Тау Қымызы
Кафе
4.4
4.4
Biken Abdirova
Өте нашар жер тамақ ожидание 40минуттай приборы таза емес еще тамақтан соң әкелді и то өзіміз сұратқызып алдық,Официанты журген паника адам катты коп болмасада мулдем қонақпен жұмыс жасауды білмейді,Еще обслуживание алынады 12+% оған мүлдем не стоит сервис жоқ бүкіл нәрсені әрең дегенде сұратқызып алдық обслуживание не үшін төлейміз сонда заказдарымызды уақытылы әкеле алмаса чайник үстіне кипяток құйғызуға бердік 5-6мин соң официантты көріп қалып шақырдық чайымыз қайда деп и то айтқаны кипяток қайнамай жатыр деп шындыққа жанаспайды мүлдем просто так ұмытып кеткен рамен с курицы берген едім мүлдем рамен атауға келмейді үйде лапша алып суға қайнатып рамен ішкілеріңіз келсе онда Тау самалы кафесі өте керемет жер келсеңіздер болады.Ожидание мүлдем ақтаған жоқ Көңіліміз қалды Шымда мүлдем тамақтанатын жер қалмаса да бұл жерге келмейтіндей болып кеттік Айтпақшы уборный жайлы мүлдем сөйлемей ақ қойайын салфеткилар мен су тамшылары ағылып жатыр!!
Абылай Орынбасар
Оте керемет мейрамхана әлемнің ең дәмді ұлтық тағамын осы жерден табасыз. Кымыз Кымыран Коже Бозасыда бар екен алла берекесин берсин жумыстарыныздың🫰🫰🫰
Частый гость
Asya A
Не разбавляйте пожалуйста кумыс с водой. Только у вас берём, более менее вкусный, иногда норм, иногда с водой, иногда не настоялся ещё, каждый раз разный
Аяжан Алыбай
😍
6 посещений
Алина Мун
Заказали на пробу по одной палочке печень ,окорочка,говядина. Шашлык ужасный подгорелый что говядина,что печень,у окорочка маринад с неприятным привкусом. Не смогли есть забрали кошке Кымыран слишком соленый Кымыз не плохой,но как будто разбавленный водой . Обслуживание на каком-то базар вокзальном уровне с барной стойки кричат посетителю какой ему сок принести.
SZ
Sula Zh
Беспантовое место обслуживание 15% не стоит куырдак ужасное холодное зубачистку еле нашли
А А
Керемет кафе, тағамдары жақсы екен, обслуживание ұнады тез дайын болады даяшылар бари унады асобено ернур деген бала маған жаксы карады
9 посещений
Аягоз Каипназарова
Тау кымызы кафесы оте унады, обслуживание жасаган Мерей даяршыга улкен рахмет , конилимизден жаксы шыкты. Келип турамыз.
Г
Гулханыс
Тау қымызындағы Мерей қыз өте пысық жылдам әрі мейрімді өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті
Janelle Mynzhasarova
Официантка Мерей очень милая девушка очень приятно провели время
NM
Nadira M
Жанель и Самат деген официанттар жақсы жұмыс жасайды екен 🤗
Сабира Ж
Были в этом заведении впечатления крайне неприятные. Повар женщина, ведёт себя абсолютно неприемлемо: безграмотная, невоспитанная, с отвратительными манерами. Мы сидели на диване, и её громкие крики и бесконечный мат, в том числе в адрес собственной матери, были слышны всем посетителям. Это не просто нарушает атмосферу, а выходит за рамки человеческого уважения. С каждым её криком и грязным словом становилось противно находиться в зале. Очень неприятно, когда в общепите работает человек с таким уровнем культуры. Никому не советую это место
Нурай Молдарахмет
Бұл жерге жиі жиі келемін тағамдары өте дәмді,Мерей деген офффиуциант вопше тооп керемет жагдай жасап кутып аладыыыы
НА
Нурила Абибулла
Мерей деген офф обслужить етті өте жақсы,бәрін түсіндіріп айтып довольно болып кеттім.тагамдарынын бәрі дамды
Аки )
Были в этом кафе недавно — обслуживание на высшем уровне! Особенно хочу отметить Жанию — самая лучшая официантка, внимательная, вежливая и всегда с улыбкой. Благодаря ей визит получился очень приятным, обязательно вернёмся снова!
Shapagat Rassulova
Куырдак алган едим конина жаксы соны алыныз деды,уйге акелип ашсам картошкасы ашып кеткен,етин сорпадан сузип алган кажется,куырдактын дами де иысы де шыкпайды,енди кирмеймин🙌🏻
МЖ
Мико Жақыбай
Бұл жердің кухнясы өте дәмді тамақтарының дәмі өте жақсы шашлыктеріде дәмді еттері жұмсақ қымызы супер 👍🏻
Индира Тайбекова
Ужас тамағында шаш. Пюресі езілмеген ірі ірі картошка. Повардың тырнағы 2 метр , қып қызыл бояу. Не сұмдық. Талапқа сай емес. Сэс неге бұны тексермейді.
