Отырар
Гостиничный комплекс
3.5
3.5
Султан Кайырмаганбетов
Өте нашар жұмысшылары өз жұмыстарын атқара алмаиды, таза емес,номерлері таза емес
АО
Асылбек Орынбеков
Ужс прям антисанитария постельдеры таза емес
ГА
Гульчахра Алимова
Оте жаксы екен таза.тамактары да жаксы озиме унады.кыздар оте жаксы .ресепшн кыздарда жаксы кармы алды .встык Су ,муздай су.оте унады.оте таза.
Акмарал
Оте жаксы Конак Уй багасыда жаксы. АК пастел Жана номер 12-саг 10мын екен Зор екен соган кирдик катты унады. Отырар га барыныздар совет сиздерге
Arsen Amandosov
Тышкан таракан орип жур,иши лас,хотя бы клемдерди ауыстырып койса болар ед,сервис ноль,обычный полотенце бермидиго,барин барып озин сурап алу керексин
E
Erko
Ат кора болватр иши, сасык, таракан орип жур, условия жок, не рекомендую
S
Sevara
Ужасный , слов нет , не советую, воняет
ХИ
Хадича Исмаилогли
Жанна номерлер ашылган бардык Тап таза 10мын тенге зор будан былай Отырар конак уйине барамын Сиздерде келиниздер окинбейсиздер
Акмарал
Бәри керемет қалтага ыңгайлы Қонақ уй екен. Ак пастель ыстык су одан артык не керек
Азамат Дуйсембиев
Почитал отзывы, всем спасибо, ищем другое заведение
Айкоша Молдахметовна
Қонақ уй жаксы.қол жетимди багада. Кондер бар .суы ыстык'жаксы демалдық.ыстык тамактары мен шайларын айтсанызшы. Жаксы келип турамыз.
Aiko У
Өте лассс іші сасық шөп шеккенбе түсініксіз өз бағасына тұрмайды өнкей ішіп алғандар жүр қорқынышты
LA
Lyazzat Akhmet
Не стоит!!!Өте лас. Администраторы странные.
Марал Сыргалы
Ассалаумағалейкум. Гостьница өте керемет бағасыда тиымды үнемі барып тұрамыз. Ақшаң болса Арасанға бар өзіміздің қалтамыз Отырар гостьницасын көтереді бағасы ұнайды өзімізге. Отырар гость келіңдер бағасы тиымды артық ақша шығармайсың.
ЕА
Еркин Абенов
Не очень грязный
EO
Elvira Omirbek
Воняет , постели
ЖК
Жумагул Куралова
Ужас комнатаға кіріп шешініп журген жерден терезеден видеоға снимает келмеңіздер АДМ бір еркекті жіберіп видео,фотоға тусірткізіп отырады масқара
Amir Zhanseit
Ххххххххззззз
SS
S S
Сөзім жоқ! Масқара, адам жатқызатын жер емес! Ваннаның ішінде тараканды көрдік, вытяжка жок - плесень болып тур, потолокта паутина, сасық жер екен.
НО
Нурбулан Орынбек
Спасибо персоналу особенно администраторам 👍👍👍👍🔥🔥
Асемкуль Камбарбекова
Бізге бәрі ұнады, өте жаксы, бағасы тиімді, ыстық су барі бар, тамакты бөлмеге дейін әкеліп беру жағдайы карастырылган. 👍🏻
RB
Roza Botanbaeva
Все чисто и окуратно, цены тоже очень даже приемлемые 👍🏻 горячая вода все работают👌🏻
БС
Бастарбек Садыбай
Өте қол жетімді бағада,асқақтаған баға жоқ,арзан және орташа бағада номерлер, таза бөлмелер жақсы қонақ үй.
Арсен Арсен
Люди не ходите туда там клоповник. Лучше за такую цену найдите в городе гостиницы по лучше.
Алимжан Сатбеков
Ужас это самое мягкое описание
ДЖ
Дарига Жунис
Я когда там была мне всё объяснили хорошо
Adilet Sundetkali
Ваше не понравился этот базар
КЛ
Кануова Луиза
Не чистое место
Assel Utebaeva
Начальство меняйте сотрудников. Грубяны. Наглые. Ужасные. Жаль казашки такие
ДА
Даурен Ауесханулы
Обслуживание 0, грубый администратор всегда спорить, как будто клиенту бесплатно Обслуживает, номера и сам гостиница страшный, целый день не было свет, 19 век, всегда сами технички и все сотрудники шумит и дает отдыхат людям днем и ночью, все мебель, санузел старая и воняет страшно из крайника днем и ночью вода бежал не держит и это не все он шумит без конца, короче никому даже своему врагу не рекомендую именно эту гостиницу
Максат Тургынбеков
Они Не сможет нормально объяснить Грубо отвечает мне