Fontan
ДУ
Дана Устенова
Ужасно прям 1рет барып кордым обслуживание нашар ышы асхана сиякты 👎🏻
Аружан Ару
Шашлык заказ бергенбіз кішкентай кішкентай сталовыйдын шашлыгы уксатып берып жберыпты алдын алып жеп жургенбыз ондай емес еды жазсак дурыс Жауап кайтармайды 90 грам өлшеп көрсей деп діңкілдеп тұр 3 сагаттан кейін шашлыкты әкетеміз деп қыздарын жберіпті клиентпен сөйлесуді білмесеңдер қоя салыңдар
АЖ
Аселя Жамишева
Шашлыктары дамди. Бирак обслуживание нол
Nb
Nurasyl bakkytzanovich
Достарыммен келып отырып кеттык расул деген официант оте жаксы обслуживание жасады жаксы тусындыреды бары унады оте керемет отырыс болды расул рахмет
Kang Ueong
Лучший кафе на отегенова
Шынар Малик
Өте жақсы жер тэвип кабинкасында туған күн өткіздім бәрі ұнады, современный стильде и атмосферасы тамақтары жақсыы
AO
Aisulu Omarova
Были вип кабинке ужас… караоке микрофоны не работают.. но взяли 10.000 тенге за кабинку ужас..Не стоит не приходите
СТ
Самат Тулегенов
👍
Adaibek Ablayev
Очень вкусно хорошее обслуживание
UA
Ulmeken Anarbekova
Пицца пепперони с собой алып кетип едим, еее маааа колбасасы айнып кеткен😏🤮🤮🤮 барып отырсан, тапчандагы корпешелер наннын усагы тола, дастарханы кап-кара шан басып калган, оны сурткен тряпкалары сасык! Админ корип окып кете бермей, колга алса екен.
Аружан Қуанышбай
Салтанат Аппазова
Обслуживание не очень понравилась
БЕ
Баян Ермашова
Өте күшті кафе маған ұнады👍 Админ жақсы күліп қарсы алады😘 тамақтары дәмді тхе салаты қатты ұнады👍👍👍
1 сентября 2025, официальный ответ
Көңілдеріңізден шыққан үшін рахмет!
GА. lv
ужасный танцпол
1 сентября 2025, официальный ответ
Извините у нас специального место для танцпола нет. У нас хотят просто отдыхать! Спасибо!
Канат Абдиров
Хорошо
Айнур Балгабай
Ужасная сервис работатеть почти только до 11:00
Shapagat Nurlanov
Ужасный сервис,сырые шашлыки не советую
1 сентября 2025, официальный ответ
К сожалению у нас очень даже хорошие шашлыки. 👍🏻
Ayan Kurban
ZI
Zhanar Is
Бәрі керемет ,шашлыктері дәмді екеен
Арман Иримбетов
Тағамдары дәмді әрі балғын, даяршылар өте жоғары дәрежеде кәсіби мамандар алғысым шексіз
Dikoshii ❤️
Өте керемет кафе, караоке сөз жоқ күштіі.. 🤗💐💐💐💐Тағамдарыда дәмді және Обслуживаниесі Тамаша, жарайсыңдар 💐💐🤗🤗🥰
Tolganai .
Вип кабинкасы ұнады, караоке 👍 Астаумен беретін тамақтары керемет екен. Админстратор да қыздарда пысық жақсы екен
Daniel Ashirbekov
Кабинка караоке бронь жасап, қонақтарға адрес кафе атын айтып шақырып қойған болатынмын. Түнде 11 ден аса, бронь алған қыз жазып жатыр, отмена жасаймыз деп, админ ұрсып жатыр екен, аз адамға ол кабинаны берме деп, келіскендей кабинкаға 10.000 тг бөлек төлейсіз деген. Неге броньға официант қыздар қабылдап отыр? Амалын тауып хабарын беріңіздер десем, онда счет 100.000 асу керек деп айтыпты администратор. Бұл қалай? Бұл жерде нарушение прав потребителя.
