Atameken
Комплекс
4.1
4.1
apple apple
Вчера забыла в этой бане зарядку. Мы занимали кабинку и уходили последними, однако персонал отказывается признавать находку и не возвращает зарядное устройство. После такого отношения посещать эту баню не рекомендую.
Матов Ержан
-0 вообще обслуживания не советую
Айгерім Муратова
Что за баня Который админ не может нормально работать , не знает свою работу ! Хамка грубить еще былгенынды ысте деп ! Я специально номер оставила свой , чтоб обратный был связь ! Уже не первый раз замешаю , админ ЖАМИЛЯ ! Бугыннен сон ол баняга аяк баскым келмей калды , хотя мен уже 4 жыл катарынан айына у рет келетын едым
Марат Аманжолов
Не был здесь
Алинур Бакберди
Бека бармен өте жақсы жігіт екен вежливо сөйлиді бірақ жалқау секілді
Гулим Кайраткызы
Пилингтен кейін терім жұмсарып бетім бал-бұл жайнап кетті 😍 Қолы жеңіл екен кабинкада Раушан деген кісіге жасатып едім Риза болдым Банияның атмосферасы жылы ұнады бұйырса тағы келем
Akerke Shaikhslam
Бассейн суы мутный болып кетеді. Тезірек тазалап тұрса кушти болар еді! Жиіркенбей түскің келеді демалуға кірген соң
Dina Altybaeva
Керемет, тап-таза. Өзіме қатты ұнады👍
Temiraly Jm
Добавьте в 1 фит время с 10 утра
Жасулан Асадуллаев
Парилка маленкий и бассейн грязный только пилинг понравился
SA
Sadiya Assylbek
Хочу обратить внимание руководства что в вашем комплексе человек получил травму,а именно я. Причина этого инцидента в том что вы экономите на рабочем персонале,со слов вашей администрации и конечно экономите на ремонте . По этой причине я порезала ногу в бассейне ,об обломок кафельной мозайки. Прошу дать обратную связь , а так же взять ответственность за происшествие
M/M. Kz
Іші таза, температурасы жақсы ұсталады, буы керемет. Демалуға, стресс тастауға толық жағдай жасалған. Қызмет сапасы да ұнады. Ұсынамын!
AR
Aigerim Rzagulova
Сегодня 11 ноября 2025 год, после работы пришла в баню, в джакузи отходы человеческие( в прямом смысле), администратор не признает🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
s n
персонал грубый, вода грязная будто с лужи взяли. будто не чистили там год
Мухамедрасул Мырзахметов
У меня вопрос, кому вы ставите таблички с правилами и для чего там сидят парни, вроде бы и молодые, но денесін көтергісі келмейді, говоришь, мол, там люди голые в бассейне плавают — ноль реакции, хотя это именно они должны ходить и замечать подобное, это лишь один из примеров, клиентоориентированность — на высоте. Сырттағы қыздарға да айтып болдым.
Базар Жок Базарунетски
Вход в саму баню, через столовую, вы вообще странные? Ладно бы если женщины перекрывались. Нет. Кушаешь себе спокойно. Как тут заходит голая женщина, портит аппетит. Планировку надо менять срочно!
AI
Asselya Ivassik
Бәрі керемет.
Нуреке Буранов
Ну прям емес бірақ жақсы жер
НД
Назерке Диханбаева
Пиллингшы айелге рахмет айналайындар,дым унаган жок! Енды келмеспын
БИ
Бонни Икрамова
Отличное место для отдыха, чисто! Пилинг, еда, обслуживание на высоте! На двоих в вип кабинке потратили 46тысяч
Aк
Atameken, комплекс
17 октября 2025, официальный ответ
Бонни, здравствуйте. Огромное спасибо, что уделили время и написали отзыв!!! Рады вам всегда 💛
Алия Досанқызы
Негізі баня жаман емес, таза, сулары ыстық, парилкаларыда жаксы, бірақ парилкадан шыккан соң демалатын лежак немесе орындыктан болса жаксы болар еді, және гардероб жағы өте суық
Мая Майя
Іші салқын, ауырып қалдық, сквозняк ұрып тұрады, желке , бел бәрі самалдап қалдық
Indira Utegenova
Баня өзі жақсы таза асханасы дәмді 😘 бірақ соңғы кездері пилинг істеуге 2.3 сағаттап күтетін болдық и лежак тар қойса дем алып жататын, бүгін массаж істетіп көрейін вапше ұнамады денемді ауыртты еще сол аяғымды баса алмай қалдым 😏🙄
ОШ
Орал Шайдин
Очень хорошая место для отдыха.Персоналы вообще профессионалы .ресепшн Аселия очень вежливо встретила нас и объяснила. В целом все супер.
Аселия Ералиовна
Четкий жер друзья келіп көрсеңіздер стоит реально персоналдары вежливая прям барін уточнить етып обслуживание вообще 😍❤️
FY
Fatima Yurist
Бұл баняға барғанымызда ерекше әсер алдық. Ең алдымен тазалығы көңіл қуантады – барлық жері мұнтаздай, ұқыпты, жайлы. Жылы атмосферасы мен ыңғайлы жағдайы адамға шынайы демалыс сыйлайды. Бу бөлмесі, суы, жалпы ішкі ортасы өте керемет жасалған. Қызметкерлері де сыпайы, барынша көңіл бөледі. Жан мен тәнді сергітіп, жақсылап тынығуға тамаша орын екен.
Б.
Бекет .
