Областная детская больница
В здании
3.6
BB
Bagila Bakitzhan
Мадина Қуанышбаевна және бүкіл Түркістан облыстық балалар ауруханасының ұжымына шексіз алғысымды білдіремін! 🙏🏻 Бұл жерде өз ісінің нағыз мамандары, тәжірибелі әрі жанашыр дәрігерлер жиналған екен. 🤍 Баламның денсаулығына жауапкершілікпен қарап, дұрыс ем-домын жасап, көңіл бөліп, ерекше ықыласпен қабылдағандарыңыз үшін мың алғыс! 🌟 Ата-ана үшін баласының амандығынан артық бақыт жоқ. Сіздерге зор денсаулық, қызметтеріңізге береке, отбастарыңызға тыныштық тілеймін! Алла разы болсын! 🤲🏻 Осындай жанашыр педиатр дәрігерлер көп болғай! 🌸
Азамат Избасаров
Хароши
kaussrr er
санитарки очень хорошие,требую чтобы персоналы оценли их работу
NS
Nazerke Seilbekkizi
Ауырып жатқан балаға қарап жатқан адам қарағаны үшін больницаға күніне мың тг төлеу заңдвлық па?
Алексей 🥚
Привел ребенка ,ждал часов 5,приходит ребенок ,а ему ампутировали два глаза.Начал ругаться,ведь у него болела только нога.
Абдуразакова Жания
Қалайсың жақсы
Фарида Байболова
Дәрігер нефролог Эшанкулов Х.С жаксы рахмет
K.
Kemelbekova_m .
Отделение онкогематология - нефрология бөлімшесі Эшанкулов Хурсанбек дәрігердің қабылдауында болдық. Өте, білікті дәрігер, өз ісінің маманы екен. Алланың қалауымен інім жазылып кетуын Алланың қалауымен себепші болса екен. Осында білікті мамандар көп болса екен.
Каламкас Борибек
Келген сон кеткым келмеды кимайсын гоййй врачтар жаксы карайды🥹🤍
Ainur Bedelxanovna
Жастықтары өте нашар адам жатамайды,бари ески туалетде нашар,3 этаж хругияда жатрк,нау тосекте операциядан шыккан адам калай жаттады басшылыктын озин акеп жаткызу керек,асханадагы апайды дорексын айта алмаймын,биреу кинап жумыс истетып койгандай,резетка жок сотканы зардкага коюу ушын очредке турасын.Адам ойнап келмейды ауырган сон келеды тосектерды жастыктарды барин реттеп коюу керек.Мелмекеттен акша болинеды соны жеми барин истеуге болады.
🔆 👍🏻
Нейрохирургия 2 этажда жас кыз врач бар. Өте дөрекі. Как будто соның жеке меншік ауруханасы. Балаларға перед операция кезіндегі немесе наркоздағы іс әрекетін күлкі етіп айтатын! Еще бетіне. И оны норма санайтын. Ондай адам бұндай мекемеде жұмыс жасамау керек
BA
Bota Argynbay
Көз дәрігері жадыранын номері барма?
polatova .
не советую, врачи грубые и без уважения к людям
ЭД
Элеонора Дроздовская
Ортопед Бектаев дал некорректное назначение: вместо противовоспалительного лечения и физиотерапии посоветовал «выдавить жидкость» и сразу направил на операцию. На замечание, что мы не врачи, ответил: «Я же не сантехник, но в сантехнике понимаю». Такое отношение и рекомендации могли усугубить состояние. И привезти к беде. Зря потрачены были деньги.
Арайлым Тулендиева
Эшанкулов Хурсанбек дәрігердің қабылдауында болдық. Өте білікті дәрігер. Өз ісінің маманы екен. Алла қаласа қызымның жазылып кетуіне Алланың қалауымен себепші болса екен деймін. Осындай мамандар көп болса екен.
ШС
Шолпан Салимбаева
Доктор Эшанкулов Хурсанбек нефролог-очень ответственный специалист.
Айман Молдапанаева
Эшанкулов Х.С. нефролог өте білікті дәрігер. Жылы қабылдады. Барлығын қарапайым түрде түсіндірді. Облыстық аурухана ұжымына рақмет. Қызымды емдеп жақсы нәтижемег шықтық.
Inabat 🍃
Больница жақсыы дамыған. Барлық жағдайы жақсы. Бірақ сыйластық жоқ,дөрекі сөйлейді врачтар(бәрі емес)
aaidana _1
Хурсанбек Суяркулович білікті, өте жақсы дәрігер. Бәрін жақсы түсіндіреді, жақсы қарым қатынас жасайды.
ЛА
Ли А
Позвонила в регистратуру , грубая женщина ничего не может объяснить толком два слова связать не смогла .
АХ
Алима Хасанова
МРТ врачтар онбаган кісілер очередтын келіп турсада кіргізбиды өзіннін таныстарын кіргізіп отыра береды қудай жазаларынды берсін онбагандар 😡
Мира Ахметова
У нас были проблемы с глазами конъюнктивит.он осложнился.Мы позвонили в 103, нас направили в ОДБ, пришли в одб нас отправили к офтальмологом больницы. ни один из них нас не принял.Орали на нас, не принимаем идите в поликлинику.Так мы были и в поликлинике.Лоры удачные, вечно не уважительно разговаривают
НМ
Наталья Марченко
Қайырлы күн?! СӘКЕН ДИНАРА СӘКЕНҚЫЗЫ дежурный врач жедел-жәрдеммен экстренно түстік ауруханаға іші ауырып келген баланы ішін ұстап та тексерген жоқ, бала денесін көтере алмай сұп-сұр болып кеткен зорға демалып тұрган баланы, просписка районнан шығып тұр қарамаймын, «таңертең қалай келдіңіз солай кетіңіз» деген жауап еще сарказммен діңкілдеп тұр (как будто өзінін ЖЕКЕ клиникасы секілді), біз келгенде кабинетін светін өшіріп ұйқтап жатыр ҰЙҚЫСЫ келсе ночьта жасамай-ақ қойсын! Осындай сауатсыздардың кесірінен қаншама сәби өлім мен өмір арасында. Пациенттермен қалай сөйлесуді білмейді! Ауырып тұрганда дәрігердің жылы сөзінің өзі ем болады Назарларыңызға рахмет, мейірімді дәрігерлер көп болсын!
