Отырар
👌
Akniet Nurlanova
Ой мой любимый колледж
Зара🤍 Insta:_abilazimkyzy_17🤍
Хуже место не найдешь братым
AT
Отырар колледж🔥
Акниет
Колянчик Айбек
8 747 873 30 93zuhi Abilazimkyzy
Минус все тут опшим мы учимся в времянке
D
Dulat
Лучший колледж
Ramazan Aituganov
Крутой коледж
ГА
Гульшат Абсамат
Өте нашар!!! 3күннен бері барамыз ешкім орнында жоқ. Сондағысы бір справка үшін. Жұмыстарын бір біріне сілтеп істегісі келмей отырады. Үлкен кісіні 3күннен бері ары бері жүгіртіп орындарында отырмайды.
НЕҒЫЛАСЫҢ КІМ ЕКЕНІМДІ
Жақсы мекеме группаластарыммер үлкен қоңырауда шаурма жеуге барамыз,20мин жетпи қалад сосын 30мин кешігуге тура келед!
Эльнара Султанова
Сдавала нкт
Мурат Сарварханов
Текстиль сторону мжк
Абай Касымбек
Телефондарыңды алсаңдаршы.
Шухрат Джаналиев
В общем дороги считаю что змейка...
Guldana Kulazhanova
Бұл жаққа қандай автобус барады?
Анастасия Стилл
Во время сдачи ЕНТ нет никакой организованности! Сказали начало в 9 , а запустили почти в 10:00.
AN
Aiganym Naurisbayeva
адамдары грубый, дұрыс түсіндірмейді
УС
Улдана Сапарлы
пробный ЕНТ тапсыруға бардық, сол жақта қарап жүрген мұғалімдер оқушыға(АДАМҒА) қалай сөйлеуді білмейді, ұстаз деген сөзге сай келмейді!!!!!
Мағжан Сартаев
Полный беспредел,преподавательи деньги берут за сессии и экзамен. После Новый год я приеду СЭС,Пожарный безопасности все по полный проверяю.
Шерзод Турсункулов
Раньше не знал что есть такой колледж,пока не отвез туда клиентов.Очень далеко от центра города и дорога очень плохая...