Балалар әлемі
Ясли-сад
ТОО Балалар әлемі
Шырынка Утеева
Керемет балабақша 🥰 3 ұлымда осы балабақшадан шықты! Өз ісінің нағыз мамандары, білімді тәрбиешілер мен тәрбиеші көмекшілеріне алғыс айтамын💥👍🏻✨️💫
Б
Бибигуль
Балалар әлемі Бақшасындағы Майра Назира апайларына рақмет балаларға деген мейірімі мен ізгі ілтипатарын көрсетіп тұрады. Майра Назира апайларының еңбектеріңіздін зейнетін көріңіздер😘😘😘😘💞💞💞💞💞
Дана Матиева
Өте жақсы бала-бақша! Қызым қуана барады. Назира апай мен Майра апайға алғысым шексіз, керемет мамандар.
Медет Исаев
Алла разы болсын, ұстаздарға, тәрбиешілерге! Қызым Қоңырбай Айару осы бала-бақшадан өнегелі азамат болып тәрбиеленіп шықсын, аумин!
Майра Баймуханова
"Балалар Әлемі" заметили название садика Название тоже имеет большое значение. "Мир Детей" Садик на высшем уровне. У меня четверо детей ходили в этот садик. Младшенький до сих пор ходит. А да насчёт садика. Прекрасный садик чистота насчёт чистоты слов нет идеально Воспитательницы всегда приветливые с улыбкой на лице. Встречают детей с поцелуем по щеку и собъятием А нянечки самые милые люди. Зав.Ақмарал Бақтияровна идеальная знающяя свою работу Приветливо встречает родителей с детьми Самый идеальный садик в Шымкенте
Я0
Яркынай 0809
Кушты Садик Апайлары жаксы Шырын и Айдана апайларына алғысым шексіз
Айгерим Ким
Очень добрый коллектив, спасибо вам❤️
SM
Sarvinoz Magometova
Хороший садик уже 2 год дети ходить воспитатели тоже общительные заботливые
НХ
Насиба Халметова
Очень хорошей садик всем рекомендую 🥰🥰🥰🥰 воспитатель и няня обращаться как своими детьми моя дочка любить и с радостью идёт в этот сад🥹😍
UP
Ulpan Polatova
"Балалар әлемі" ең күшті балабақша. Тәрбиеші, тәрбиеші көмекшілері мықты апайлар. Ұлымда қызымда осы бақшадан мектепке кетті. Рақмет. Еңбектеріңіз жана берсін🥰
Matlyba Rahimova
Воспитателя и няньки очень добрые мягкие. У меня 6 детей ходили и ходят в этот садик . Развозка есть ,питание хорошее уход отношения супер🥳
ДШ
Диана Шукрова
Быздын Ен суйыкты садыгымыз балаларым катты жаксы Кореды апайларын
Айгүл Нұржанғалиқызы
Ең керемет садик барлық балдарым барды бізге өте қатты ұнайды👍👍👍👍👍
НБ
Несибели Бимырза
Өте нашар бала бақша! Қызметкерлері калай сөйлеу керек екенін білмейді. Қолдарынан телефон түспейді. Тәртіп жоқ. Іші нашар, кір. Барып ескерту жасасаң сөз көтермейді. Өзіңді кінәлі етіп қояды. Бөтен адамдар беймарал кіріп шығып жүре береді. Қызметкерлер өз міндетінен хабары жоқ адамдар.
Акерке Ибрагим
Менин кызым осы бала бакшага яслр группага барады. Тарбиешилери, нянялары өте билимди, биликти, өз исин, балаларды суйетин жандар! Горшокка отыруды уйретти, аяк киимин жинап, шкафка коюды, оны танып алуды, коп нарсени осы садикке барып уйренди. Апайларына улкен рааахмееет 👏👏👏💐💐💐💐
Aigerim Муратхановна
Балабақша өте жақсы іші кең әрі әдемі қызметкерлер бәрі сыпайы сөйлеседі. Уш баламда осы балабақшаға барады. Тамағы да жақсы өте дәмді.
ЛТ
Лобар Турсунметова
Классный садик, дочка очень любит ходить в этот садик 👍👍👍
Akmaral Orazymbetova
Супер,красивый садик! 👍👍👍