Джиги реклама емес реально стоит жер обслуживания 10/100 потолок спа
AB
Asel Baktiyarkyzy
Баня өте керемет. Жақсы демалып қайттым. Тамақтары дәмді. Персоналы жақсы қарсы алды, қызметтерін жоғары деңгейде атқарды. Тазалығы жақсы. Барсаңыздар өкіндейсіздер.👍😊
Danagul Orazbekqyzy
Атамекен спа өте керемет🔥 Баруға кеңес беремин👍🏻
Аружан Алдаберген
Жаксы баня отбасымызбен келеміз.
Nupo 🤍
Барлыгы унады рахмет🙌
Akayeva Sulushash
Отличная баня пилингистка Эля классная с душой делает свое дело
ЖС
Жадра Султанбек
Көптің отзывтарын оқып, ойланып, толғанып, кеше осында келдік. Айтарлықтай жаман емес екен. Әдемі, таза, тыныш, персонал жұмыс жасап жатыр. Бассейн үлкен екен прям ұнады,парилкасы вообще от қой. Астында жазылған отзывқа сенбей, бір келіп көрсеңіздер болады екен. Мен тағы келем бассейнге😉
Серик
Баня чистая и уютная. Пришли впервые и были довольны. Персонал вежливый, кухня вкусная. Парилки мощь. Бассейн чистый. В целом мы довольны.
Л
Лаззат
Атамекен. Баняға бірінші баруым. Унады. Іші таза. Обслуживание персонала. көңілден шықты.. Барып тұрам
ЖА
Жадыра Амирхан
Баня жақсы екен. Ішкі қызметкерлері қарапайым, барғаныма еш өкінбеймін. Сіздерде келіңіздер Енді үнемі осы баняға барып тұрамын.
НШ
Николай Ширшаков
Приехал с семьёй и поверьте не пожалел,отдохнул от души,мощные парилки,замечательный персонал,пиво свежее ,вообще уехал с полным позитивом)) Советую всем посетить Комплекс Атамекен 👍
Aк
Atameken, комплекс
28 сентября 2025, официальный ответ
Николай, добрый день. Огромное спасибо за отзыв и оценку 🙏👌 Обращайтесь.
Ф
Фазаил
Бүгін достарымызбен осы банный кешенге барып, керемет демалып қайттық! Кешен өте таза, кең әрі жайлы. Бу бөлмелері жақсы жылытылады, ішіндегі ауа ылғалдығы мен температурасы өте қолайлы. Сонымен қатар, демалу бөлмелері де жайлы, интерьері әдемі безендірілген. Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде - қызметкерлер сыпайы, барлық сұрақтарға көмектесіп, жағдайымызды жасап отырды. Шайхана мен жеңіл тағамдары да ұнады - дәмді әрі қолжетімді бағамен. Жалпы, демалып, бой сергітіп, стрестен арылуға таптырмас орын. Міндетті түрде тағы келеміз! Бағам: 5/5
Juzi ***
Отличная, просторная баня! Сходила с детками в баню Атамекен, прочитав отзывы, и не ошиблась Спасибо огромное персоналу банного комплекса. Всё понравилось, светло,просторно и чисто!!! Будем посещать и в дальнейшем
ГЖ
Гулсим Жорабайева
Өте күшті керемет баня офицант қыздаар Аружан Данагүл өте күшті қыздар адамға күліп жауапбереді жылы сөйлейді сыпайы пилингистка әпшелер өте күшті адамға жағымды жасайды. Таза баня сулары таза бассейннің суы өте күшті хамамы өтее күшті тұзды сахтасы өте керемет екен тамаққа келетін болсақ өте күшті ауызда ерейді жегенде арманда жемегенде арманда😍😍😍😍 маған ұнады келуге болады
НБ
Нурбиби Балыкбаева
Атамекен банясына конилим толады кызметкерлери пелингистери тазалыгы жагыннан тамакгы да бари бар кол жетимди багада бари постоянно семьямызбен барып турам озиме унады пары зор
ОЛ
Ововл Лвлвов
Посетила баню и хочу поблагодарить персонал за отличную работу. Калия очень вежливая, открытая и позитивная, аккуратно и внимательно делает пилинг. С первых минут создаёт комфортную атмосферу. Спасибо за качественный сервис, буду рекомендовать друзьям
gi
gulnara israilova
С родными сходила в эту баню нам очень понравилось уютно чисто персонал приветливый всем советую
Sherybaeva 💕
Всем советую🔥
Дамира Сагин
Баня нам очень понравилось, чисто,уютно, персоналы приветливые,очень вежливые. На высшем уровне. СПА👍
МУ
Малика Усинова
Атамекен өте керемет баня екен. Тазалығы, персоналдардың қызметі барлығы жоғары деңгейде👍. Барлықтарыңызға баруға ұсынамын👍
GZ
Goha Z1yatbekovassss
Бізге қатты ұнады іші таза әдемі,персоналдар тоже күшті. Хамам да тоже күшті. Барлыұтарыңызға советую келіңіздер.
НН
Нурлан Найманбаев
Зор Атамекен Унады Бізге ,СПА ,керемет екен
US
Ulbosyn Susieva
Атамекен банясы өте таза ресепшн қыздары өте сыпайы пилингист апайлар керемет жұмыс жасайды парилкасы керемет
НТ
Назгуль Турсынбаева
Атамекен өте керемет баня,қызметкерлері де өте керемет жандар ,барғаннан күліп жайдары қарсы алады алғысым шексіз