс жасайды узилер Ауырып барсаң да бірден қарала алмайсың ана кабинетке бар мына кабинетке бар...
NM
Nurila Mels
Хотела бы выразить благодарность заведующему отделении Кудайбергенов Алишер Абдикахаровичу за оперативность. Он сразу же решил мою проблему и мне быстро удалось получить нужные мне направления. Алишер Абдикахарович был очень вежлив и профессионален. А также не могу не отметить как врач Есенова А и медсестра Саттарова А. незамедлительно среагировали на мое обращение и были доброжелательны.
БК
Бибол Калжыгыт
Мен Сарыбаев Мархабат доктор инфекционнисть Динара Дауреновада емделемін,нағыз маман иесі,мықты ем тағайындап береді,ең мықты доктор,осындай докторлар көп бола берсін деймін,әр пациенттің көңілін тауып,барлық жағдайын бақылап отырады
НУ
Наргиза Усенова
Врач детский невропатолог ужасно не умеет ничего объяснять куда смотреть глав врач за 5 минут посмотрела и все . Пожалуйста заведующей проверьте их 219 кабинет
Asel Rain
Массаж аламыз Гита апайга рахмет 2 кызыма да осы киси жасады комектести Рахмет
Milana Mussayeva
Массажистка Гита отлично делает массаж 👍 нам понравилось
КМ
Карлыгаш Матжанова
Баламды 6 емханаға массажға әкелдім 3 курст алдым нәтижесі жақсы. Массажист Гита Азизовнаға алғысымды айтам өз ісіне адал
Тоғжан Егемберген
6 емхана массажға келдім. Результаты жақсы. Массажист Гита ханымға рахмет!
Uldana Uralbaeva
Телефон ды не үшін қояды алмайтын болса
ДА
Дильноза Абдувалиева
6 емханага алгысым шексиз .емханага массажга келдим жаксы результат кордим массажист Гита апайга рахмет оз исинин шебери
Алтынай Налтаева
Керемет емхана барлық жағдай жасалған.
A
Aziza
Массаж истеттим кызыма жаксы унады Гита апайга рахмет!
Ayaka
Все супер, мед.персонал вежливый и приветливый. Помогут и подскажут куда идти. В поликлинике все чисто. Очередей не так уж много.
MZ
Madina Zhakipova
Керемет🔥 өте жақсы маған ұнады😍
UB
Uldana Bachabay
Емделу орталығы өте жоғарғы дәрежеде,Әйелдер карау болиминдеги Улдана Әбдиханова өте тәжірибелі және биликты маман иесі 😍
Айдын Сариова
№6 емхана қызметкерлеріне алғыс айтқым келеді. Мен отбасымен осы емханаға тіркелгенбіз. Қашанда ауырып, барғанда сапалы қызмет көрсетеді. Емхананың өзі қазіргі заманға сай, өте керемет. Сіздерге сәттілік!!!
GG GG
Неправильный адрес . Зря приехала
Зауре Бектыбаева
Неправильный адрес
ГҚ
Гүлім Қалдыбекқызы
Оте нашар поликлиника , Гинеколог тупая дым билмеиди. Умида Рашидовна жумыстан шыгару керек. Кашан барсанда очередь, дурыстап та карамайды.
ОИ
Опабек Исабай
Оте кушты кутып алды😍 бугын бырыншы кун электрофорез ге келуымнын. Персонал вежливый 😊
ДА
Диана Алибек
өте нашар поликлиника гинекологтары тупая, педиатрлары вобще дым блмид теек дәрі жазп отканнан баска
БМ
Береке Молдашева
Оте нашар. Сарыбаева пациентпен мүлдем жұмыс жасай алмай ды.дореки