Adem records
Студия звукозаписи
BZ
Beksyltan Zharylkasyn
Кушті еңбектеріңіз жана берсін маған музика қатты ұнады рахмет енді тагы жазу керек болса сіздерге баратын болдымго пряам супер Го рахмет тагыда
AB
Arai Bek
Жұмыстары жақсы әдемі тек бағасы басқа жақтан қарағанда қымбаттау екен
НИ
Назерке Исмайлова
Керемет студия! Баламен жумыс истей биледи, асыкпай тусиндирип жазады оленди. Керемет шыкты анимиз, ари жылдам дайын болды. Рахмет улкен! Тагыда келемиз Кудай каласа!
Merey Baiganisheva
Janar Maksut
Балама 2 өлең жаздырдым керемет шықты даусы бұзылмай жұмыстарыңызға сәттілік 👍🏼
Дауысты бұзбай әдемі жазады. Рахмеет
Нуни …
Прям идеально жасап берді😍 Рахххметтт Дәулет аға ❤️ Өкінбейсіздер еше и студенттерге скидкада жасап береді🥰
Мадина
Қызыма выпускнойға ән жаздырып берді. Нәтижесінде керемет ән шырқалды! Тек қана жетістіктер тілеймін! Рақмет!👍🏻👍🏻👍🏻
Jansaya Torezhankyzy
Өте жылдам көңілді турде басып берді! Жалпы өте жақсы кеңес беремін
inst: orzbk_
без слов просто имба оброботка звука
Aiа 💗
Результаттары қатты ұнады,әдемі жазады,просто суперрр
Жасмин Есмурзаева
Рахмет сіздерге уақытысында дайындап берді
Binazir Imanberdieva
Куйеуіміз екеуіміз өлең жаздырткан болатынбыз, свадьбага. Өте қатты ұнады! Біз тойға 1 күн қалғанда, түнделетіп барып өлең жаздырттық. Барін тез уакытында жасап берді, куйеуіміз екеуіміздің де дауысымыз жоқ негізі, сонда да дауысымызды катты өзгертпей, адемілеп істеп берді🥰🥹😍 Всем советую записовать здесь😁
Ақнұр Нұрғалиқызы
Өзімнің ойлағанымнан артық етіп жасап берді, қайта қайта тыңдай бергің келеді әнді🔥🔥🔥🔥. Үлкен рақмет сіздерге, жұмыстпрыңыз берекелі болсын🙌🏻🫶🏻
Ж❤
MT
Meruert Turarova
👍
Василиса Петрова
Хотели сделать подарок детям на выпускной, обратились в студию адем рекодс, нам грамотно все объяснили и быстро записали песню, получилось лучше чем оригинал.обращайтесь ,ребята профессионалы своего дела!!!
СН
Сымбат Нуралы
Супер✨🔥
Nur~sultan Aitbai
Очень качественный студия! Советую!!!
Ilimbek
В прямом смысле әдем
Kamila Omirzak
Керемет студия қоштасуға сол күні өлеңімізді 1:30сағатта дайындап берді сіздердің арқаңызда қыздарым өлеңін айтып шықты сіздерге көп рахмет істеріңізге береке берсін
Ержас Болат
👍👍👍Бізге жылдам керек еді уақытында тез әдемі етіп дайындап берді
❤️АЙКОНТАЙ❤️ Шерехановна
Дыбыс жазу сапасы өте жоғары деңгейде... Ризамын сіздерге...Жұмыстарыңызға Аллам берекесін берсін Ин Ша Аллаһ
Gulaym Joldasbaeva
Рақмет көп көп қызым қуанып қалды бізге қатты унады. Кушті шығыпты осылай шығады деп ойламадық
Aijan Aijan
Әннің сапасын жақсы шығарады, жауапкершілік жоғары
MS
Murat Seraliev
Гажайып студия, качество высший класс
Габит Уалиханов
Ребята профессионалы своего дело!!!
YZ
Yerbol Zhailauov
Ребята, молодцы, доволен Вашей работой, качество звука и аранжировка музыки сделано на высоком профессиональном уровне. Спасибо Вам, желаю Вам успехов в работе!
Диана Батырбек
Бізге жұмыстары ұнады,көңілімізден шықты.Сапалы қызмет көрсеткендеріңізге рақмет)☺️
Медетхан Кадыр
Өте жаксы жумыс аткарады, записьтер оте керемет !!! Рахмет сыздерге!!!
22 октября 2024, официальный ответ
Рахмет үлкен! Бізге сенім артқандарыңызға! Сіздерді қайта күтеміз!
