Aidariya
3.9
Анель Расул
Ужасный сервис.
Таншолпан Марат
Оператор телефонға жауап беретін кыз дурыстап сөйлесе алмайды костюм сурасан жок ешнәрсе деп отыр онда несіне прокат берып отырсыздар
ZB
Zhansaya Boranbek
Ответственность ноль
П
Перизат
Рақмет, киімдері жақсы тігілген. Заказ қабылдайтын қыздарда сыпайы. Рақмет сіздерге, жұмыстарыңыз алға баса берсін. Әлі талай киім аламыз сіздерден.
Nazerke Egizova
Қыздар вы вообще молодцы барсаң жүгіріп жүріп тауып береді , костюмдеры жап-жаңа 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
АО
Акбота Орынбасарова
Прокатқа киім алдым Өте әдемі Үлкен рахмет жұмыстарыңызға сәттілік! 🫶🏻🫶🏻
Ulzhalgas Mukhtarqyzy
Біз конкурсқа костюмдер алдық, өте әдемі хипхоп би костюмдері. Жүлделі бірінші орын алып қайттық. Үлкен рақмет сіздерге қыздар деп💐
SM
Sherkhan M
Костюмдарыңызға рақмет. Таза әрі әдемі. 😍😍😍👍🏻
Gulnura Torebekova
Енді бұл жаққа заказ бермеспін. Ужас вообще ,2апта бұрын заказ бердім,барсам киім дайын емес. Ответственность жоқ мүлдем. Не стоит. Менің пікірім расталған чек салынды.
Assel Mazhitova
За неделю заказала костюмы. Пришла мне другие предлагают, сказав что бронировала уже нету или оказывается не наш возраст. Все костюмы разные. Девочки все на глаз дают. Сказала на 8 лет мне что есть дают. Такое растройсво было. Взяла одни, потом ездила обратно меняла. С этим баулом туда сюда. На фоне других костюмов выглядят бедно , потрепанные. Растроилась и стыдно было перед другими родителями . На их страничке красивые все а по факту не очень.
Жаным
🤙🏿
Almagul Kalmanova
Очень вежливые девочки, костюмы аккуратные чистые
Малика Миркозиева
Я очень редко на кого-то или на что то жалуюсь,пока не доведут до крайности. Но,сейчас хочу пожаловаться на этот аккаунт,проката костюмов. Чтобы люди знали и не обращались к ним,насколько они безграмотные,безответственные люди,просто наглые слов нет. На последнем концерте они просто довели меня. Я заранее за 1,5 месяца у них бронировала костюмы. За неделю пришла к ним,чтобы точно всё было готово. Сказали всё всё,есть платья всё готово. В последний день не было ни костюмов,ни количество. Ещё и взяли у меня деньги. В итоге ни костюмов не было,ни деньги не вернули. Просто бессовестные люди!!! Огромная просьба пожаловаться на них в мошенничестве и это ещё ни всё. Я на них написала заявление,так что пусть готовятся. Бегать и нервничать…..!!!
Айдана Шинбулатова
Өмірімде көрген ең жауапкершілігі жоқ адамдар!2 күн арттарынан жүгіріп киімдерімді әрең алдым.Сағат түнгі 12ге дейін жүрдім.Киімдерім жоқ.ертесі күні таңғы 8ден бастап келдім жоқ киімдерім.Сағат 10да утренник.Киім жиналмаған.Өзім жинадым.Жерде жатыр.Кір,лас,шаң.Бардак полный.инстада мені блокка салған,коммент жазсан.30жылдық нервымның бәрін шығарды мыналар.Ұяты жоқ адамдар екен!!!!Бармаңыздар өкініп қаласыздар!!!Ең нашар прокат беретін жер.Задаток берсенде киімдерінді басқа біреуге беріп жібереді
AT
Aigerim T.
здесь очень без ответственные, заранее забронировала одежду когда пришла забирать - не могли найти то количество одежды что бронировала. полный бардак! грязные и порваные одежды, сказали самой зашить и постирать🤦♀️
YO
Yerlan Orazov