Turkistan
Кафе
3.4
3.4
Аружан
Өте нашар.Обслуживание хромает.Заказды өте жәй алып келді.Тамақтары дәмсіз күйіп келді.Мамаға сорпа заказ беріп едік кесесі ыстық тамағы жылы.Микроволновкаға ысытып ұялмай әкеліп тұр.Шашлык кішкентай дәмсіз әрі қымбат.Бұрын дәмді еді деп отбасымызбен келетін едік енді келмейтін болдық.Тек бізге емес айналамыздағы адамдарда солай заказын күтіп әрең шақырып отырды.Әрі іші ыстық ауа жоқ.
Сымбатай Даубай
Өте нашар шашлык ужасно прям Официанттарын зорға шақырып тапсырысты әрең жеткізді.Бағасына сай емес мүлдем!
Асель Турукбенова
Цены очень высокие . И управляющая женщина узбечка не закрывая рот гоняет официантов казашек. Очень грубая
Ai Sha
Выбора совершенно нет, а цены тихий ужас 🫢 Пельмени почти за 3000?? Из чего вы их делаете? Upd: 1) Посуда грязная 2) Еда не вкусная, 3) Одну позицию забыли пробить 4) Попросили не добавлять соус, все равно добавили. Сами делайте выводы, но я никому не порекомендую сюда приходить.
Beibyt Onlasyn
Тамактары суып калган, жылытып акеле салады свежий емес , сезылып тур бетынде каткан , енды бары сезеды картошканы кандай екенды, буы жок кур жылытып алып келед.
SABIRZHAN BEKZHIGITOV
Шын отзыв 1ши ашылғанда зор еди казир тамактары нашарлап кетти асханада туз жокпа маставада салата шашлык тоже азз турган туз ен арзан отирик туз кок шай иштим пакетик акетди сонда таза крупнолистовой таза кок заварка ақшалары жетпи калдыма кажется булар максимум эконом истеп тамак бағалары кымбаттатып плов мысалы 2200т баска жерлерде 1500т жобасы сапалы тамак жегиниз келсе сапалы жерге барыныз
X4D1 КХМО
Было вкусно особенно пицца но капуста в салате пахло но нам его поменяли
АЖ
Асел Жумаева
Самсалары іші тола пияз кешегіні бүгінгі деп ұялмай сатып тұр еще азанда шықты деп сағат 9:54 қай уақытта пісіріп үлгергендерін шашлык кешегіні пісіріп келген үстіне май жағып тамақ жейтін жер емес
23 октября 2025, официальный ответ
Кешырым сураимын, бызде самса азанда 8 де шыгады. И фарш шашлык бызде кышкене маилы журед чем кусков…
ЖД
Жаудир Дихан
👎🏻👎🏻
ЛА
Лаура Аязбаева
Ужасный шашлык. Раньше было любимое место . Что случилось? И кафе пустое что сначало насторожило . Очень жаль.
9 сентября 2025, официальный ответ
Что вам не понравилось?
Zariin !
Были в этом ресторане, но впечатления остались скорее негативные. Вкус блюд совсем не оправдывает их стоимость — ожидали намного большего за такие деньги. Подача обычная, ничего особенного, а некоторые блюда показались даже пресными. В целом заведение не произвело хорошего впечатления, возвращаться сюда желания нет.
ПД
Паризод Даулбаева
Бүгін осы кафеде болдық шашлыктары мүлдем ұнамады дәмі ужс қатып қалған Қап-қара ужс содан соң порциялары да өте кішкентай шашлык пісіретін поварларыңызды ауыстырасыздар ау басқа білмедім Енді кірмейтіндей болдық отбасымызбен Ещё бәріміз шашлык заказ бергенбіз дым жей алмай қайттық🤦♀️
Мукагали Амантай
Шәйлары суып қалған, шашлыктары дәмсіз, қатты. Қызмет көрсету сапасы төмен. Даяшылары зорға шақырып аласың. Администраторы дөрекі.
Шах Даурен
Ну что написать , приезжаю сюда в год один раз Так вот когда то было вкуснее, сочнее и намного красивее даже подача . Цены как в Астане . А так просто столовая нас 2 балла из 10 .суп в горшочке остывший, лепешка внутри липкая и сырая, чай ташкентский это просто что не очень
Artu Artu
Обслуживание отвратительное, персонал не о чем, принимают заказы потом через пол часа приходят и говорят что нет еды!
СS
САБ SAB
Астын жаманы жок , но не советую вам честно. Дамсиз , багасына турмайды. Тамакка деген аппетитын куриды.
Aishen Bagdatkyzy
Вообще не вкусно.И очень много надо ждать!. Мне не понравилось. Еда не вкусная. Вся еда не то что не вкусная , а даже не просолина будто соль дорогая 😪
19 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо, что поделились своим мнением. Нам очень жаль, что ваш визит оставил негативные впечатления…
ГК
Галия Калыбекова
бағасы өте қымбат,әбден обнаглели. 0,5 кола 800 тенге Не деген масқара
ДИ
Д И
Бағалары қымбаттаған тамақтары да онша емес көлеміде кіші тек салаты ғана дәмді болды.
Aru Zhan✨
Заказды көп күтесің , обслуживание төмен,тамақ суып келді
Kamila Salieva
В этом кафе всё очень медленно и официант не приходит, и заказ долго несут.
