Шаңырақ
Тойханаға шоу торт апардық
JT
Janar Turekhanova
В восторге
Жақсы тойхана.Тамақтары,салаттары да жақсы.
КА
Очень приятно сидеть тут
НЖ
Нурзат ЖАКСЫЛЫК
В восторге
Нурасыл краш бала екен номерн берындерш канагат ка 3 жулдыз берыныздер негызы кушты тойхана сырты буха болганмен ышы жука
МЖ
Мурат Жолшиев
Жақсы мейрамхана
Арайлым Аскар
Совсем не понравилось
Здравствуйте не советую туалет ужасный запах ужас дышать не возможно. Зал грязный стулья тоже
Акбаян Тулебаева
В восторге
Бүгін керемет тойда болдық осы тойханада.Настя деген официантка қыз жақсы қызмет көрсетті рақмет 👍👍👍 Барлық обслуживаниесі керемет, аурасы да керемет 🫶🫶🫶
Botashym ❤️
В восторге
Очень уютная ,красивая ?большая заведение . Оффицианты знают свое дело и хорошо обслуживают. Кухня на высшем уровне
Нурсултан Рахимов
Классное место !
НД
Нурлан Джасузаков
Адемі тойхана
ALIMOBA_ AIAULYM🫦
Понравилось
Болады
Myrzakhan Asylkhan🇧🇷
В восторге
Өте адемы тойхана Нурасыл деген офицант жаксы карайды екен краш бала чай қалдыру керек Нурасылдай бола берындер!! қыздарды былмедым Нурасыл ен жаксысы
RD
Мне очень понравилос
НЛ
Никита Ловск
В восторге
Замечательное обслуживание, добрые официанты, особенно Нура
Sevinch N
Мұхаммеджан Абдул гафор
Самый прекрасный места
Batu 🫦
В восторге
Тойханада ойыншық сатуға болады зор
ишинин дизайны адемы,баруға ыңғайлы👍🏻👍🏻
Айм Алыосман
Понравилось
тойхана просто вау 👍
Айнур Алиева
В восторге
Тойхана әдемі,уютный😍 Администратордың жүзі жылы өте керемет кісі барлығы күліп қарсы алады👍😍офицанттар жақсы обслужка жасайда маған ұнады,кухня өте керемет бауырсақтары мен тамағы керемет екен салаттар свежый қонақтар мақтап кетті тойымыз күшті өтті рахмет барлығына еңбектеріңіз жана берсін👍👍07.07.23ж тоймыз өтті
Inkar 🖤🖤
Не понравилось
Официанттарын сәл оқытып уйрету керек, шәй демесең оны жаңартып тұруды білмейді… мұздағанша, айтпағанша жүре беред. Столды жинап тұру деген жоқ, той біткенде бірақ жинайды, админ жап жаксы кісі, ұрыса да алмайтын сиякты… видео фото вооще алмаңыздар!!!! Сауатсыыз видеограф, белден жоғары түсіред, камераны адамның бетіне тақап түсіруді вооще білмейді, 150 мың соған төледік, өзіміздің камера фотоапарат кіргізбеді…. Өтее нашаар екен…. Жап жаксы тойды быт шытқып түсіріп берген, лучше привозите свой! 👎👎👎👎 тойхананың бүкіл репутациясын құртатын осылар
Seyfulla Tursunov
Совсем не понравилось
Нашар екен. Афициант қыз парасатсыз. Ноль деген жұлдыз.
Мирас Абдраймов
Совсем не понравилось
Даже звездочку не заслуживают Ужасно прям Официанты не работают Меню нет Рыбо было сырое шашлык как будто в микроволновке согрели АДМИН ХОРОШИЙ
Гулзира Рабаева
Совсем не понравилось
Добрый вечер, ужасное обслуживание. Официанты ходят такие злые, а гости то причем? Я счс нахожусь в этом заведении. Смотрю как себя ведут персонал