Городской центр крови
Станции переливания крови
ГККП Городской центр крови
ББ
Бекжан Билибаев
Қан тапсырғанмын.Өте жақсы қызмет көрсетті,іші тап таза15кабинеттің медбикелеріне рақмет,мамандығына сай қызметкерлер Келіп қан тапсыруға шақырамын.
Asylbek Kuttybai
Старши Гүлнар апшеме рахмет өте керемет бәрі таза келуге кеңес беремін🤗👍
M T
Старший Гүлнар апше ге көп көп рахмет Барлық сұрақтарымның жауаптарын алып қайттым медбейке лерге де рахмет тазалық барлығы жақсы!
ХЭ
Хурсанбек Эшанкулов
Лаура Саттаровнага улкен рахмет
ЕА
Ергешхан Аманжол
Жиі қан таесырып тұрамын! Регистратура қыздары, дәрігер Индира мен Лаура өте жақсы қабылдады! Қан тапсырып, донор болуға бәріңізгн кеңес беремін!
Молдир
Орталыктын кызметкерлери оте керемет регистратуран кыздары молодцы🙂😍😍😍😍
Малика Ким
Карима апайға үлкен Рахмет! Донор бөлімі өте жақсы жұмыс істейді, қарым-қатынасы жылы, бәрін түсіндіріп, көмектесті.
ЖК
Жаксыбек Калдиев
Nursattagi kan ortaligina kele bersenizder boladi ote jaksi 15 kabinettin kizdari jaksi kizmet atkaradi
НМ
Нурбек Мухтаров
Қызметкерлерге рахмет
EK
Ernar Kalmyrza
Қан орталығы өте жақсы қызметкерлер, тапсырып тұрған өте пайдалы
Нуркен Серкул
Қан орталығының қызмет сапасы өте жақсы. Үлкен алғыс білдіремін персоналға рахмет
Almat Bubekbay
Қан тапсыруға келдім бәрі жақсы өте ыңгайлы қызметкерде өте сыпайы 👍👍👍
➿ ➿
3 ай сайын кан тапсырып турамыз, бары ынгайлы
БК
Бакыткали Куранов
Бірінші рет қан. Тапсырған кеген едім кызметеріне риза болдым зың зың
НД
Нур Джу
Кызыметкерлерге Рахмет улкен Шолпан Аскаркызына ерекше алгыс
Ab
Azat baysakalov
Өте керемет қызметкері сыпайы әрі жоғары деңгейде өз істерінің маманы сіздерге алғысым шексіз
НО
Нұрсұтан Оразымбетов
Бырыншы рет тапсырған ем кызметтеры жаксы екен рахмет сыздерге жумстврынз жанаберсын
Әбілхайыр Кабулов
Тұрақты түрде тапсырып тұрамын Жылдам әрі сапалы тапсырып кетемін.Өте қолайлы.Өзгелерге пайдамыз тигенге қуаныштымыз.
НД
Нарбек Дуйсенбеков
Үнемі қан орталығына келіп қан тапсырып тұрамын. Жұмыстары жақсы. 15 кабинеттері қыздар өте жақсы екен. Қолдары жеңіл. Келіңіздер қан тапсырыңыздар!
SS
SHAYKAT SADIKOV
Саламатсизба кан алхан кыздар жахси адамга атнешелер адим куркба келынгздер
DT
Daulet Tulenov
Қан тапсыру орталығының қызметкерлеріне үлкен алғыс айтамын. Елімізге көрсетіп жатқан еңбектері мол әрі зор. Алла қолдарына дерт бермесін 🤲🤲🤲
БУ
Бауыржан Уразбаев
Мен оз еркиммен кан тапсыруга келдим. Келиниздер оздеринизди женил сезинип каласыздар. Маган жумыстары унады. Шолпан кызга ракмет. Оте таза жер. Келиниздер кан тапсырыныздар!
МТ
Мурат Таубайулы
Бүгін Қан тапсыру орталығына келіп сауап үшін тапсырып кеттік. Мұндағы дәрігерлердің, мейрбикелердің қызметтері ұнады. Үлкен рахмет жалпыға..
НТ
Нурдаулет Тлемис
Керемет жұмыс жақсы жасайды
УЖ
Уалихан Жусипбеков
Керемет, іші таза, мейірбикелерінің қызметіне рақмет, донорлар күнінде келіп сыйлықта алдық, өте жақсы
Асылбек Турматов
Бүгін қан орталығында болдым, барлықтарыңызды қан тапсырған шақырамын, келіңіздер, Алина деген қызға, мекемеге алғысымды білдіремін
Меруерт Кеделбаева
Бүгін қан тапсыруға келдім. 15 кабинеттегі қыздар өте жақсы екен. Үлкен рақмет. Әбдіманап Шолпанның қолы жеңіл екен. Келіңіздер қан тапсырыңыздар! Маған жұмыстары ұнады.
Арман Кидирбаев
Дәрігерлердің қызмет көрсетуі ұнады
ББ
Бакдаулет Бакрамов
Қан тапсыруға келдім қызметі жақсы бәрі өз жұмысының маманы
BN
Bekaidar Narshabekov
Жақсы жер, деңсаулыққа керек нарсе екен! Іші тап таза 👍🇰🇿
Маржан Уразова
Отте керемет кызмет корсетти, иши таза салкын екен.
