Толағай
ГККП Толағай
4.3
Маке Маке
Совсем не понравилось
Хатшы кісі алдап жіберді. Соның кесірінен қайтадан кезекке тұрдық. Кезегіміз артқа кетті ең соңына. Жартысына кеп қалған еді
Айару Лес
Керемет бала бакша
PZ
Pernebai Zhasmin
В восторге
Садикк оте кушты кешке карай балаларды далага шыгарады
BE
Balnur Ergen
Понравилось
Даладан кіре алмай қайттық ,ішке мүлде кіргізбейді😏,үйге алыстау екен, есік алдындағы 3 кісі мүлдем сөйлескісі келмейді даже ,садикті көрсетпек түгілі, бала - шағаммен барып үсіп қалайын дедік, гос садик шығар көріп кетейін может беріп қалам деп барған едім, шақырған таксиім садикті таба алмай зорға қайттық әйтеуір!
Aruzhan Almaskyzy
В восторге
Садикпен қалай байланыса аламыз? Тел номер барма?
Ainabekova_ K
Спасибо за счастливое детство🥹
Айжамал Сапаралы
ваучерге садикке кезекке коямын 87756549129
ЖК
Жадыра Кузембаева
В восторге
Садик жақсы өзімізге ұнайды.апайлары да керемет балама бастысы ұнайды 💯
Ақтоты Амангелді
Совсем не понравилось
1 жас 2 айдан қабылдайсыздарма садикке?
Айдана Бекбергенова
Өте нашар садик!
Аида Нурмахан
Совсем не понравилось
Қонақжайлықты білмейтін, түк көрмеген екен жұмыскерлері де басшысыда. Даладан кайтарып жіберді. Қанша жерден балның жасы сай келмеседе олай жасауга болмайды.
НТ
Назерке Тұрсынова
В восторге
Саламатсыздар ма? Садиктің номерін білетін адамдар бар ма? Жазулы тұрған номерге звонок бармайды
Гулбану Бертанова
В восторге
Саламатссыздарма?Маган осы бала-бакшанын номери керек болып тур.
МЖ
Маржан Жанкош
В восторге
Өте керемет балабақша, ұлымның көңілінен шығып жатыр, Аллаға шүкір, апайларыда өте жақсы жандар♥♥♥