Аптека Низких Цен
Выгодные цены
Заказать доставку
4.1
Маке Маке
Мы сравнивали оказывается здесь дешевле
Моника Беллучи
Маған ценалары унамады өте қымбат🙄неге сонша қымбат дарилердиң бағасы
Меруерт Оралбаева
Цены дороже чем в обычных аптеках
Томирис Искакова
26.10. 25 куны ауырып барып тұрған адамға ауыр ауыр сөз сөйлепты касса ішінде тұрған кыз. Жұмыстарынды былып ыстендер. Сендерге дары алуға аурып тұрған адам барады сендер қандай қандайсындар барып бытшыттарынды шыгарам осыдан камера ашкызып тұрып кутындер. Сол күні қандай кыз кым тұрса да ақыры проблема керек екен гой жұмысынды былмейды екенсын
Sonador
Действительно здесь дешевлее
RK
RAUSHAN Kuanovna
УМ
Улмекен Мамыкова
Трубку не береть
Сандугаш Тогабаева
18 микрорайон да Кыз оте нашар. Керек затты алып акша берсең майда жоқ деп кайта алдына лактырып турады, маған дәрі керек десең сатпаймын деп бетыңе бәжілдеп турады, бул жағда бірнеше рет қайталанды
Алма Тойшыбекова
Аптека отличная! Но фармацевт ужаассная ! Имя не помню! Не спросила даже для кого! (Детский или взорслый) отдала для Взрослого, там же хотела поменять говорит нельзя, не могу! Совести вообще нет! Я думала вы для себя покупаете говорит и все! Короче не поменяла она мне, хотя я даже не выходила из аптеки! А Я ей отдала последний деньги! У меня ребенок 3-день поносит! Она даже не хотела понять! Пусть тоже наступить такой день ,чтобна последний деньги купила ребенку лекарство и тоже ей выдали другой дозировку! Алла көріп тұр! Басына келсін сол Апайдың!
ErNur 🫡
Uzmax деген витамин барма
Forever Young
Бағалары тиімді, төмен бағалы дәріханалардың бірі. Қымбат деп шулап жатқандар Зерде мен Еврофармаға бір кіріп шықсыншы, тәубесіне келер
Арай Тилеуова
Много лекарств нет в наличии
Balausa Sundetova
Ценалары топ екен 200 тг зат 50 тг ден шок цена ғо 😃
Arayka A
Отоичная аптека и выгодные цены! Фармацевты всегда вежливые и все подсказывают. Спасибо что работаете до 00:00👍🏻
ГМ
Гаухар Мираева
Багалары чересчур кымбат еще адам ози ауырып жатса грубо сойлиды вообще баруга не стоит.👎👎👎 1 -система,2-укол 2500тенге толеп шыктым это просто жесть
🤌🏻 🍑
Больная фармацевт там работает хамка просто нет слов. Зачем ты берешь трубку паралелльно говоря с другим человеком по телефону еще и грубишь и говоришь нет хотя есть прапарат по сайту у вас🤦🏻♀️🤬
incognito alive
Фармацевт в аптеке обманывает, говорит что необходимых препаратов нет, хотя на сайте показывает что есть именно в этой аптеке!!!!
Дана Керимбай
Цены устраивает
Салтанат Жунусова
Аптека бағасы жағынан төменірек басқа аптекалардан,сатушыларыда сыпайы,жақсы түсіндіреді алған дәрілерді қалай қай уақытта қабылдау қажет екенін. Қыздарға рахмет💐 Бірақ звандағанда телефон алулары қиын, екі номерге звандасамда ала алмадым, осымен бірнеше рет осылай қайталанды, жұмыс істеп тұрған номерлерді жазсаңыздар екен
Almaz Bakanov
Хорошая аптека и центр, расположение по Рыскулова на 18мкр.
Аскар Шергалиев
Телефон не поднимают, звоним без конца. Зачем писать номер, если не дозвониться
УЕ
Умирзак Ертаев
Аптеканың тел номері рабочий емес сияқты жаңартсаңыздар, сосын осында толықтыру жасаса (каспий ред) бар жоқтығын аптекада Рақмет
Аптека Низких Цен
1 ноября 2022, официальный ответ