Нур-Ел
Кафе
Ая Ибрагим
Здесь оченькрасиво и очень хорошая еда👍🏻
Азиз Исламов
Вкусные блюда и обслуживание хорошое 👍
ХС
Хабиба Серікбаева
Далада тапшанда отырдық. Салқын, таза. Тамақтары дәмді, тез әкеліп берді. Бағасы да қолжетімді. Балығы, хрустящее баклажаны өте дәмді. Керемет. Осы беттеріңізден таймаңыздар.
Diass ♣️
Кафе өте күштііі
АӨ
Айдана Өмірзақ
Шлиии қымбат еще тамактары онша емес и порция кішкентай. И клиентке грубо сойлейді.
rr
rechka rechkatoo
Обслуживание такое себе за это еще проценты берут
AD
Aral Dos
Собойды дайын тамақты 30 мин күттім сондағысы 2 сорпа,кассадағы-официант қыздарға сөзім жоқ,қайтіп сондай адамдарды алады жұмысқа?Тамақтың дәмін білмедім обслуживание нөл,кассада 5 адам тұрдық беттеріне қарап,өте жәй қимылдайды,жауапкершілік жоқ сол жерде тұрған қанша клиент ұрсып кетті,қыздарда сөз қайтарып тұр 👎🏻қыздар болмаса өзім барып алайын десем бір біріне сілтеп тұр,кетіп жатқанда барып ала берсей деп артымнан сөйлеп қалды бір қыз ужас
ru
rise up
1 сагат куткен шыгармыз заказ алындашы отыныш дее
Nurgasyr Sultanaliev
Шашлигы зор дае😂
Н Н
Ішінде поварлар өзгергенба тамақтар зор боп шғатын болыпты ! Всем советую шашлык манты алып ем дәмді екен
Ia
I am So Shy
Обслуживание проста ужас, клиентті адам көрмейді. Ақша алмай қойыңдаршы обслуживаниеге өтініш! Даже столды жинап алмады. Діңкілдеп тұр адамға. Тамақтануға келдік па или офицанттардың бедірейгеніне қарауға келеміз ба?
Araylym Akhmetbek
Офицанты просто очень не торопятся
Yolagg Moti
Брали плов с собой , в плове был жир от шашлыка, ( то есть кто-то не доел жир шашлыка они добавили в мой плов) после этого перестал брать плов , купили сегодня 7 июл Лагман а мясо туда не положили были только овощи нарезанные большими кусками будто скатине нарезали , по вкусу не очень без мяса одна лапша не вкусная с овощами . Сколько раз туда ходил и не разу не понравилась. не советую !
Азамат Досан
Ужасное место
Спасибо большое было очень вкусно😋
Arsen Arshabekov
Лучший советую
Ayaulym Y.
номер неправильный.звоним на указанный номер, а там девушка говорит это не кафе, номером ошиблись
M Power
Плохая кухня. Все как будто старое!
Сабыр Калыбаев
Обслуживание нашар Шай нашар коккым общем дизлаик
Юлия Мазурок
Очень вкусно поели, много мяса а счёт на двоих составил 5000тг..
Kepa Arrizabalaga
лучший Куырдак и шашлыки в городе. не надо ехать в сайрам