Айша
1.9
ГККП Ясли-сад №59 Айша
1.9
Нургуль Кайрулла
Ужасный садик баланы инемен қорқытқаны нес?олай болса тәрбиеші болып жұмыс жасамасын .Балдарыңызды бермеңіздер
Alexandra Dominova
Можно было бы поставить 0 , эту оценку заслуживают . По каким критериям набирают воспитателей?
Дария Серикбек
Самый ужасный садик не советую очень не педагогичные.иглой.это цже перебор.
Dayana Shoraeva
Айша Рахимовна, земля круглая, не забывайте что у вас тоже есть дети, будут и внуки
КZ 🇰🇿
Өте нашар балабақша. Тәрбиешілері нашар. Психикасы дұрыс емес!
M
Madiна
Аяуан м#л кишкентай балан сонша корлап
AT
Aizat Toilybai
Өте нашар садик. Ужас.
Аружан Алдияр
Неадекватный воспитатель. Вообще умом тронулась колоть иглой ребенка?! Уволить
СЛ
Сымбат Лесбек
Өте нашар садик балаға ине тыққан тәрбиеші бұл енді сұмдық әділ сот күтеміз бермеңіздер баланы бұл садикка
К М
Не отдавайте в этот садик детей, колоть иглой ребенка для запугивания?! Вы совсем умом двинулись? Аиша Рахимовна, земля круглая
Асылзат Байгабылова
не сұмдық балаға ине тыққан деген😡вообще бұл садикке берменіздеррр!
Arailym Seidualieva
🤬
Мадияр Кемелбек
Ужасный садик
Улсерик Ерматова
Ужас не ол ине тығып балалардың наласы ұрсын
1234 45789
Құрысын балаларыңды бүндай садикке бермеңіздерші интернетте жүрген ине тығатын садик осы екенгой ужассс құдай сактасын . Балалардың көз жасы мен наласы ине тыккан апайға . Заведю көріп тұрып ине тыкканга ештенке демегенгой ужассс
Айгерим Ташенова
Тарбиешилер жаксы бирак садик басшылыгы оте нашар дым садикке карамайды!!!
Kausar Israil
Ремонт
Шырайлым Нурланова
Өмірі орын жоққо шіркін қашан сұрасаң орын жоқ болады ашылмайды да орын сонысы ұнамайды
Asel Kalibekova
Өте жақсы балабақша. Тәрбиешілер мейірімді. Балаларға жаксы карайды