Айнұр Сайлаубекова
пельмен сорпа берсем майлы қамыр ауқаттың сорпасына дайын пельменді салып бере салеан ғо
ИД
Ильяс Джусупбеков
Сервис нашар
𝒜𝒹𝑒𝓁𝓎𝒶 ~
Блюда очень вкусные
MS
Marat Shamshiev
Идеальное место для отдыха для любителей караоке. Дизайн необычный, цены супер, девочки - молодцы (особенно Балнур). Всем рекомендую.
Тұрсынхан Сенбек
Керемет
Толкын Балтабаев
👍🏻
Жанарыс Багдалиев
Все было классна
Jasurbek Hikmatullaev
Номер 1 аквапарк в Шымкенте 👍. Бассейн очень чистый , персонал лучший ,спасатели очень внимательные
aldik
Ужасное заведение с ужаснейшим персоналом, пришли с семьёй, заняли место, дастархан оказался грязным, позвали несколько раз все вытерли и доставили всю посуду. А потом попросили пересесть после 30 минут как мы сюда пришли из за "брони", никто нас не предупредил, администратор и официантка прекрасно видели как мы пришли и сели на этот тапчан, к тому же перед тем как придти мы позвонили и спросили свободны ли тапчаны, на что нам ответили что все свободно. После того как мы пересели оказался нерабочий вентилятор, сейчас несут еду надеюсь не испортят ее специально
Карла Крис
Уважаемые СЭС, другие органы , прошу Вас посодействовать в этом комплексе, что за хаус, вечно то воды то Света не , мне интересно как они моют посуду? Вечно в санузле хаус , и это в центре города, я постоянный клиент которая живущая на по далеко в надежде может все исправится! Но УВЫ!!! 2 месяца одно и тоже я сюда часто захожу поужинать с семьей тк живу рядом, либо хозяйн заведения примет меры либо пусть уходит. И отдает в надежные руки . Это просто ужас и обслуживание также уборная . Либо примите меры либо я включаю общественный резонанс . Я не фейк постоянные клиенты пусть официанты подойдут ко мне спросят я ли это!!! Я сейчас им сама скажу последнее предупреждение. Хозяйку уят имея такое заведения нет генератора!!!
ET
Ernur Tashev
Жақсы жер, туған күн өткіздік, бағалары қымбат емес, персонал өте тамаша, түсіністікпен қарайды. Караоке зал акустика өте жақсы, репертуар жаңа. Тамақтары, салаттары дәмді, шашлык аузыңда ериді. Өте ыңғайлы жер. Парковка кең. Маған ұнады.
Aidana Alzhanova
Вода в бассейне ужасно грязная и невыносимо вонючая!!!🤢🤢🤢Про уборную вообще молчу!фу фу фу🤢🤢🤢
Aselok Orynbai
Жалпы жақсы қызмет жасайды, артық сөзсіз. Барлығы ұнады тамаша❤️
ОШ
Оразбек Шагалаков
Шашлыктеры жаксы екен кассадағы Ұлжан деген қыз жылдам жеткызып берді
Mereyka 💚
Назым очень хорошо обслуживает, приятная девушка🥰 и там очень вкусно😋
Sake 077
Таза емес жер оте лас обслуживание просто ужас баратын жер емес не советую
DA
Dana Aibek
Мулдем барманыздар, унамады. Шашлыктары суып калган, заказдарымызды кешиктирип акелди. Пасудалы ески , бурынгы бакалдар Салат салып акелген тарелкасы сынып калган ужас, екиншы бармаспын
Т
Тима
Бурында жаксы еди. Казир обслуживание ноль. Пиво без газа. Арактары подделка. Аракты ишсен олесин. Колдан жасайма бирдеме.
Аяулым Смат
Туған күнде болдық. Жақсы екен. Тағамды есімде жоқ🙂
Ерлан
Пивосынын газы жок.кухня он бирде жабылады.кызмет нашар реально
ГГ
Галымжан Галымжан
Бари норм просто наводка береди 102ге талаи рет усталдык.бирак водитель ишпеген
Аягоз Абдразак
Самый лучший жер екен, тамақтары дәмді,шашлыктары керемет молынан, Сағыныш деген қыз жақсы обслужить етті керемет баруыға советую офицаттары көңілді екен
Mako М
Алихан деген оффицанты істей алмайды үстіме су төкті, сөзім жоқ оффцантары қабақтай.
Нурдаулет Кайназаров
Кафе жақсы таза