Школа-интернат №3
В здании
Molyaa
тасовам🥹🫶🏻
Yerassyl ⠀
2017-18 жылдары оқығанмын күшті еді сол кезде,жалко аяқтамай кеттім,сағындым сол кездерді🥲
A🐳
Б.
Бейбарыс .
Нашар
Амина ❤️
Негізі нормально кейбір апайлар ұнамайды, бір тиісе береді бірденесі бар ұқсап еще бетке кулып арттан жаман осек айтадта апайлары.
НБ
Нурадил Батырбек
Нурадил деген краш бала окиды 😍
Mk
Menin kaida ekenim manizdima? .
Мектепте Назерке деген зор апай бар
ЖА
Жанар Айтбековна
Салеметсиздерме казир кабылдап жатырсызбарма мектепке?
ЖС
Жанасыл Сейтжаппар
Күшті мектеп🔥🔥🔥🔥
A.
Abdi .
Әбдінұр деген краш бала бар
zhnk ablksmqz
Керемет
Aibike Muratbekqyzy
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Ақылбек Жаниев
Няғып президенттер мен министрлар бравл старстан турнир істемейді 🙏😭
Erasyl Turgara
Мектеп интернат
ИА
Ибрагим Али
Права детей на достойный занятия спортом -нарушаются, администрацией данной школы интернат,а именно я имею ввиду спортплощадки запущенные и требующие ремонта,и куда смотрит завхоз ,физруки и другие педагоги и комендант общежития, непонятно,круговая порука очень развита тама
Максат Арман
Тәрбиешілерге де, ұстаздарға да алғысым шексіз !!! Дәл сіздердей ешкім оқыта алмас, тәрбиеші апайлардың берген тәрбиесі өте жоғары, ата-анамыздың орнын баса алмасаңыздарда солардай тәрбие бердіңіздер !!! Рахмет үлкен
AL
A L
Школа — сплошное разочарование. Учителя явно не знают своего дела и не стараются преподавать как положено. Вместо обучения они лишь подавляют учеников, особенно если кто-то мешает их "комфорту". К тому же, очевидно гендерное неравенство: большинство учителей, особенно женщины, отдают предпочтение мальчикам, в то время как девушек давят со всех сторон просто за внешний вид. Обучение, условия проживания, еда, само здание — всё оставляет желать лучшего.
Balausa Zhumabay
кузет онайлыкпен жыбермиды 😡😭 Тыныш журындер. Inst: tasova_school
44 55
96 лар кайда? 97 нин сұлу қыздары Жанна Ли кайдасың. 94 тегі Гүлназ қайдасың😂 96 лардың алғашқы махаббаты. Кенжегуль апай вы суперапай. Рақмет сізге за то что нас воспитали, Жансулу апай благодаря вам я всегда был лучше по английскому. Нуржамал апай сіздің шашымызды қырықтырғаныңыз үшін рақмет, тарих үшін рақмет. Сізді қатты жақсы көремін. Құттықыз апай сіздің түсіндіргеніңізді жаттап алып айта беретін едік қой. Басқа мектепте сіздер сияқты мұғалімдер мен достар таппадым. Люблю вас всех
《☆▪︎Altynka▪︎♡》 ☆Ai◇
Айнур апай, пощадите, я не хочу в олимпиаду по алгебре
Ернар Сманов
Куттыкыз апай айгыр
Zangar Bai🐬
Супер школа
Assema
самая лучшая школа
Lily Mars
Балалық шағымның өткен жері. Апайларға мың алғыс. Гаухар апай, Жазира апай, Акнур апай, Зауре апай, Нуржамал апай, Бибайша апай, Мухтархан агай, Жансулу апай, Бахыткул апай.. тәрбиешіміз Аягоз апай..Куланда апай. Рахмет сіздерге.
Сейткали Калыбеков
Осында оқыған едим
Мықтыбекова Айдана
Лучшие школы-интерната в Шымкенте. Я найтила с помощью 2GIS а
WJ
Wife Jimin
Учителя очень добрые и вежливые<3
Ердаулет Ерболулы
Номер не написано ничево нету хот инстаграм или ватцап сылку сделали хот нечево нету вый думали что мый сами дадумаемся ваших номеров это просто безобразя
Меруерт Султанхожаева
Контактный номер где написано?
JA
Janat Artykbaeva
Балалық шағымның куəсі! Ырысты апай,Бибіайша апай сіздерді ұмытпаймыз!Даулбаева Сара,Жақсыгүл апай,Орыс тілі ,қазақ тілі ,физикадан берген апайлар мықты педагогсыздар!2005-2006жылы 92-93терді оқытып тəрбиелеген интернат əрқашан ыстық!
Нурболат Калмурзаев
Передаю привет своим одноклассникам)
Айнур Сайдулла
Самые лучшие воспоминания 💕
Инкар Алиакбарова
Это не школа, а семья с 500 человеком. Учителя тут самые хорошие, умные и ответственные. Я 11 лет училась. А сейчас учусь в КазНу, это благодаря этому школу😘😘😘😘❤