Жумабек Ата
2.9
2.9
ШЗ
Шугыла Задарин
Ата не вежыливыий.Сымотрел так бутто я что-то украла. Я просто попрасила покет дать. + только вы магазине дешевле
Қасиет Қыдырқұлбек
👌👌
Балжан Каратаева
Осыған дейін шыдап келдім енді болды магазинде зат өтсе болды арақ ішүге болмайтын адамғада арақ қарызға береді енді милицияға беремін ұят
Творог пен қаймақ алған едік. Сроктары отып кеткен. Оте нашар. Сроктарына карап журыныздер.
ПП
Петя Петя
Очень вежливый аташка и его сын и внучка Балауса
TM
Togzhan Myrsadyk
Очень грубый продавец
Айзада Саматқызы
Все дорогое
Осоы Воыо
Шал бешеный, неадекватныә
Азамат Нуримбетов
Паршивый продавец в виде не культурного старика! Не советую!!!
Е Е
7 утра а они закрыты