Қайтпас-1
2.5
В здании
2.5
Altin Shainekova
Нашар о деген баға іші сасып кеткен еще су өшіп қалад мүлдем келуге болмайд құсқың келед
ГА
Гүлмира Асанова
Отзыв оқымай мен сияқты барып шошып қайтқан адам барма. Сасық, тазалық жоқ. Егесіде үйреніп қалған ау ұнамаса кете бер деп жүре бере береді.
N
Nurgazy
Нашар пар жоқ қызбайды
KABYLOV_ 017
Няххуя кемеңдере
ГР
Гани Рашид
Ағайындар жігітше айтам келетін жер емес сасып кеткен іші сырты полный посьле баня воопще құсасын и ұшасын
AY
Akerke Yermekbayeva
Ужас іші таракан басып кеткен жарты сағатта жуынып шыққан жоқпыз. Ақшаныда қайтарған жоқ. Ішін тазаламаған. Ішін тазалайтын қыз өзі жуынып әр жерде жүр өтірік, өтірік сыпырып шыға салды біз айтқан соң ақыр соңында өзім сыпырып тазалап шықтық. Амал жоқ ақшаны қайтармады. Дымда ұятыда жоқ екен
Акмарал Рахымша
Май ауыстыратын Балкөркем орталығы бар. Майлары бәрі оригинал екен, жалпы машинаны жақсылап қарап майын ауыстырып береді
EB
Erbol Bijigit
Келесің коресің кімге унаиды біреуге унамаиды барына береке
ДЖ
Даяна Жаркынова
Кайтпас 1 , откройте норм баню, А то тут кошмар 🤦♂️
ПМ
Подполковник Марат
Іші ам сасып жатат касса дағы аиелде
Cosmetica- manka
Самая ужасная баня, воняет пипец просто, грязно, сместитель не работает, не приходите сюда!
Айгерим Сматилла
Таракандар өріп жүреді санитарлық гигиена жок
Адильбек Абдигаппар
Приветливый персонал, чистая кабинка, хороший пар, все понравилось
Тапочки мои так и не вернули🥲
SN
Sultan Nalibai
Баня жаксы келип жуынып кетуге брак иши элита деп айта алмайм но главный душ бар👍
AD
Azamat Duisenbekov
Самая ужасная баня из всех возможных
....... .......
Оте лас бания сасық
Dias ㅤ
Өте нашар звандап брон істик десек ештеңе түсіндірмеді кабинкалардың айырмашылығын айтпады
Өте нашар монша
Султан Налибаев
Оте Нашар баня Ваще барудын кажети жох Телефон га дурыс сойлемейды Мадинет деген нарсены блмейды
Мухамедин
Сасык, таза емес, су аралас агады
Саллах насырович
Маскара, таракандармен бирге шомылдык. Пардын ишынде илеп кеткен кир ширатылып жатады, сасык ис, смеситель истемейды, ыстык су муздай Су аралас агады,,,, ужас. Ещё и сдачу не правильно выдавали озын есептемесен алдауга дайын турады. Кассадагы апанын нервный жуйесы шаршаган. На пенсию пара.....
Ербол Коянбаев
Пар жоқ, іші сасық. Келмеуге кеңес беремін
Обслуживаний совсем 0, не советую для купания. Санитарный режим совсем нету. В поле лежит волосы, бритвы, мусоры кошмар и обращение совсем нет. Сотрудники очень грубые! Будте вежливы и чисты, пожалуйста!
Сымбат Кожакулова
Кушти баня советую 👍 обслуживаниялары вообще супер и багалары колжетимди
Мадина Кожакулова
Оте жаксы таза баня...маган унады...
Lara Lara
Полотенцы тапочки чай все платные а зачем писать есльи не можете обслужавать? Час 1000т написальи а девочки 1500т просять на час.ужас просто .еще мачом воняайет.нет санитарные ....просто ужась .где сэс ???почему не смотрять люди от этого болеет
Айжарқын Режепова
Очень грубые сотрудники бани
Акарыс Лесбек
Клентпен дурс соилеспит адамгершілік жок екен ваше 0000000
Даулет Калдыбаев
По указанному номеру это женщина уже не работает в этом заведении