Сабина Райз
Обслуживание ноль , ужасное обслуживание , но цены такие как будто в ресторане сидишь😂не советую вообще
dna
Не особо понравилось это место
Ulzhan Kopbaeva
обслуживание керемет особенно Айша!🥰
Ansario 🗣
Еркебұланның обслуживаниясы өте керемет, дәмді, таза, және тез дайындалады өте зор, советую🔥🔥
Диана Джаканова
Тамактары жаксы Мерей деген кыздын кызмет корсетуы оте жогары денгейде
Beibit Berkinbayev
Өте керемет қымызхана, барлығы қолжетімді бағада, сервистері күшті, тағамдары керемет)
МЖ
Мираж Жамалова
Тамаығы өте нашар.Жылқы қуырдағы суп набордан жасалған.Бір кусок еті жоқ.
Erbolat Berkinbay
Бәрі күшті,обслуживания бәрі керемет,кухня тагамдары дәмді шашлык, кымыздары кушты келуге кеңес берем👍
Лол Лол
Не советую заведение, желательно сес бы сюда приехал, очень грубые все, не успели выйти с машины на нас наорали, зашли вообще ужас что там происходит
Ауесхан Кожабаев
Знаменитый Тау кымызы кухня проста супер вкусный
5 посещений
Мария Курманалиева
Тамактары өте нашар, суп набордан жасалған. КУЫРДАК емес,еттен емес суйектен істелген
ББ
Балгуль Бекайдарова
Ауызашарға отыруға жақсы заведение. тамақтар жақсы екен, персонал таза, обслуживание 15% көрсетті Адемиге рахмет🥰 ауызашар уақытында алып келді
МВ
Марина Вострикова
Вкусно недорого, очень уютно, советую всем, особенно шашлык из баранины понравился....Официанты милые, подача была блюд без задержки...Советую не пожалеете....
SR
Saniya Rasil
Ужас кукси алгам жуынды сиякты итке беретин тамак кусып ушынып олиын дедим акшасын толеп алып отырган сон нормально кылып жасап бермима п
медин .
тамактары дамды кымызы керемет
Akmaral Ermakhanovna
Қымырандары жақсы👍
Aygerim Aydinkizi
Сочный и вкусный шашлык👍🏻
AT
Arsen Tolep
Кафе өте тамаша,тамақтары өте дәмді,обслуживание тамаша,банкет отырыс жасағанға өте ыңғайлы,советую здесь очен приятна👍👍👍👍👍👍
A!
Ayana !!!
Очень вкусная кухня и кымыз тоже. Некоторые гости нетерпеливые, поэтому жалуются. А в целом место очень хорошая и вкусная👍
Дария Құдайберген
Қымызхана өте күшті, бәрі ұнады, Ернұр деген официант жақсы екен, обслуживаниесі барлығы өте күшті 👍🏻👍🏻👍🏻
Ш
Шынгысхан
Оте кушты кымызхана обслуживание да оте керемет Ернур деген бала вежливый екен маган катты унады баруга кенес беремин👍👍👍👍👍👍
Grey Holy
Приписывают,обманывают, обслуживание не соответствует,пепельницы не меняют,официанты игнорируют вызовы. На наличие приписок начальство камеры не просматривает, доказать правду не возможно.Посещение не советую.
Виталий Сатанов
Ужасно кафе, не советую, в обед позвонил и заказать шашлык из баранины, но потом сказали что есть, но через 5 минут сказали что готовят будет вечером, вечером позвонил сказали ждут, но через 16 минут, позвонил и сказали что шашлыка нет а мы уже выехали, пришлось искать другое кафе, не советую их
Ж.
Жанна .
Тамақтары керемет екен, іші салқын, обслуживание де жақсы Еркебұлан деген официант көмектесті. Бізге ұнады.
Р.
Раяна .
Қымызы жақсы екен, тамақтары да бағасына сай, балық алдық керемет, бізге официант Еркебұлан обслуживание жасады, рақмет улкен
Т.
Талгат .
Тау кымызды бызге унады, шашлыктары жаксы екен, салкын, бызге официант Еркебулан кызмет корсетты. Обслуживание конылымызден шыкты
К.
Кабылбек .
Кафе жақсы екен, іште кондиционер бар, летникте тапчандарда су шашылып тұрады, тамақтары жақсы екен, обслуживание де керемет, бізді Еркебұлан деген бала обслуживание жасады, барлығына көмектесті
ДД
Дина Динара
Тамактары оте дамдикен маган катты унаганы Ернур деген жигит жаксы бала екен бизге кушти кызмет жасады молодец
Adilet Sansyzbai
Кафе әдемі екен, официант Еркебұлан қызмет көрсетті, бәрі күшті, кафенің ішкі-сыртқы бейнесі әдемі, 5 жұлдыз
Балауса ❤️
Өте керемет осы кафе ұнады , дәмді тағамдары ! жақсы обслуживание жасаған Еркебұлан есімді жігітке рақмет тамаша 👍🏻👍🏻👍🏻
ТУ
Тимур Урынбасаров
Теракты клиент едим.Тагамдары ардайым балгын,ары дамды.Облуживание де оте жогары денгейде.Мерей официантка ракмет.Оте жаксы карады
sa1ri phloyd
хорошее заведение, мне понравилось, персонал еда все на высшем уровне, особенно хочу отметить Медину, профессионал в своем деле