Інжу
Ясмин Мухамеджан
😍😍😍
Б
БАГЛАН
Инжу магазиніні қызметкерлеріне көп көп рахмет обслуживание өте сапалы сөзбен айтып жеткізу мүмкін емес тек көзбен көру керек Инжу магазин ашылған бері базар дегенді ұмытты көп заттар базардан төмен бағада әрі өте сапалы барлық товарлар әсіресе көк өніс заттары үнемі свежи қалыпта сатушыларда үнемі күлімдеп қарапайым халыққа өте жоғарғы деңгейде сапалы қызмет көрсетеді Жұмыстарыңызға барша ұжымдасрыңызға тек қана сәттілік Тілейміз.Ұзақ Ұзақ жылдар бойы қызметтеріңіздің жемісінің көре берейік Аман Болыңыздар Інжу Магазин Түркістан облысында бірдей ғана және оның жетістіктері мен қызмет көрсету сапасын келген ұжым қайталай алмайды. Рахмет Сіздерге Бақ қонып Қыдыр Дауысы Әумин!!!
Министерство Обороны
Өте керемет магазин
Abzal Esenov
Супер магазин
Жорик Вартанов
Любители продавать просрочку и подделку. Не советую магазин
Ардак .
Отличный магазин. Те которые говорят что у них с товарм что то не то, виноват тут только продовец товара либо фирма.
Д.
Даниал .
зор магазин бағалары да қол жетімді клент пен жақсы тіл табыса алады👍
Дайын Полат
СХ
Салтанат Хужатоева
Отличная магазин❤️
Айтгуль Куйбакова
Товары в магазине просто ужас! купила карты уно там были всего 4 цвета. Я пошла чтобы поменять карты и мне сказали что открытые вещи не принимаем. По вашему Я должна была гадать?! Могли бы дать нормальные карты. Я бы поставила даже 0 звезды.
ФК
Фариза Кулман
Отличный магазин, цены приемлимые. Удобное расположение, продавец приветливый а также в продаже есть овощи и фрукты.