Dolana-Bulak
2.8
ТОО Dolana-Bulak
2.8
Аська 🩷🌸
чисто ради врачей 5 звёзд) воп Абшайык М.С и педиатр Маннапов Э.М👍🏻 а лаборант который снимает ФГ очень грубый👎🏻
A
Adina
Дусенбаева Кенже Султанова лучший врач
ЛБ
Лазгул Боранбай
Оте нашар врачтар калай сойлеу керек екен билмейд Бир дарини 2 ай болды алалмай журм ия акшамды ия даримди бермейд Жауапкершилик жок
kk
kazahi kazashki govn0 churki zhivotnye
Олікбастар
БҚ
Баубек Қожакулов
Өте нашар дұрыс сөйлесуді білмейді
BB
Big Boss
Отличный медицинский центр
NS
Nurgul Sisenbaeva
Қайырлы күн! Врачтары өте жақсы, керемет, бірақ телефонда отырған медсестра өте дөрекі жауап береді, клиенттермен сөйлесе алмай жекеге өтіп ит ұқсап үргеннен басқа ештеңе білмейді екен. Осындай адамдардың кесірінен клиниканың және жоғары білікті врачтардың еңбегін құнсыздандырады. Соншама жалоб түсіп жатыр , ондай адамдармен жұмыс жасау керек психологический или дені дұрыс жұмысшыны отырғызу керек. Сөйлеу манерасы өте төмен одан кейін қайдан барады ол клиникаға. Немесе тугис тен контакт номерлерін алып тастаңыздар. Адекватный жұмысшыларды отырғызыңыздар , телефонның ар жағындағы адамдар клиниканың айнасы болу керек. Өте нашар. Әсіресе отпускетегі жұмымшыңыз
GN
Gulzhan Nyssanbayeva
Ноль обслуживание, при входе вонь из туалета, врач невролог сказал подойти к десяти, время 11-30, он так и не пришел, что за безответственность такая, на звонок не отвечает, люди из районов приехали. Мама настояла, ей порекомендовали что он пипец какой великолепный врач, я повезла, а в душе сомнения что очередной шарлатан, ну не поверила моя интуиция, что он поможет. Короче не дождались, от одного вида на коридор и туалетного запаха уже дурно было, уехали.
Майра Шакенова
Абсолютно отвратительный сервис. Каждый раз заранее уточняю до скольки работает нужный мне врач и каждый раз оказывается что я не успела, якобы уходят они заранее чем указано. Такое ощущение что все врачи и сестры делают все возможное чтобы ты приходил как можно больше, несмотря на то что ты обьясняешь что издалеко приехала и хотела бы все закончить за день. Обязательно нужно футболить и возиться несколько дней за несчастной бумажкой. Надеюсь вы когда нибудь поймете на своем примере и поменяете этот сервис
Акежан Айтбай
🤷
НР
Нураят Рустем
Оте нашар полекника жауап кершілігі мулдем жокк ужс вообще гинекологы акушері вообще ужс адаммен соилесу блмиді старшийлары тоже
А К
Мадина Женисбековна гинеколог просто ужасс адаммен сөйлесуі діңк діңк , өзім екі қабат кезде барғам сол кісінің сөздерінен канша рет үйге келіп жыладым нервтен а так басқа сотрудниктер жақсы👍🏻
ЖЖ
Ж Ж
Вам стоит поменять девушку на ресепшне !!! Очень грубая и без такта. А в остальных врачах разбираться не стала уже видно с нее что тут нету адекватных
Майра Сәрсенбаева
Өте нашар, записьпен барсакта записьі жок бізден кейін келген клиенттерді кабылдады, кішкентай 6 айлык баламен бардык,оте коп куттік жазылган уакыттан. Соңында каралудан бас тарттык
Алия Тулешова
Регистрация должна работать оперативно. Она даже не знает как с людьми разговаривать. Иногда даже не дозвониться🤦🏻♀️ Думаю вам надо сменить регистраторшу, ведь регистратура ваше лицо, а потом уже оцениваеться ваш проф.
Zhanel Nurlybekovna
Уақытылы записьпен қарамайды. Бір адамды 30минут қарау керек болса бір адаммен 1 сағат отырады.Записьі жоқ адамдарды кіргізіп жібереді 🤦🏼♀️ маған ұнамады адамдарды шақырар алдын ойланып шақыру керек .
