Сәт
Магазин
3.5
3.5
В восторге
қызымка сен өзің көрмеген затқа апаны кінәлі етпесеи саған жаиша анау тұрғои қара балам алдыңда тұр деп аитты ол үлкен кісі сен сауда жасағанда апа менің заттарымды есептеп жатқан өзің көзің көрмеи тұрған затка апа кнәлі емес сосын апа саған мынау тұрғо көрмеи тұрсын деп тауып бердіғои кінәні өзіңнен ізде
Enlik Baidabekkyzy
Совсем не понравилось
Осы магазиннің арендаторы магазиніне кіріп шыққандардың бәріне штраф жазад екен басы жоқ аяғы жоқ 102 ге жазып штраф салғызады магащин алдына парковкаға койғаны үшін
M
Muntazbegim
Совсем не понравилось
Сәт магазині өте нашар кызмет көрсетеді адамдары грубый сол магазинге барып ішінен зат алып шыксанда парковкада туғаны үшін шраф жазып жібереді көптеген парковкада туған адамның барине бизден кейін канша адамға салғанын кордік
РЖ
Рыскуль Жеенбаева
В восторге
Очень хороший маркетинг всегда все свежее,цены хорошие низкие даже не стоит идти на базар можно сказать почти по оптовой цене все ,ассортимент хороший всегда все можно найти и ещё круглосуточно работает 24 часа продавцы ещё вежливые
Токтар Лесбеков
Закрыто как всегад
В восторге
сәлем!маған магазиндеріңіз қатты ұнады апаи и қызыңызға үлкен рахмет,жақсы отношение жасағаныңызға и бағасыда қол жетімді,новый арендатор жақсы әйелдер екен.24/7 жасайды екен товарлары новый тап-таза,мұнтаздай алғысым шексіз🫰🏻❤️
Мирас Алтынбек
Нуржигит Беласар
Очень крутой магазин
Yolagg Moti
Совсем не понравилось
Хотелось купить чипсы, все просроченные. Оказалось половина товаров просроченные. Купил колу и альбени. Ждал пока продавщица отпустит маленькую девочку которая в конце ничего не купила, а просто спрашивала. Решила в телефоне по лазить, спустя 5 м решила обслужить меня!