Ақ-жайлау
AE
Akerke Eleysin
Пары жақсы , Обслуживание өте жақсы
🍓 🛐
Мяяя кушты баня гой. Озим баня любительница болган сон, завшенно караймда барыне. Но осы баняга ваще соз жок 😍. Пары зор, ыстык, демалсан окпен куйып кететндей, кассадагы Лаззат деген кыз ваще прям, добрая, ответственная, телефонымды тастап кетп едм кассага аман есен колыма тапсырды. Ашинде ешкайда отзыв тастай бермейм, но осы жерге отзыв тастамасам куна го. Вобщем советую всем, ваще кайфовый жер
М Қ
Номері қандай екенің білмейсің іші ұнамады общи да душ жоқ
Адико Болатбеков
Ұнамады
A…
Asel …
Данагул Кыркымбай
Жауапкершілігі жоқ екен қыздардың. Тазалығы өте нашар, клиентпен дұрыс сөйлеспейді.
Абдраим Туранов
Не работает
ᴵᵗ’ ˢ𝚘𝚛𝚊𝚣𝚘𝚟
Зор е. От баня
АЕ
Айым Еркінбекова
Вообще нашар монша, клиентпен калай сөйлесу керек екенін білмейді кассада отырған қыздар, 2гистегі номерлеріде өшірулі, жұмыс жасамайды, хабарласып біле алмайсың мүлдем