Shipa Palau
Кафе
4.4
Плов, за которым возвращаются, и 100% натуральный кымыз!
Забронировать столик
В здании
4.4
NY
Nurdaulet Yeraliyev
Шипа палау орталығында Әсел қарындасыма көп рақмет. Жұмысы өте тиянақты, өте жауапкершілікпен қарайды.✅
М!
Мухтар !!
Я ел Плов и в Самарканде и в Бухаре и в Ташкенте!!! Шипа Палау по своему Очень Вкусный! Просто Наши многие не понимают Исскуство Плова! У Вас реально Очень вкусный и красивый Поов! Такого нету в Шымкенте нигде! А Манты Самые лучшие в Шымкенте! Часто езжу на Обед с Друзьями! Всем рекомендую!!!!!!! Мясо можно немного по больше поставить !!!! Я Так Думаю 😀☝️
G
Galixan
Кушти
Tursynkozha Imangali
Палау жақсы дәмді, жарты кг заказ беріп едік еті өте аз. Тек күріш жеп қайттық.
_
_bu1rabasss_
Самсалары қымбат пиязы шикі обслуживание онша емес
Акгулим Бекетова
Палау және басқа тамақтары өте дәмді но сервис өте нашар екен.Оффицианттары бір айтқаннан келмейді дәу кафеге 2 ақ офф жүр🥲
НН
Назымбек Нагашыбайулы
Плов не понравился другой ожидал, даже на базаре плов за 1500 тг баще, не обманывайтесь на лживые отзывы
ZZ
Zholtai Zholtai
Братья, плов жагы жаман екен, куркума жок даже естественно, сухой рис, ет аз, нән 2-3 ет и калганы 2 май, короче порожняк
HK
Harynov Khadjimurat
Самый вкусный плов который я пробовал 🔥🔥🔥
DB
Dias Boranbai
Оте нашар!!! Кеше кешке барып едык офицанттар калай болса солай солеп быз заказ берген тамакты толык акелми соны айтсак озымызге дыкындеп отты! Чай акелынызшы десек сол чайды 2 адамнын устыне токты ыстык чайды келуге вообще не стоит нашар!!!
ЕТ
Ерлан Тохатов
Палау жақсы екен
Асем Калибекова
Бледный плов ни о чем, ни изюма, ни нохата, ни барбармса,даже моркови мало, за 2200 владут казы и перепелиное яйцо, котрое не спасает этот постный плов, еще и наврали с акцией на самсу, обещали в подарок на человека мини- самсу, в итоге купили по 1400 большую, молчу про бледную капусту за 900 тенге, еоторую вчера засолили.
Н
Нурила
Шипа палау деп барған едік өкініп қалдық алған ақшамызға тұрмайды вообще не стоит баруға
Дильмурат Кадиров
Өте дәмді
R N
Палау жақсы жүрекке тимейді таза майлармен жасайды палаудың түрі көпко қызыл сәбізбен істейтіін жерлер бар бірақ бұның бір ерекшісі осылай жасалынатыны!)))))))
АЖ
Суға қайнатылған күріш сияқты
Бекзат Калбай
Палауы дәмді екен. Қызмет көрсетуі👍🏻👍🏻
BOLAT GGG
Ең күшті палау ол шыпа палау
COBALT .
Болмады бул палау ма курыш коже ма
K
Kazbek
Пловтары адемі
КИ
Камри Инд
Палау еш дамі жок озіме еш унамады.
Аскар Иманалиев
Мирас Шарипбек
Рекламадагыдай емес вообще
ҚБ
Қазақ Баласы
Палауы полный отстой. Барғаныма өкініп кеттім.күрішті суға қайнатып пісіріп үстіне сәбізбен ет салып бергендей болды ғой
НА
Нурканат Акыл
Палау онша емес екен, кызыгатындай емес
КА
Карлыгаш Абдраймова
Палау оте дамди прям ондай палау жеген емеспин , бир минусы тазалык уборный асиресе ужасный как базар.Сол жерине бир конил болсе .Кенжарыктагы точкасы зор сол жер тап -таза
Есбалаев Ахметжан
Керемет өте жоғары деңгейде дәмді
Касымхан Торехан
Нәәшшшшәәәәрррр
Олжас Ташимов
Тамақтары жақсы
Nurzhan Baiyrbek
TikTok-тан жиі көріп жүрмін, бұйырса Айдың екінші жартысында Шымкентке ораламын 10 жылдан соң, мені есіктен палау, самса, нарынмен күтіп алыңыздар 🤣 сіздерге барамын бұйырса.
АЕ
Али Ергалиулы
Мощ
Нуржан Кнатов
Один человек
Асқар Жайлаубаев
👍🏻👍🏻👍🏻
Мухит Конакбаев
Палауы жақсы👍ыдыстары ескі тазалық керек.Жүре түзелер👌
Кажмухан Хаметов
NA
Nursundet Assembek
Дым дамы жок
Ергали Сагындыков
Очень вкусно . Всем советую посетить. Не пожалеете!
Даулет Калмурзаев
Өте дәмді палау болды! Астанадан қонаққа келіп, шипа палаудың дәмін татудың сәті түсті! Рахмет,Шипа палаудың ұшымына!