Нотариус Абенова Г.А.
3.6
3.6
AE
Askar Eraliev
Мне очень приятно, мне очень понравилось, можно сказать номер один обслуживает хорошо 👌 нам надо такие нотариус
BM
Bagdat Muratkhan
Өте керемет қызмет көрсетеді, жаман отзывка қарамаңыздар.
Айзере Нурланкызы
Адал нотариус 😍
nesibeli _
просто ужасное обслуживание👎🏻
aru 🎀
ужасный сервис еще неправильно сделали документ да еще и не признают ужасс вообщеее еще деньги не вернули
Bakdaulet
Аружанды бекер ашуландырыпты документын қате жасап
Dinosh
сделали документ не верно еще и не признают это, ужас вообще, не советую приходить сюда👎🏻👎🏻👎🏻
Dias Turmanbek
Документты дурыс жасай алмайды
Ерсултан Жаксылык
Ужасный сервис
Аружан Байбосынова
Ұнамады. Документті қате жасайды екен , сақ болыңыздар.
❤️
Ужс дакументтті дұрыс жасап бере алмайды жұмыстарына салғырт қарап ұялмай ақшаны алады👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
Дима 🐻
Документ дұрыс істей алмайды👎🏿
Аяла Мараткызы
Документты дурыс ыстей алмайды,катесын мойындамайды!Акшамызды алып документты кате ыстеп берды,клиентпен жумыс жасай алмайды.
Aruzhan Berdikul
Документты дурыс ыстемеген,дурыстап ыстеп берейын деген жок, не акшаны кайтармайды менын кынам жок деп оз кынасын мойындамайды.Еще видеога тусырсем тусырме деп озы дурыс ыстемегенмен шаруасы жок.Сосын видеода турынызды емес сойлегенынызды тусыргем! алган акшаныз садака болсын!
Sabira Omirali
Спасибо за неправильные документы. Тупо деньги на ветер😒
Аружан Токташева
Документты дурыс шығармаған 10/0😐👎🏻
S. Aisha
слишком грубое отношение к клиентам!
diaan 🩷
Не ыстеп жургенын былмейды,документты дурыс шыгармайды бырак мойындамайды озыныкын.Очень грубая не грамотная, клиенттермен дурыс сойлесе алмайды. Жумыс жасайдыма дурыс жасасын!
NN
No Name
Быстро
BR
BOSS RRK
Одна из лучших,очень качественные услуги!
Q
Qwerty
Нотариус просто золотце ! Коротко , ясно и быстро делает свою работу 👍🏻 Прям умница !
Тузелбек
L
Laura
Профессионально обслужили советую
Meruert Aumusilova
Хочу выразить огромную благодарность нотариусу.Очень грамотный, вежливый и хорошо знает свое дело. Я очень довольна,спасибо вам большое!
GS
Gulbibi Sartova
Өз ісінің маманы,шақырғанда қай кез болса да жұмысын тиянақты істеп бітіріп береді.Бағасы да халыққа қолжетімді. Әбенқызы Гүлшат ханымға алғысымыз шексіз! Осы кісіге хабарласуларыңызға кеңес беремін!
Талгат Исабаев
Өте білікті нотариус.
A🌪
Aya 🌪️
Абенова Гулшат ханымга коп рахмет. Оз исинин маманы 👍👍👍
UA
Uligbek Abdrakhmanov
Абенова Гулшат ханым сізге көп рахмет.
ДЖ
Дана Жумабек
Жақсы нотариус, кішіпейіл, қонақжай Гүлшат ханымға алғыс!!!
Сейтжан Канжигитов
Огромное спасибо нотариусу - Абеновой Гулшату, часто обращаемся в эту нотариальную контору. Гулшат всегда профессионально оформляет документы, очень внимательна, профессиональна и любезна. Огромное спасибо за отличную работу и всегда приятное общение
Сейтжан Канжигитов
GU
Google User
Очень квалифицированный специалист. Помогла в решении нашего вопроса достаточно быстро и профессионально. Нотариус дал чёткие советы и рекомендации в решении некоторых вопросов. Рекомендую!
ББ
Баян Бурабаева
Грамотно, быстро , надежно
Айнура Самбусинова
Очень грамотная, рекомендую!
Айкерім Кенжебекқызы
Өз ісінің маманы! Құжатты қалай онай етіп тапсыруға болатынын айтып береді! Арзан әрі тиімді жолын айтады Аллаһ разы болсын Гүлшат Ханымға екі үйімді де аударып алдым. Ісініз Алға баса берсін! Жұмысынызға сәттілік 💌
Сакен Шораев
Гүлшат деген нотариус кушты кызмет жасайды екен кофе чай берып дегендей
NN
Nuni Nuni
Нотариус с хорошим опытом работы, всем советую, профессионал своего дела 💫👍🏻
Айым Тогжанова
Өте жақсы , керекті құжаттарды тез рәсімдеп берді.
NG
Nurai G
очень грамотная и вежливая
BU
Bisultan Usmanov
Очень вежливый нотариус мне понравилось 😊
Жансая Даутбек
Гульшат апше топ топ пәдәм пәдәм🙃🙃🙃🙃
LS
Lyazzat Shokybaeva
Очень грамотный нотариюс, быстро и качественно во время, я довольно
ZB
Zh B
Грамотный нотариус
OY
Oleg Yen
Отличная работа
Nurlan Sadibek
Өте сыпайы жақсы сөйлесетін нотариус. Рақмет. Баруға кеңес беремін.
Марат Искаков
Грамотный нотариус! Быстро и удобно!!
Наталья Якунина
Грамотный нотариус, быстро и по умеренным ценам!
БД
Бек Дилда
Все законно и своевременно, рекомендую
Бисултан Усманов
Кушти жаксы ноториус