Олжа
Кафе
4.4
Подготовим банкетный зал до 80 человек для любого мероприятия!
ИП Олжа
Позвонить
ИП Олжа
4.4
Z🤍
Zakirzhankyzy 🤍
Выбран компанией
Барлығы керемет,қызмет көрсетулері қатты ұнады,барып тағамдарынан дәм татып кетіңіздер,өз көщдеріңізбен көріңіздер.Мың рет есіткенше,бір рет көр😉
Олжа, кафе
13 ноября 2025, официальный ответ
Zakirzhankyzy! Спасибо вам за ваш отзыв и оценку 🤗 Приходите в гости ещё!
Гани Даулетов
тағамдары дәмді
DJ
Don Joker Djoke
Айсара оффициант кыз жаксы кызметы унады молодец ракмет оте адемы кыз екен келып турам
ДН
Досжан Нурбеков
Гаухар қарындасыма рахмет, 100 % .
БД
БАХА Дарменов
Дәмхана жақсы, тармақтары дәмді екен. Гаухар деген даяршы қарындасымызға рахмет , қызметі керемет.
ОМ
Олжас Мустафаев
Тамақтары өте дәмді, балықтары өте дәмді екен. Гаухар қарындасымызға рахмет, қызметтері керемет.
GI
Gulsezim Imamusainkizi
Айсара офицант 100% енбегине ризамыз
БТ
Ботир Турдуниязов
Тамактары жаксы екен ракмет унады советую
Aigerim Senbek
Кафе неожиданно порадовало уровнем сервиса. Блюда красиво поданы и вкусные. Терраса особенно понравилась — много зелени. Место приятное и спокойное
АЫ
Айжан Ыбырай
Жақсы кафе балығы дәмді
MR
Maftuna Ristaeva
Сиыр етінен қуырдағы керемет екен былжырап әдемі болып келді ұнады рақмет👍
ЭР
Эльмурад Рыстаев
Хорошое заведение балыгы зор
ЭО
Эргаш Олжабаев
Жаксы ракмет бары унады советую всем
UH
Umida Haliknazarova
Каждый раз, когда прихожу в Olja Kafe, получаю заряд хорошего настроения! Здесь реально знают, как готовить балык,шашлык создавать комфорт. Спасибо😍
Азиза Бекенова
Жаксы кафе екен тамактары салаттары татты свежый екен балыгы хрустящий обслуживание унады молодцы
Бекзат Ескер
Айсара лучший официантка Өте мықты
NS
Nurdos Sahov
Керемет
Az1 Abildakyzy
Керемет ойымдағыдай дастархан жайып берді. Счетта қымбат шықпады. Официант қыздарға ерекше алғыс, бәрін тез жинап, әкеліп өз жұмыстарын тиянақты жасады.
М К
Кухня отменная, прям, пальчики оближиш. Жаренная рыба очень вкусная, такую рыбу не где не ела. Бешбармак, Сурпа очень очень вкустная
Naz Erke✨
Тамақтары өте жаксы, обслуживания жақсы деңгейде, оте катты унады 👍👍👍☺️
st
saltanat t
Тамақтары өте жақсы екен🥰
DS
Dana Shirshikbaeva
Интерьер өте әдемі барлығы бар обслуживание керемет жарайсыңдар
Айс
Обед осында ішеміз жақсы күшті балықтары қыздары жақсы үлкен рақмет
Nursultan Aitugan
Тағамдары тіл үйіреді.Всем советую!Қызмет көрсетуі өте жақсы.Бағасыда жақсы!)
А А
Тағамдары өте дәмді , қызмет көрсетулері де тамаша , бізге ұнады 🤗
Asena Basenna
Ужасное обслуживание. Мухи летают, официантку не дозовешься. Поставьте кнопку, чтоб туда сюда не бегать за ней. А так кухня хорошая, вкусно было: рыба( чуть меньше соли ложите, пожалуйста), жареный баклажан, фри.
Гаухар Тайыржанова
тамақтары өте дәмді, обслуживание маган унады кыздар оте сыпайы тез тез кеп хабар алып турды
РК
Рамазан Козайдар
Керемет
ГЖ
Гулжамила Жолтаева
Еда очень вкусная 👍👍
Anar Kanat
Керемет екен балыгы тамаша рахмет
AQ
Тамақтар дәмды
ШАХАРА КУАНЫШБЕК
Хорошо спасибо большое
Жибек Каримова
Ужас обслуживание !!! На вынос час звонила ели как ответили Еще оператор орала типо я тоже вам звонила не поднимали. Не воспитана грубиянка. Желание пропала после нее
Мейрбек Илесбаев
Вкусно и комфортно
ГР
Гулжан Рахматула
Обслуживание хромает. Шай акелды шекеры жок.Официант жок келмид.Отырк шекерсыз шай ише алмай.
Sultan Togizbaev
И так, хочу начать с того, что не хотел я сюда заходить(из за отзывов). Что поделать?! В гости позвали. Две звезды - это слишком много для этого заведения, только из-за отношений персонала к клиентам. Особенно хочу подчеркнуть официантку ЭЛИНА. В жизни я еще не видел такого неуважения. На простую просьбу отвечает грубо. Даже слово "грубо" тут сказано очень мягко. НЕ СОВЕТУЮ НИКОМУ, КТО СЕБЯ ХОТЬ ЧУТОЧКУ УВАЖАЕТ.
𝙹. 𝙶
Ужасная жареная рыба
MJ
Maya Jumagulova
Ужасное кафе ,не вкусно шашлык сырое ,лучше сходить в столовку на рынке
Малика Беккулиева
Қызмет көрсету өте нашаррррр. Өтееее ласссс. Өттееее қыммммбаттт. Пироктары тұрып қалған. Чайлары суып қалған. Балықтары бұрынғыдай емесссс. Келмеңдеррррр
ИС
Илияс Сугралиев
Өте нашар шашлык мүлде дәмсіз суып қалған келуге не стойт
Нурислам Каржау
Балык өте нашар майда балық дәмі жох нашар свержи емес недеген масқара пайда ойлама ар ойла деген қазақ сол үшін дұрыс таңдаңыздар кафені бармаңдар бұл кафеге
NK
Nureke Kairatov
Не советую ужас 0 Балык тузы жок катып калган
Arman Azhibek
ас әзірлеуі ұнады, бірақ қызмет көрсетулері бәсендеу. отырысымыздың сонында есептескенде бізге артық сусын қосып есептеді, ол жөнінде келіспеушілігімізді білдіргенде меңгерушісі жеңістік бермей бізбен дөрекі сөйлесіп салғыласа бастадьі, наразылық білдіргенде боқ ауыз сөз айтты.
NB
Nazerke Bektemir
Шашлыктары өте дәмді. Бірақ, обслуживание өте төмен. Біріншіден, қайнамаған шәй. Екіншіден, официантты шақыру жағы төмен. Келмейді де, естімейді де.
NM
Nurlybek Meiirbekuly