Средняя школа №37
КГУ Средняя школа №37 им. Фурката
В здании
ГМ
Гулзада Махамбетова
Фуркат атындағы 37 мектептің білім сапасы жоғары, оқушылары иманды, ұжымда сыйластық, ұйымшылдық қалыптасқан, басшысы өте мәдениетті, сыпайы, керемет жан, еңбектері жана берсін!
AА
Aruzhan Аа
Зияева Гулмира деген апай болатын осы мектеп 2015жыл оте каты уратын датаво бет исип кететин адамды кемистип мазак кылып журетин окушылармен косылып мазактаитын елси корип отсаныз Жизнь бумеранг Сизди Аллахка тапсырдым психику сломали у меня
ergashevaaa_ araii
Bek Bek
🤙🏻
ҚИ
Қалампыр Искакова
Жақсы, тәртібі жақсы, білімі де жақсы мектеп
Раношка Картошка
Просто это моя школа
Нурсезим Сатыбалды
Круто мне понравилось 37 школа топпппппппппппппппп
Алина Пак
школа фигня хорошо что перевеласт оттуда ад просто Д А Ж Е Одну звездочку Ж А Л К О😹
Ers .
Тамақ жаман а так норм