Keremet
Баня
3.1
3.1
. .
Банясы суық ласс банщицалары дурыс кызмет аткармаиды
СМ
Сапар Маханов
Унамады жаурадым
ТН
Тимур Нуров
Баға өтірік общии зал 1500 барсаң касса 2000 деп тұр.Тугисте өтірік ақпарат.
6 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба? Бағалар 2гисте фото жүйесінде тұр. 😔
Erke 🤍
Ыстық су кішкене ғана ағады) но нормально.
Нк
Н к
кеше болдым моншада, еркектер жуынатын жағында пар почти жоқ,стемейді,жондеп жаткан ешкім жоқ бағасы қымбаттады бірақ бұрынғыдан нашар боп кеткен,ремонттағанын не керегі бар адамдар сол парға бола барады,пар жоқ
23 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кешегі техникалық ашылудан кейін бу генераторы (пар) дұрыс жұмыс істемеді. Сол себепт…
ЖЕ
Жания Ермекбай
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЛА
Лола Абдукадирова
Керемет таза екен
Айгерим Киямбекова
Әсем ханымның массажы керемет екен, қайта қайта жасатқың келеді. енді кайф. оны жасатып көру керек
НО
Нурсултан Оразбекұлы
1 жұлдыздың озі коптік кылады Шошка шомылдырганга жарайды
Asemay Polat
Керемет баня екен,3 кабинка өте таза,парилкасының ыстықтығы да өте жақсы,барлығы жоғарғы деңгейде😍👏 келіңіздер советую!
ПП
Принцесса Принцесса
Енди келмеспын бул баняга,Мираш апшедан мулдем пилинг, массаж алманыздар айтарым боска акшаны курткандарыныз калады. Кожамды ысып алды ужас ашып жатыр.
GH
Gulzhazira Halilova
Мулдем келмеспын бул баняга пилинг оте нашар денемди сыпырып алды гои. Узбечка пилингистка жаксы еди.
Айгул Бидаулетова
Жаңадан келген кассир дурыс жумыс аткармайды.Бир клиентке миы ашып былжырап отырады.Быр нәрсе сурасан жауап бермейды.женский залы постоянно барлау,пары сасып жатады.Ишинде кызмет жасайтын кызды әрең шакырып аламыз ,,,,👎👎👎👎
Ака Сейт
условия плохие, сервис грубый, массаж делают не по времени, вместо 45мин делают 20 и берут за это полную сумму
Asel Aitkul
Баняға адам примерно 5–6 болды (ер адамдар). Кішкентай інім бір өзі еді, пилингке жібергенбіз. 2,5 сағат өтті — әлі кіргізбепті ғой! Бұл қандай қызмет көрсету өзі?! Не советую это место Демалып емес нерв боп қайтасың
Алмагул Сыздык
Кереметтің парына бола келетін едік. Қәзір өте нашар. Қатты ыстық. Банщицаларына айтсақ өшпейді дейді. Пары сасық болатын болған. Душтары істемейді.
Vip Kazak
Массаж 👎👎👎👎👎👎👎👎
Г
Гульнара
Самая ужасная баня, ничего не работает, и еще просят доплату, не советую, обслуживание ужас, 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 самая ужассная баня, администратор на жизнь обиженная, только ругаться умеет, втпервую очередь поменяйте администратора, всех клиентов испугает
11 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Вы являетесь нашим постоянным клиентом, и мы ценим ваше доверие. Однако хотим обратить…
BS
Bobur Sanaev
Uzbeklarni odomga sanashmaidigan shum kampir alloxdan kurksan yakshi bulardi.Kushada ushlap alsam boininni uzip toshlaiman xorami uzinni kimman dep turipsan
Айдана Кучкар
Общая стоимость 1500тг Хамам не работает, в душах у одного слишком горячая вода у другого слишком холодная, не можем регулировать воду из того что, все на одной линии. На раздевалке только один фен на всех посетителей.