Қымбат Даубай
тамақтары дәмсіз. официант келуі төмен, іші ыстық, коланы жарты сағатта әкелді. Шашлык қатып қалған
Azamat Makhmudov
Бір түрлі возврат тамақ тығады сұраған тамақты жоқ деп келмеңіздер
Asem Abdulla
Тамақтары дәмді 👍👍 Іші тыныш Маған ұнад. Официанттары жақсы екен.
Сызге унаганына куаныштымыз
Мухидин Мамараимов
Ужас вообще полный бардак тамақтар мұздай соус деген не екенін білмид
ГК
Гуляйна Кулжанова
Еда вкусная на обслужевание и про чистоту не могу сказать не очень карочи
19 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв учтем
КЕ
Куралай Едигеева
Была разочарована в еде, заказала лагман была в шоке лагман был не свежим, без балгарского перца, зажарка ужасная. Асип не свежий с запахом. Больше небуду ходит в ваше кафе.
15 января 2026, официальный ответ
отзывом. Нам искренне жаль, что блюдо не оправдало ваших ожиданий. Описанная ситуация для нас недопу…
BS
Bakhtygul Sugirova
Барлығы жақсы,керемет.Жай қысқа уақытқа отырып самса жеуге келсемде өте керемет қызмет көрсетті.Ақниет сіңіліме рақмет
Аружан Сапаралы
Ужас масқара. Шашлик 50 минутта келді, шикі тас жегендей болдық, қаны ағып тұр! Ақшаға мастанып кеткен, тегін жегендей!! Офф безірейіп қарамайды! Жауап берулері қиын! Не масқара бұл
MA
Maulenova Aigul
Хочу поблагодарить девушку Маржан за хорошое обслуживание и за сервис. Молодчик так держать 10/10 👍👍👍
Балауса Турсынбай
Обслуживание не очень, и менюдегі жарты тағам жоқ.хотя тағамдары күткенге стоит болатын шығар десек, тоже онша емес🤦🏻♀️ ұзақ күткенге тұрмады
Саяхатшы Айғаным
Түркістан кафесі өте күшті бізге ұнады.Шашлыктері сочный демі зор.Малика Маржан деген қыздар жақсы обслуживать етті тағы да келеміз🤩🤩🤩
Майра Баедилова
ужасный персонал грубый. Еда остывшая, не вкусная. Персонал и администрация вообще не умеет работать. Везде грязно. Люди не приходите.
Аршабек …….
Заказал латте и мне вот так принесли саказал поменять в чашку мне сказали Админ : пейте вот так вот не чего страшного и ушла 10% платить западло
БА
Балауса Амантай
Обслужование 0,ещё 10% деп койган мулде сай емес,аман жок сау жок келип менюды тастап кете салды,цезарь туралы вообще молчу,бетиндегы сыр кеуып калган капустасы коп майонез жок,екі штук тауык етн салп койган бетине и все,таныстырп та кетпид оздерн,км кай столикке карайтынын кайдан блемз,мулдем сай емес багаларына да
asel balgabek
Керемет жер екен, тамактары оте дамди екен, унеми осы жерден келип тамак ишемиз, персоналга ракмет, обслуживание 100 пайыз, осы жерге келиниздер дамди тамактарын жеп кориниздер достар, ракмет коп коп,
Aknur Mukhtarovnaa 🤍
Пиццалары кушты
Nupo Nakipovv
Донер не очень добавляют укроп
Сандугаш Кирчикбаева
Вкусная еда, красивый интерьер, салаты вкусные
. .
Өте нашар бағасына сай емес
Жанар Дусмирзаева
салаттары дамды емес
Жанель Жоламан
Іші әдемы тағамдары ерекше
Аружан Нурулла
Ждать долго, выбор еды мало
19 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Мы учтём ваши замечания по времени ожидания и ассортименту блюд, чтобы стать лучше для вас 💛 Будем рады видеть вас снова!
assylaim 🤟🏻
Тамақтары өте дәмді, Шахноза, Алма күшті жұмыс істейді👍
Aruna Arkabai
Маржан деген қыз өте жақсы обслуживать етті.Көп көп рахмет,тамақтары өте дәмді👍🏻
А A
Жумыс сапасы өте төмен клент қызмет көрсету былмиді яатан журдаи тәрбиесіздер
Сары Сарыы
Е айналайындар вообще келмендер.Официанттар мындет Жумыс ыстеп жургены.Шашлык заказ берсен кешегыны акелып берема ужас салкын болып келеды.Тазалык деген 0.Екыншы келмеспыз.Тамактарынын бары кешегы тамак.Жылытып акелып бере береды Кудайдан тапкырлар.Бызды тегын жеваткандай мындет ещё безылдеп озымызге урсып.Созымыз жок вообще!
Babur Muslim
Подло конечно, после того, как покушал наложить в этот же казан. Плохо пишут. Кто не доволен пусть сразу в лицо им говорят, а мы ставим самую лучшую оценку. Вся еда нормальная, не вчерашняя.
М .
Были в кафе «Туркистан» 🌿 всё понравилось — вкусно, уютно и с хорошей атмосферой 😊 Персонал и официанты стараются, все вежливые и доброжелательные .Многие из них — студенты и учащиеся, поэтому хочется, чтобы гости относились с пониманием и уважением ❤️
Uljalgas Jiinbaeva
Туркестан Кафесынын қыздар адамға кызмет корсетуы нөл шашлык қатты сосын тамақтары жақсы емес келыуге кеңес бермимын берген заттар толық алып келмиді андасанда бір келеді 🤨