Holden Caulfield
Крайне не рекомендую даную студию. Записывал трек феврале 2023 года. Даулет заверил, что за качество он отвечает. Но по факту, ни сведения ни мастеринга (он даже голоса оставил сухими и необработанными) Ребята записывают только тойские песни и такого жанра как «хип-хоп», «реп» никогда и не слышали. Хотя в инсте, у них часто фигурирует коллабы виде рекламы от реперов))) Работают только по предоплате, взяли с меня 40к. (наобещали что в эту цену входит запись, сведение и мастеринг и обещали 24/7 связь) После записи я получил необработанную версию трека (Демо), которая была вообще ужасного качества, я между прочим заплатил деньги. Даулет сказал, что мою запись они переносят, потому что к тому времени уже подходили другие гости (мы успели записать только часть) и на них ему времени хватало, а нам нет. Хорошо, мы перенесли запись на другой день, я ему перезваниваю. Он говорит, что свободных дней нет, обещал на следующей неделе и тд. Дальше он уже в наглую не брал телефон, в один день, меня это уже просто достало. И я попросил скинуть мне по дорожкам проект, на что Даулет мне сказал что они проводили чистку в компьютере и мой проект слетел и они не смогут его найти. Я сказал, «Ну тогда возвращайте деньги» на что я услышал «нет». Якобы я его не предупреждал об этом заранее и не связывался с ним (я писал и звонил ему каждый день) этот клоун был в отпуске, все это время когда я пытался с ним связаться, он сам не брал трубку, команда профессионалов 667 В итоге: Минус 40к Минус Доверие Минус Лояльность Минус куча потраченных нервов и времени «Самая лучшая студия звукозаписи в Шымкенте Ахахахах» За всей этой рекламой с улыбкам до ушей Скрываются жадные до денег люди, которые работают как хотят. Записываться или нет решать вам, но я бы крайне не рекомендовал P.S Отзывы пытаются удалить. Лучше бы работали так же, как и удаляли отзывы
AD
Ai Donna
Ен кушти студио любой оленди прям качественный кылып жазып береди!!!рахмет улкен,истернизге береке берсин
5 июля 2024, официальный ответ
Рахмет! Сізге ұнағанына қуаныштымыз!
AO
Asem Oralbekova
Лучшее место для звукозаписи 👍🏻😍 Очень грамотные в своем деле😍 Профессионалы 🫡
Спасибо ! Мы ждем вас еще!))🙏🙏✊️✊️✊️
УК
Улжан Кулымбет
Студия да өлең жаздырғаныма өкінбеймін оте сапалы жұмыс жасайды өлеңдерім тез дайын болды көңілімнен шықты рахмет Дакеңе
5 июля 2024, официальный ответ
Рахмет! Келіп тұрыңыздар! Сіздерді күтеміз!
Qasiet Otazhi
Рақмет өте жылдам жазып берді👍👍👍
5 июля 2024, официальный ответ
Унаганына куаныштымыз! Тагы да келіп тұрыңыз!
Жулдыз Орал
Күшті уютный студия , обслуживание жаксы Маган ұнады . Өлеңді уақытылы дайындап берді 🙏🏻 Дакеңе рахмет🙏🏻👍🏻
5 июля 2024, официальный ответ
Рахмет! Унаганына куаныштымыз! Тагы да келіп тұрыңыз!
SA
Serik Akyn
Өте керемет осы кісіге 5 жыл болды дауыс бастырып жатқаныма Сіздерде келіңіздер сіздерге де ұнайды кенес беремің🫶🏻
Бекасыл Есенкелди
Шымкенттегі нөмірі один дыбыс жазу орталығын іздесеңіздер, осында келіңіздер. Прям тема екен👍
Nurdaaaau Bran
Студия жаксы. Даусымды сапалы кылып шыгарып берді. Барлыгын уақытында уакытылы жасайды екен. Коп ракмет Адэм студияга
28 мая 2024, официальный ответ
Саламатсызба! Рахмет сеніміңізге! Біз сіздерді тагыда кутеміз!
Amina🪄 Bakhytzhanovna
Просто супер🤩🤩
Рахмет! Сизди тагыда кутемиз!🙏✊️✊️✊️
Дилька Дилька
Очень классная студия звукозаписи!!! Понравился результат🔥🔥🔥🔥 Быстро и легко записали песнюю В следующий день уже отправили результат ,за это отдельный респект!!
5 июля 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Мы рады что вам понравилось наша студия! Ждем вас еще!
Әсел Сейілбек
Керемет жазады👍👍👍сервис жаксы
ДБ
Динислам Балтабай
Суперское качество! Советую всем, мы теперь только здесь записываемся
Rustam Tairov
………………………………………………….