Займер
Микрофинансовая организация
ТОО Робокэш.кз
ЭБ
Эльмира Боранбаева
Гаухарға рахмет бәрін жақсы түсіндіреді,тез атқарады жұмысын.Клиентке жақсы сөйлейді,тек Гаухарға келемін.
3 февраля 2026, официальный ответ
Эльмира, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Мұрат.
ДА
Динара Абдышева
Осы филиалдағы Гаухар менеджерге үлкен рахмет!!!! Өте сапалы, тез қызмет көрсетеді. Жұмысыңызға сәттілік тілеймін!!!
29 января 2026, официальный ответ
Динара, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Мұрат.
ББ
Бибигул Бибигул
Көп Рақмет ,Менеджер Нулифар .
29 января 2026, официальный ответ
Бибигул, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Мұрат.
Dinara Auelbek
Өте тез, әрі сенімді👍
29 января 2026, официальный ответ
Dinara, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Руслан.
DA
Dana Abdullaeva
Быстрое оформление
29 января 2026, официальный ответ
Dana, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Мурат.
ГБ
Гулсим Бермухамбетова
шарашкина контора персонал наглый на вопросы не умеют отвечать
3 ноября 2025, официальный ответ
Гулсим, добрый день! Нам жаль, что у вас остались негативные впечатления. Мы ценим обратную связь, н…
ШС
Шолпан Сергазиева
О
12 января 2026, официальный ответ
Шолпан, добрый день! Уточните, пожалуйста по телефону +7 (775) 0300-247, что именно Вам не понравило…
ЖМ
Жан Махамбет
Менеджер Гаухарға Рахмет, жылдам әрі жақсы түсіндіреді екен. Керемет, ісіңізге сәттілік тілеймін. Әрдайым осылай жылы жүзбен қабылдап, клиент көңілінен шыға беріңіз
3 февраля 2026, официальный ответ
Жан, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге…
Айгерим Сатымбекова
Осы филиалдағы қызметкерлер өте сыпайы особенно Гауһар деген менеджер жақсы түсіндіріп, жылдам қызымет көрсетеді! Жылы қарсы алады❤️👍💐
29 января 2026, официальный ответ
Айгерим, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Руслан.
Мадина Мирзаханова
Тез әрі жылдам шығарады,осы филиалдағы Гаухар деген қызға үлкен рақмет.Әрдайым күлім қарсы алып шығарып салады,жұмыстарыңыз алға баса берсін. Тек қана сәттілік тілеймін
29 января 2026, официальный ответ
Мадина, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көр…
Кк
Клининговая компания @aiman_cleaning_servise.
Тез әрі жылдам шығарады. Осы филиалдағы қыздарға рақмет. Жақсы күтіп шығарып берді. Рақмет жұмыстарыңыз алға баса берсін!
29 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Әйгерім.
LX
Lauta X
Адрес указан не верно, по месту на карте вообще Оптика находится. Разберитесь.
2 апреля 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо, что сообщили нам об этом! Мы проверим информацию и при необходимости внесём ис…
Дарын Избаев
Ептвт көшіп кетіпті ғой.
ФК
Фарида Колдас
По данному адресу нет отделения
2 апреля 2025, официальный ответ
Фарида, добрый день! Спасибо, что сообщили нам об этом! Мы проверим информацию и при необходимости в…
СН
Сандугаш Нуржанова
Гаухар кызга улкен Рахмет,жумысын жаксы жасайды.мен бираздан бери сиздердин клиенттеринизбин
3 февраля 2026, официальный ответ
Сандугаш, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Мұрат.
Nursultan Aidarkhanovich
Лучший займер, менеджер Гаухар лучше в своем структуре все объяснила хорошо обслужила👍
30 января 2026, официальный ответ
Nursultan, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Айгерим.
Айнур Бейсенова
Жұмыстары жақсы атқарады қыздары өте ибалы инабатты
29 января 2026, официальный ответ
Айнур, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Руслан.
Алишер Бирлик
Сиздерге рахмет, осы филалда ты жаксы кызмет корсетеди екен, риза болдым
29 января 2026, официальный ответ
Алишер, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Әйгерім.
Максат Мұрат
Молодец сотрудниктары күштііі , жақсы қызмет көрсетеді 👌👌👌
29 января 2026, официальный ответ
Максат, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Әйгерім.