Бауыржан Еспенбетов
Быз бугын келыншегымыз екеуымыз бардык.Бызге барлыгы унады,асыресе Нигара Седельникова,Мадина Женисбековна оз ыстерынын маманы екены корынып тур👍
Dм
Dolana-Bulak, медицинский центр
1 ноября 2023, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь, приходите, будем рады вас видеть 🤗
Айжан Агатаева
Клиника долана булак жаксы но гинекология оте нашар томен врач Мадина сауатсыз амандасу былмейды беременныйга обследования дурыс жасай алмайды анализдерге карамайды оте томен дарежелы врач не советую
S*
Приёмдағы қыз өте нашар. Дұрыстап адам қабылдау білмиді. Сотрудниктер нашар. Қабылдау бөлімінде отырып жігіттермен телефонмен сөйлеседі. Тіке қарап дұрыстап жауап бермиді. Ыртың жыртың адамдар ауырып келіп отыр деген түсінік жоқ. Жас қыздарды жинап алған дым опыттары жоқ. Сотрудниктер ауыстыру керек өте НАШАР😤
Dм
Dolana-Bulak, медицинский центр
30 августа 2023, официальный ответ
Здравствуйте уважаемый Абеке. Спасибо вам за отзыв. Нам очень жаль, что произошла столь неприятная с…
Алина Алиева
Ужасная регистраторша Айза грубая, наглая не умеет общаться с клиентами 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 не советую ходить
УГ
Улдана Гаукарова
Регистраторлар дұрыс жауап бермиды ,грубо ответь берп телефонды өшіре салады , өзімен өзі ашуланып нервный болп отырадыгой дим , бір врачка жазылудын өзі канша уақытымды алды адамен сөйлесуды дұрыс жауап қайтаруды білмейді .! Жұмс істегендері міндет секілді ужс
WM
W Moonlight
Бүгін бардым клиникаға бірінші рет. Консультация берді, артық сұрақсыз тексеріп не керек, қандай анализ тапсыру керек екенін бәрін айтып берді. Бұның алдында Тамыр клиникасы барғанмын Котельныйдағы. Ол жақтағы врачқа ұрсып бердім неғыласың менің кім боп жұмыс істейтінімді деп. Сосын ол шығарып жіберді басқа дәрігер тауып ал деп. Сосын осы клиникаға келдім. Рахмет көп көп.
Manas Toktasyn
Зулейха Радишовна Алла разы болсын .
MK
Mukhtar Kadyrbek
А. Токлаев мырзага коп рахмет, Алла Риза болсын. Жаксы емдейди, рекомендую
Алтынбек
Оте тамаша
НУ
Назира Уразбаева
Клиника очень хороший, врач тоже знает свою работу! Часто болели почки, но благодаря квалифицированному врачу у меня со здоровьем все отлично👍🏻
Aslan Kylekeshov
жаксы карайд алгысым шексиз Уролог маманы Токлаев Алибекке мын алгыс .Жумыстарынын орлей берсин
AB
Aimere Bekzhan
Профессиональная работа. Все аппараты есть👍 Спасибо вам!!!!!!!!!!!!!!!
Aizen Sousuke
Доктор Алибек Токлаев спасибо вам большое,очень отличный врач уролог всем советую очень грамотный образованный человек
ЭК
Эльвира Кулекешова
Салеметсіздерме! Мен аурып мазам болмай өзім тіркелген емханама бармай Долана_Бұлақ жеке емханаға баруды шештім. Себебі тіркелген емханада тиісті ем көрсетпейді және кез келген дәрігерге кіру қиын. Сол себепті өзімнің танысым жолдаған Долана_ Бұлақ жеке емханасына барып тиісті мамандарға көрініп еміме шипа таптым. Ондағы дәрігерлердің барлығы қарапайым, әдепті, білікті мамандар екен. Олай айту себебім бармаған жерім баспаған тауым қалмады. Маған нақты диганозды білікті маман уролог Альбек Токлаев есімді дәрігер қойды. Сол дәрігердің арқасында ем алып жақсы болдым. Кәзіргі таңда емімді жалғастырудамын. Алғысым шексіз.
Ali Ali
Я сам был в этом мед центре. Получил лечение результат очень хороший, здоровье поправил. Спасибо врачам
DK
Dilyara Kerimbayeva
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЖТ
Жанерке Тайман
Адамдармен қалай қарым қатынас жасау керектігін білмейді өте өте нашар 😤😤
ASYLAİ BAUYRJANQYZY
Адамдармен амандасудыда білмейді, өте нашар
Akerke Saparali
Адамдармен қалай сөйлесу керегін білмейді.
Берик Алибеков
Все процедуры платные даже для беременных