Фатима
3.6
ТОО Оскенали Капитал
3.6
Ммм Ббббб
Багасы кымбаттап кеткен, пенсионерлер мен инвалидтерге скидкасы бар, бирак озин айтпасан ундемей 100% кунында алып калады екен. Ишине жана ремонт жасалыпты
Кукаа Кука
Осы Жердің пилингіне жететін пилинг жоқ 👍 Барлығы жақсы жасайды, тек кухнясы оте қымбат с собой даже су алгызбайды 3 есе кымбат ценалары
ДЕ
Дархан Ерлик
Мужской зал админ Женіс жаксы күтіп алды клиентермен сыпайы жаксы солеседі екен
mako .
Жаксы жер екен
ИТ
Иманжусип Торта
Жақсы монша ! Админ жақсы екен ! Женіс деген жігіт жақсы қарсы алды! Керемет демалыс болды.
N
Nursultan
Шымкенте коп Баняа га барам брак мнау Баняага жететын Жер жокпа дедм сервис обслуживание жаксы. Екен Администратор Женыс озымыздын казак баурымыз жумысына тияанакты караиды кажди кеген адамен жаксы. Мамледе солеседы Риза болдым. Жыгтше жаксы Баняа екен советую аитуга стоит Баняа
АУ
Айдар Умаров
Отличная баня
Пришла в тремя подругами. Трое хотели в баню и на пилинг, одна только на массаж без бани. В итоге только на массаж не пропустили 🥲 Мы зашли в баню и на пилинг троем, пилинг хороший. Пар тоже хороший. Минус в том, что нельзя зайти только на массаж отдельно. Подруге пришлось идти в другое место на массаж. Вы ведь так клиентов теряете.
ГТ
Гульназ Тойгамбаева
после ремонта супер, еще условия хорошие открыли 3 эт, безлимит
Алихан Ғаниев
Кафель тайғақ әрең жүрдік абайламасаң қадаласың короче
OS
Olzhas Satybaldiyev
Ескірген.
ОЕ
Олжас Есенгали
Күзетші өте дөрекі,және қазақ тілін білмейді👎🏻
Нуржан Спатаев
Кафель сырғанақ сонын кесірнен тісімді сындырп алдым құлап !
ИА
Индира Айнабекова
3500 емес бағасы , кабинкада веник полотенце деген нарсе жоқ. Простыня сатып аламыз. Іші өте салқын, парларын дұрыс қоса алмайды.
KZ
KAIN Z
В хамаме время от времени воняет септиком, часто забивается слив в душе и появляется огромное озера нечистот. И это все конечно в мужской части
AT
Aru Tasmagambetova
Фатима өтте жақсы монша,бірақ админба кім екенін білмедік өтте нашар сөйлейді,арықтау келген жас келіншек өтте психологический не здоровая! өтте грубая екінші қыздармен бармайтындай болдық,шыққанымызша сөйлеп не приятно екен сәл көңіліміз қалып қалды!
Нюра Орынбетовна
Даурен деген пилинг істейтін жігіттің номері керек еді ?
DA
Dilya Ahmetova
Очень хорошая баня. Вот уже 6 лет с мамой ходим туда. Был ремонт, все освежили. Единственная просьба можно воду в бассейне подогреть. В основном Ваши клиенты это люди среднего возраста, они не любят холодный бассейн. В целом всем советую
Бахытжан Нуриева
Рахмет моншага таза Жаксы Раушан Ханым алгысым шексиз. Тап таза боп шыгасын.
ES
Ersultan Sarsenbay
Бүгн мен фатима моншасында болдым даулет деген бармен ге рахмет тірлігін күшті стиді екен оддуши обслужить етті
Д❤
Динара ❤️
Тамаша Баня
НА
Надира А
Пилинг на высоте💕
НТ
Нурлан Тургумбаев
Өте нашар баня қымбат 3 сағатта жуынып дұрыстап демала алмайсың уақыт тығыз аз деп тез жуына бастайсын ондай бағаға басқа баняларға барсаң азанда кіріп кешке шығасын демалып не стоит баруға барғандарыңызға өкініп қаларсыздар
Бахытжан Тажибаев
Шымкент каласы бойынша ен нашар баня шыгар деп ойлаимын, барганына окинип кететин баня екен, сасып кеткен, таиганак кулап олесин, тар иши, мын адам журеди, багасыда кымбат не стоит вообщем
AN
Aygerim Nurysheva
Женский зал вечно все ходят в трусах в бане где идут и в бассейн и в пар что за гигиена! Это уже не первый раз сколько администратору и на кассе говорили, кто знает по сколько дней ходят в трусах и приходят 🤦🏻♀️
Толғанай Нұрсейітқызы
Несколько лет хожу только в эту баню. Здесь отлично делают пилинг, на первом этаже пар хороший, бассейн 👍🏻 Я заметила что часто меняют админов. Одна хуже другой 😅 почему то у них попадаются не приветливые админы
Аида🦋 .