Бауыржан Юсупбаев
Корпустар арасында есіктерінің барлығы жабық, 1-2 км жүресің бір больнитцаның ішінде🥵! Доп сияқты тебеді анда бар мында бар деп ⚽️🚶🏽
ЗХ
Зарина Хаджимуратова
Ужас оте нашар больница врачтары озынше платный боласада қарамаймын деп уақытым жоқ деп ужас вообще не анау бақылап қарайтын адам жоқпа поликлиникаға бар дейды ол жақа барсаң больницаға деп даже врачтары президент болып мед сест врачкой
🤍🤍
🤍 🤍
Өте нашар
ЖО
Жазира Ораз
Врачтарына түкіргенім бар ғой, ужас қой, малға қарағандай қарайды, ініне кіргендей кіріп кете береді екен, міндет қой қарағандары
OA
Omirzakova Aruzhan
Ужасные врачи и обслуживание
Акурпек Эскуват
Өте нашар
Балнур Рахатова
Лабиринт кой
Nurdana Doskhan
Практика өте қатты ұнады рахмет сіздерге❤️
aidann.nq 💘
хорошая
Рая Мусабекова
16.10-да келдік, тамақты 17.00-ден кейін қабылдайды екен... Кішкене 3 айлық бөпеміз бар жылап жатыр күте алмаймыз, қабылдап сосын бере қоярсыз десек көнбейді... Жағдайға кіруге болады ғой түсіністікпен қарап... Не керегі бар осындай керегі жоқ қатқан принциптің... Отырмыз енді бесті күтіп...
Zangar Baitasov
Каридолог апше кызметы унадыы кушты осы Айгул апшеге келулерынызге кенес беремын
Айгера .
Сервис больницы нулевой: лежали в отделении хирургии с 3х месячным малышом в платной палате. Одно название «сервисная палата»: условия ужасные, медсестры не контролируют время приема антибиотиков/перевязок, каждый раз сам просишь поставить укольчик/сделать перевязку, элементарно отсутствует эл.чайник в палате (а малыш на ИВ и кипяченая вода нам необходима). Каждый раз за кипятком приходится ходить в другой конец коридора, такая же история и с питанием. Каждый раз приходится ходить на кухню и еду на подносе таскать в палату, после обратно. Тогда зачем платят пациенты за «сервисную палату»? Зато оплату просят сразу, не успели нас перевести с операционного блока, так сразу прибежала медсестра и просила оплатить за палату, хотя даже неизвестно было сколько дней мы пролежим. Поступили ночью, но попросили оплату за весь день. Одно утешает врачи квалифицированные, только ради врачей пришлось потерпеть все «чудеса» платной палаты
Альмира Кыдырбайкызы
Ходила с дочкой в поликлинику врачи смотрели отправили в эту больницу к хирургу а он ее даже не посмотрел главное выпросил код и все на этом.Сидит болтает чай пьет главное для него кажется чтобы день прошел и все а то что мы переживаем с ребенком болеем им наплевать!!!Вот такая у нас медицина
Adilhaanova_ k
Кушты больница кушты естеліктен калды🥰
Аселя Азатовна
Дәрігер- кардиохирург Талгат Нурлановичке алғысым шексіз! Ол кісіге мықты денсаулық , күш-қуат тілеймін.Өз ісінің білікті маманы. Алла разы болсын 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Arman Ashirbek
Оте нашар регистратура , оте грубо жауап береди бара бер , тауып аласын адамдардан сурап деп желательно келмениздер балдарыныз ауырмасын позорррр тусиниксиз иши атын жаттап улгерми калдым 👏
Kamilzhanov A
😘
Qwert Saduahas
Вобще барып жататын жер емес одан сайын ауру қылады похий жұмыс істейді бәрі әшейін жүріп біреу дін ***** андып жүреді салғырт қарайды жауапкершілік жоқ вобще әшейін жүрген адамдар бәрі жауып тастау керек вобще бұл жерді🤦♂️
GR
Gambit Ramy Etienne LeBeau
Классная больница, с очень даже не плохими условиями
NG
N G
Одни дееспособные пенсионеры работают, которым за 70 и 80! Куда смотрит трудоохранные органы? Если они навредят детям не дай бог, они не будут отвечать перед судом! позор гоавврачу Досанову, берет одних пенсионеров
SU
Sanam Ussupova
Сами не знают что как лечить
Aigerim Shorabekova
Рахмеееет
Anargul Aimova
Не берут трубки с утра !! Что за организация ?! Куда смотрит рукаводство? Для чего телефоны указали ,если не дозвониться !
МР
Мухаббат Раджанова
С пятницы жду записи кардиологу не могу записаться позвонила регистратуру сказали что откроют но уже 2 дня записи нет. Прошу посодействовать!!!
Мария Даудова
Тут работает не люди,а настоящие тираны ! Встречают по одёжке и по нации.Мед персонал из раздела я не я и хата не моя! Позор.
Akerke Yskak
Каспи перевод болмайды екен, дым ынгайсыз наличный толеу!
E1
ESENBEK 124