Средняя школа №37
В здании
BJ
Balabi Jandibatir
В восторге
Білімі жақсы, балдары тәрбиелі.Директор апайлары жақсы. Шынын айтқанда жақсы мектеп. Және мен сол мектепте оқим
ГМ
Гулзада Махамбетова
В восторге
Фуркат атындағы 37 мектептің білім сапасы жоғары, оқушылары иманды, ұжымда сыйластық, ұйымшылдық қалыптасқан, басшысы өте мәдениетті, сыпайы, керемет жан, еңбектері жана берсін!
UN
🤙🏻
AА
Aruzhan Аа
Совсем не понравилось
Зияева Гулмира деген апай болатын осы мектеп 2015жыл оте каты уратын датаво бет исип кететин адамды кемистип мазак кылып журетин окушылармен косылып мазактаитын елси корип отсаныз Жизнь бумеранг Сизди Аллахка тапсырдым психику сломали у меня
Раношка Картошка
Просто это моя школа
ҚИ
Қалампыр Искакова
В восторге
Жақсы, тәртібі жақсы, білімі де жақсы мектеп
Нурсезим Сатыбалды
Круто мне понравилось 37 школа топпппппппппппппппп
Алина Пак
Совсем не понравилось
школа фигня хорошо что перевеласт оттуда ад просто Д А Ж Е Одну звездочку Ж А Л К О😹
Ers .
Тамақ жаман а так норм