Өте нашар клиентпен сөйлесулері,уакытын тура айту мүлде жоқ
У
Улдана
Посетили данное место впервые и осталось неоднозначное мнение Из плюсов Чистый бассейн Хаммам, сухой и влажный пар хорош Тазиков много Из минусов Шкафы не открываются, 3 раза поменяла браслет Тапочки изношенные В бассейне многие плавают голышом, без купальников фены просто в ужасном состоянии, один фен вообще начал дымиться, когда включили
АЖ
Айгуль Жандарбекова
Кабинка іші таза емес, темекі сасып кеткен, мусорларын жинамаған, шлепкалар шашылып жатыр. Бағасы удай, ал санитария қте төмен деңгейде
BS
Bakdaulet Satybaldy
все не понравилась
NA
NurSultan Assanov
В этой бане нас обманули. В чеке пробивают больше услуг, чем было взято. Например 1 простыню заказали а в чеке 3. После обращения по телефону дальше перестали выходить на связь. Помимо этого, долгое ожидание и неуважительное отношение к клиентам. Несмотря на предварительное бронирование, нас не впустили, сославшись на других клиентов.
Г
Гульнар
Бәрі
GT
Gulzia Taibekova
Ужасный место бармандар лас жер😒😒
Для Себя
Поменяйте охранника, дебилойд отсталый
Ailana .
Мен үшін бүгін керемет демалыс болды. 1 этаждагы женский залдын ремонтты аякталыпты. Іші тап-таза, кең,жап-жаңа. Бассейндері өте кең, жүзуге ыңғайлы,сулары таза. Монша қызметкерлері,особенно Ресепшендегі кыз өте сыпайы,жол корсетіп, такси шакырып берді
Айдана Нурымбековна
Ең ыңғайлы, бар жағдайы жасалған монша 👍 1 этажын әдемілеп ремонттап қойған. Іші тап-таза. Маржан администраторға рахмет, бар керектіні ұйымдастырып берді. Пилинг жасайтын адамдар көп, Гаухар апайға рахмет әрдайым жақсылап пилинг жасап береді. Массажды да қолға алып, 3 келіншек жұмыс жасап бастапты, кезекті көп күтудің қажеті жоқ. Бәрі ұнады 🙏🏻
Фб
Фатима, банный комплекс
2 августа 2025, официальный ответ
Саламатсыз! Сіздің атап кеткен кемшіліктермен жұмыс жасау үшін, келген күн мен уақытын айтып берсе…
Арман Сабиткан
Дорого
Айгерим Алеуханова
Тәніңнің демалысы осы жерде пилинг вапше күшті Сабиха деген қыз тамаша жасайды екен асықпай әр точканды массаж жасап рахмет
Aset Arailym
Бассейн отте улкен және бары таза
Nuni 🫶🏻
Очень хорошая баня
Officiall Officiall
Багасн аямай котерипты иши бытшытын шгарпты бассейнге бола барушедим олда жок, аулетке барамз лучше
Н1
Нонейм 1984
Сіздерден ер залында массаж алган едім ұнамады тем более пилингистка істейді екен өзім істеп берейін деді менде істей алам деп қоймай сұрады жалпы өкініп қалдым Өз ісінің маманы емес екені көрініп тұр 12мын төлейтін массаж болған жоқ әркім өз тірлігін істегені дұрыс деп ойлаймын
NA
Nigara Aknazarova
Багасын котерип жиберген, бассейн жок! Сервис нашар! Барда вообще выбор жок!!! Не болган сиздерге? Разочароваться еттим😏
ЖЖ
Жандос Жалғабай
Пилингистка в мужском зале не меняет перчатки между клиентами!… во время пилинга навязчиво предлагает массаж, аж пропадает желание принимать услуги
Dinara Zhanseitova
Классная баня, постоянно хожу, пар супер, бассейн большой, чистый, пилинг делают отлично!
Kuanysh T
Бұл баня баяағыдай емес не стоит ақшасына.
А…
Алиш …
Өте нашар, 5 минут ерте шықсақта қосымша уақыт қосып, артық төлеткізді. Айтып ескерттік жап жас қыздар өкінішті
БК
Бауыржан Кантуган
Нашар келуге болмаиды
Мадияр Сейтов
Нашар келуге кенес бермейм
КР
Колжанов Руслан
Отвратительный сервис! Хожу в вашу баню только из за массажа, к Кате. Сегодня договорился с ней заранее, пришел, а ваши админы нагло врут что её нет на работе!