Serik Joldasov
Banya jaksy taza.Birak, massajdy zastavit etip istetedi eken aksha alyp bolgansha, akwa aldi bir eki ukalap, arkandy shetka uksagan kolmen tirnalap ursyp, boktap shygarady eken😡😡😡😡. Massaj almandar muldem
Аскар Данияров
Сары шашты апа сызден пилинг алудын кажеты жок 5000т толеп акымак екенбыз бир аунатып екы аунатып кыр мен шампунь арасында калып кеттым
ЛО
Лаура Орынбекова
Оте орынды айтыныз Назира апке пилинг оте нашар жасайды. Бир ауыз соз сойлесеныз мын ауыз соз айтып озыныкын прав шыгарады. Артык кетсем ренжимениз Мираш апке сидин жумысыныз массаж, пилинг емес техничка сиякты.
НЕ
Назира Ерназова
Керемет баня басшысына айтарым улкен жастагы апаны мулдем пилингтен алып тастауын сураймын! Пилинг вообще нашар.Орнына жаксы иститин жумысшы алса жаксы болатын еди.
Назерке Куаныш
Өшік номерді не үшін қоясындар үнемі өшік
MM
Merseyside Merseyside
Мне сделали массаж, но она длился не 45 минут, а 25.Она того совершенно не стоит. Деньги потрачены впустую. Массаж они делать не умеют
ДД
Досбол Дамен
Баня емес Кора гой мынау сумдык уятын ай
Назерке 🧸
According to swimming pool I gave 5 stars
Арайлым Бекболова
Ужасная баня
Мақпал Базарбаева
Керемет десе керемет екен.Әйелдер залының атмосферасы қатты ұнады маған.Әркімнің ойы әртүрлі,бірақ өзіме қатты ұнады. Керемет демалыс сыйлады.
Айнур Муратбеккызы
Вообще бармаңдар жиіркенішті, лас, пилинги де массажы да өтірік екі сағатка алып ұшынып шықтым ұшық шығып обслуживание вообще нөль сасып кеткен кабинкалары
Akyl abdurasululy
не стойт это места ужасный баня грязный
Aida Zholdas
Мүлдем келу керегі жоқ ыстық сулары жасамайды,полный беспредель.
асылжан 💕
Оте нашар
жансая .
Таза іші бірақ вход қымбаттаған
Төбелері сынып қалған
ГС
Гүлмира Санаева
Keremet dese keremet eken aielder zaly,1500tg tolep shomilip zhure beresin, eskim shygindar dep mazani almaidi, taza banya eken. Kelip shomylyga kenes berem kizdar.
BB
Baxa Baxa
Ерлер залы как всегда бардак, иши лас жиналмаиды, пилингисты пиво ишип отырады кафеде отыргандаи жаланаш еркектер арасында уят каидааааа👎👎👎👎👎👎👎
Еламан Абдазим
Өте нашар келуге болмайды лас и жагымсыз иіс👎👎👎👎
Адош
Очень старая баня, двери не закрывабтся, не стоит своей цены
Keremetin 🤍
Отличная баня сделали ремонт,стало очень эстетичной баней
Гульмира Юсуповна
Самая лучшая баня, но бассейн воду нужно менять регулярно
ЕА
Еркебулан Алданияз
Оте нашар баня прям отееее нашар мактаган отирик отзывтарга сенбениздер, сасык лас кирип шыкканша жеркенип асыгып шыгып кеттик, жауып тастау керек бундай баняны, бир жулдызга да улайыкты емес
KD
Kanat Diyar
Нашар баня екен іші ескі обслуживание өте жаман дөрекі қызмет көрсете алмайды!
Айдос Айтбай
Нашар баня екен кызмет корсету нашар
ЖМ
Жандос Мерген
Вообще Керемет десе керемет баня екен. Массажистка Марияш апай супер жасайды, ещё банка койганы кереметкой ширкин
Керемет десе керемет баня! Обслуживание вообще зор 10 жұлдыз болса 10 қояр едім! Баршаңызға ұсынамын!👍🏻👍🏻👍🏻
СА
Сакен Асанов
Массаж ужасно совсем ноль деген бага берем, вообще истей алмайды, постоянно айкайлап журеди су апер шоколад апер деп дуана сиякты. Кемпир пенсияга кет.
AP
Aigul Paninova
После ремонта такая чистая, уютная 😍Процветания и успехов вашему коллективу.Чайная зона вообще супер.Главное теперь удержать это все чистоте и порядке
АЖ
Айжан Жанабаева