ША
Шолпан Анарбаева
Хорошо и быстро одобряет и суммы хорошие ,спасибо компанию и сотрудникам
29 января 2026, официальный ответ
Шолпан, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Мурат.
Жания Шаншархановна
Осы филиалындағы қыздарға рахмет!тез және тиімді етіп қызмет жасайды.жұмыстарыңызға сәттілік!
29 января 2026, официальный ответ
Жания, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Руслан.
Санду Матжанова
Жақсы тез әрі жылдам рақмет! Қыздар өте жақсы күтіп алды.
29 января 2026, официальный ответ
Сануд, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Мұрат.
Асель Бейсенбеккызы
Тиімді, қол жетімді! Ризамын
10 февраля 2025, официальный ответ
Асель, қайырлы күн! Біздің компанияны таңдағаныңызға рахмет. Біз сіздің сеніміңізді бағалаймыз 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Мұрат.
Жарасбай Бастанов
Өте нашар орын
5 февраля 2025, официальный ответ
Жарасбай, қайырлы күн! Біздің қызметіміз сізге неліктен ұнамағанын және неге мұндай пікір қалдырғаны…
БТ
Бакытжан Толеев
Гаухарга Рахмет,тез ари жылдам
4 февраля 2026, официальный ответ
Бакытжан, қайырлы күн! Бізді таңдағаныңызға рахмет. Біз сізді тұрақты тұтынушыларымыздың қатарында көруге қуаныштымыз. 💚 Сіздің кеңесшіңіз, Әйгерім.
ДО
Динара Омарова
Отличное облсуживание,спасибо
3 февраля 2026, официальный ответ
Динара, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Руслан.
EE
Ella Elbasieva
Очен хорошо обслуживает благодаря вам спасибо
29 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Айгерим.
Айым Нұрғалиқызы
Хорошое обслуживание,работают без выходных
29 января 2026, официальный ответ
Айым, добрый день! Благодарим за отзыв и 5 звезд. Рады, что смогли помочь вам качественно. 💚 Ваш консультант, Руслан.
ERNAR Adilzhanuly
Спасибо выручили, оформили за пару минут
12 февраля 2026, официальный ответ
Ernar, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Айгерим.
РZ
Рома Z
Лучшее МФО. Спасибо. Выручили
12 февраля 2026, официальный ответ
Рома, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Айгерим.
Victoria ..
Закрылся
Гульнура Бекжан
Ужасный персонал,не сохраняют субординацию,пишут оскорбительные комментарии,беспокоят всех родственников и даже непричастных людей!Бессовестные девчонки,вместо того чтоб писать должнику,пробивают информацию через-через,уверена что пользуются неразрешёнными приёмами и достают всех подряд вдоль и поперёк!
20 сентября 2024, официальный ответ
Гульнура, добрый день! Нам важно помочь разобраться в ситуации. Пожалуйста, позвоните по телефону +7…
Багда Шегiр
Молодец свое время выручили меня ✊️✊️✊️✊️
26 марта 2026, официальный ответ
Багда, добрый день! Благодарим, что выбрали именно нас. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов. 💚 Ваш консультант, Айгерим.
VDVMVNT
Перестаньте звонить по выходным со своими предложениями для "лояльного клиента"
29 октября 2024, официальный ответ
Добрый день! Нам важно помочь разобраться в ситуации. Пожалуйста, позвоните по телефону +7 (775) 030…
Предводительствоваль ❤
Обслуживание класс ☺️
2 сентября 2024, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что выбираете именно нас. Отличного дня! 💚 Ваш консультант, Мурат.
GM
Gulzhayna Mamutova
Шарашкина контора. Никакой клиентоориентированности. Хорошо, что у вас есть бот.
26 августа 2024, официальный ответ
Gulzhayna, добрый день! Наша компания усердно трудится над улучшением качества обслуживания. Продубл…
МД
Марал Дарханқызы
Қайырлы күн! Қыздарыңыздың көзі аларып жауап беруге шамасы келмей азанымен шаршап отырғой. Боянып сыланып алғанын қайтейін бір жымиып ауызын ашып ашып қойған сұраққа жауап бермесе. Полный игнор жасап. Қойған сұрағыма жауабымды күтіп отырсам білмеймін деп телефонын шұқып, компьютерін шұқылап.
3 июня 2024, официальный ответ
Айсулу, қайырлы күн! Сізден қай бөлімге және қай уақытта өтініш бергеніңіз туралы толығырақ электрон…