БТ
Бахытжан Турлибаев
1. Чистота - оценка 5 2. Персонал вежливый - оценка - 5 3. Обслуживание - оценка 5 Я думаю самые важные факторы для Центр Крови . Мне как донору и во благо нашему народу больше не чего не надо . Аман болсак болды . Жумыстарыныз алға басабериниздер Саттилик жумыстарызга🫶✊
SS
Shoergash Shomahsudov
Все работники вежливые быстро делают свою работу Спасибо особенно Шолпану у нее рука легкая не чувствуете нечего
СМ
Сакен Молдашев
Сдал кровь, в центре крови , обслуживание 15 кабинета очень хорошее, медсестра Абдиманап Шолпан без боли колит иглу, вежливая. Оценка 5!
AD
Arman Dauletiarov
Бәрі керемет бір жеңілдеп калады екенсің 👍👍👍👍👍 жиіііі келіп тұру керек екен
vK
vlad Kim
Звоню на рабочий номер центр крови, но почему-то не кто не поднимает. Хотел узнать когда можно придти и сдать кровь. Или по понедельникам не работают?
Н
Нурсултан
Шымкент қан орталығының медбикелері өте жақсы, сыпайы. Осы жерге бірнеше рет қан тапсырдым. Қызметкерлердің жұмысы ұнайды. Қолдары да жеңіл. 15 кабинеттің қыздарына рақмет. Келіңіздер өмірге үміт сыйлайық.
MM
Murat Murat
Слава Аллаху, что у нас в городе есть современный центр крови, каждые 6 месяцев здесь сдаю кровь как донор. Вежливый, грамотный, отзывчивый персонал, у медсестёр в зале забора крови очень "лёгкие руки", огромная игла в вену залетает без боли😊.
КЖ
Курмангазы Жумаханов
Кызметтері керемет,Өз істерінің маманы
Bektóre Júnisáli
Здесь очень замечательно!!! Я оцениваю по некоторым критерием: Сервис( вежливо, все объясняет, деонтологические аспекты соблюдены; Система( все очень понятно, удобно, комфортно, быстро); Чистота и стерильность; Я уже сдал три раза, и каждым пребыванием становится все лучше и лучше Спасибо большое!!!
DD
Dake Ddd
Бугин кан тапсыруга келдим. Маган унады. 15 кабинеттин кыздары жаксы екен. Колдары женил. Рахмет кыздарга. Жумыстарына сатирик.
Бахыт Абдраимов
Недавно был в Центре крови в Шымкенте, остались только положительные впечатления. Отдельно хочу отметить кабинет №15 — там работают очень хорошие сотрудники: вежливые, спокойные и профессиональные. Всё объясняют, поддерживают, работают аккуратно, без лишней суеты. Чувствуется уважительное отношение к людям. Спасибо за вашу работу, приятно иметь дело с такими специалистами 👍
ЖЗ
Женя Зима
Хожу в этот центр с первого дня его открытия. И хочу сказать что за все эти годы я видел только слаженную команду специалистов, очень вежливый и добрый персонал! Всё всегда делаю аккуратно,всегда улыбаются, всё объясняют. И если честно многие уже из персонала как родные! И что ещё хочу добавить о том что многие даже не знаю и не подозревают о том что многие из персонала остаются очень часто после работы.А знаю случай что когда нужно экстренно то они бросаю свои семьи и чуть ли не ночью едут и выполняют свою работу,это говорит о многом ,это говорит о том что там люди переживают за тех кого даже не знаю и ни когда не увидят. А это стоит очень многого! Так что низкий поклон таким людям и из руководству и государству конечно тоже в том числе ! Это не просто центр крови,это на много больше,это центр жизни для очень многих наших близких, знакомых, наших земляков, наших Казахстанцев! Это моё личное мнение и заключение за многие годы.
Самат Карымбаев
Қан орталығы 15 ші кабинет медбикелер ге рахмет таза ұқыпты
НЖ
Нуркен Жакипов
Оте жаксы , жогаргы багада , жұмыстарынызга сәттілік 👍
Айгуль Масабаева
Спасибо сотрудникам центра крови за отличную работу, внимательность и уважительное отношение! Особенно хочу подчеркнуть врачей Ербола Оразбаевича ,Лауру Саттаровну наших прекрасных мединских работников среднего персонала Анаеву Гаухар,Рыскулбекову Кариму,Бакиржанову Гулзаду!!! Вам здоровья, высоких достижении в работе с людьми!!!!
Alisher Akhmetov
13-кабинеттегі Лаура Саттаровна және Индира Тұрсынәліқызы жақсы кеңес берді. Алғыс айтамын.
A
Azat
Бари тамаша керемет
НО
Нуржан Отегенов
Рахмет өте жоғары сапада жұмыс жасады, медсестра қыздарға рахмет өз жұмысының маманы. Сыпайы сөйлейді, керемет жұмыс жасайды. Абдіманап Шолпанқызына рахмет жұмысыңызды керемет бағаладым
ЕЖ
Ержан Жарылкасынов
Қан орталығына келіп қан тапсырдым. Қызмет өте жоғары деңгейде көрсетілді. Шопанның қолы жеңіл екен. Рақмет!